5 «αθώα» αντικείμενα που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας

5 «αθώα» αντικείμενα που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας

Η... ηδονή βρίσκεται εκεί που δεν το περιμένετε!

H σκέψη και μόνο ότι θα βρεθείτε σε ένα sex shop ακόμα και με την κολλητή σας, σας κάνει να κοκκινίζετε και να θέλετε να βρεθείτε 10 μέτρα κάτω από τη γη; Tι γίνεται όμως όταν η σεξουαλική σας ζωή μοιάζει πιο βαρετή και προβλέψιμη ακόμα και από την μέρα σας στη δουλειά; Κακά τα ψέματα, το sex θα πρέπει να είναι ευχάριστο, καυτό και να προσφέρει συγκινήσεις. Αν γίνεται καταναγκαστικά και από υποχρέωση, μάλλον ήρθε η ώρα να βάλετε λίγη φαντασία στο πρόγραμμα. Αν λοιπόν τα διάφορα sex toys, σας φέρνουν αμηχανία, αδίκως βέβαια αλλά τι να κάνουμε, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε αντικείμενα, τα οποία μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνονται καθημερινά και απολύτως αθώα, αλλά που με τη σωστή χρήση και έμπνευση, μπορούν να βάλουν λίγη... τσαχπινιά στις βαρετές σεξουαλικές σας συνευρέσεις...

Σκηνή: Το ιδανικό φυσικά για ένα ζευγάρι, και για όλους φυσικά, είναι να έχει τη δυνατότητα να κάνει μικρές αποδράσεις τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Το sex στις διακοπές παίρνει αυτομάτως άλλη διάσταση καθώς και μόνο ότι βρίσκεστε μακριά από την πόλη και τις υποχρεώσεις, σας αναζωογονεί και σας δίνει περισσότερη ενέργεια και όρεξη. Δυστυχώς όμως, και όπως είναι η οικονομική κατάσταση, αυτοί που μπορούν να απολαύσουν συχνές αποδράσεις, είναι ελάχιστοι. Ωστόσο, οι περισσότεροι, μπορούν να διαθέσουν χρήματα για μία... σκηνή! Βάλτε τη στον κήπο σας ή ακόμα και στο σαλόνι. Το υλικό της σκηνής που θα τρίβεται πάνω σας αλλά και το γεγονός ότι σε κάθε σας κίνηση θα κουνιέται πέρα δώθε, όπως ακριβώς στις ταινίες, δίνει έξτρα απόλαυση και ενδιαφέρον, μιας και δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι ανά πάσα στιγμή θα σας κάνουν τσακωτούς! Αν φυσικά αντί για το σαλόνι σας η σκηνή βρίσκεται σε κάποιο κάμπινγκ, ακόμα καλύτερα, αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες.

Τακούνια: Μπορεί η στολή της catwoman ή της άτακτης μαθήτριας να μην είναι το στιλ σας, αλλά αν θέλετε να δείξετε καυτή και υπερσέξι στο κρεβάτι, δοκιμάστε το αλάνθαστο κόλπο που ακούει στο όνομα: ψηλοτάκουνα παπούτσια! Τα ψηλοτάκουνα, αφενός θα ερεθίσουν τον παρτενέρ σας και αφετέρου θα γεμίσουν εσάς με αυτοπεποίθηση. Πολύ πιθανό να θελήσετε να δοκιμάσετε και νέες στάσεις καθώς όχι μόνο θα αισθάνεστε αλλά θα δείχνετε και πιο σέξι. Ποια γυναίκα άλλωστε δεν έχει παρατηρήσει πόσο πιο όμορφα και καλλίγραμμα δείχνουν τα πόδια της με ψηλοτάκουνα. Δοκιμάστε και λίγο baby oil... Στα πόδια πάντα!

Φωτογραφηθείτε: Παλιό και δοκιμασμένο. Ας είμαστε ειλικρινείς, όλες οι γυναίκες έχουν σκεφτεί έστω και μία φορά ότι φωτογραφίζουν τον εαυτό τους σε ιδιαίτερες πόζες τις οποίες τις δείχνουν στο αντικείμενο του πόθου τους σε ανύποπτο χρόνο και στιγμή. Φυσικά, επειδή ο γυναικείος ναρκισσισμός μπαίνει στην μέση, καμία δε βρίσκει μία πόζα τόσο κολακευτική ώστε να δείχνει τουλάχιστον μοντέλο! Ξεκολλήστε... Πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή και φωτογραφίστε τον εαυτό σας στις πιο kinky πόζες και επιλέξτε την καλύτερη. Στη συνέχεια, βάλτε τη κρυφά στο πορτοφόλι του, σε μια τσέπη του ή στο μπάνιο δίπλα από τα ξυραφάκια του. Να είστε σίγουρη ότι την επόμενη φορά που θα σας δει, δεν θα βλέπει την ώρα να σας γδύσει και να σας κάνει άγριο sex!

Μηχανή: Ο αγαπημένος σας οδηγεί μηχανή και δεν την έχετε εκμεταλλευτεί ακόμα; Ντροπή και αίσχος! Όλοι οι... μηχανόβιοι έχουν κρυφή επιθυμία να κάνουν sex πάνω στην μηχανή τους, απλώς οι περισσότεροι ντρέπονται να το πουν! Το αίσθημα του κινδύνου και ταυτόχρονα του άγριου αρσενικού ανεβάζε την αδρεναλίνη, ενώ ούτε εσείς μένετε παραπονεμένες μιας και οι κραδασμοί της μηχανής δημιουργούν μεγαλύτερη επιθυμία για sex με αποτέλεσμα να είστε πιο δεκτικές σε οποιοδήποτε ερέθισμα. Κάντε το, και θα μας θυμηθείτε...

Σολωμός και μαύρη σοκολάτα: Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο σούπερ μάρκετ, βάλτε στο καλάθι σας αυτά τα δύο και δε θα χάσετε. Στον μικρόκοσμο του... φαγητού ο σολωμός είναι ένα άκρως σεξουαλικό γεύμα το οποίο κάνει κυριολεκτικά θαύματα. Όχι μόνο, λόγω των Ω3 λιπαρών, ανεβάζει τη λίμπιντό σας, αλλά αυξάνει και την ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, με αποτέλεσμα η όρεξη για sex να μεγαλώνει. Από την άλλη, η μαύρη σοκολάτα περιέχει φαινυλαιθυλαμίνη ή αλλιώς το ναρκωτικό του έρωτα. Η φαινυλαιθυλαμίνη επιταχύνει τους χτύπους της καρδιάς και δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είστε ερωτευμένοι. Επίσης, ακριβώς όπως και ο σολωμός, σας κάνει πιο ευαίσθητους σε διάφορα ερεθίσματα!

Διαβάστε επίσης:

6+1 τρόποι για να τον κάνετε να βρει το... σημείο G σας!

6 καυτά sex tips που (σχεδόν) σίγουρα δεν γνωρίζατε

Oι top στάσεις που θα τρελάνουν τον παρτενέρ σας