Προσοχή: Aυτοί είναι οι χειρότεροι λόγοι για να κάνει κανείς sex

Προσοχή: Aυτοί είναι οι χειρότεροι λόγοι για να κάνει κανείς sex

Πριν κάνετε το μεγάλο βήμα, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει...

To sex είναι ζωή, ευχαρίστηση και χαρά. Επομένως, υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει όλοι να κάνουμε sex τους οποίους αν αρχίσουμε να τους απαριθμούμε θα νυχτώσουμε. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι λόγοι, αντίθετα, για τους οποίους δεν θα έπρεπε ποτέ μα ποτέ να σκεφτούμε να το κάνουμε με κάποιον. Η αλήθεια είναι, ότι όλοι μας έχουμε υποπέσει στο συγκεκριμένο αμάρτημα, εις γνώσιν μας φυσικά, αλλά καλό θα ήταν απλά να μην το επαναλάβουμε. Παρακάτω, σας έχουμε τους πιο ακατάλληλους και χειρότερους λόγους για να κάνει κανείς sex. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε δίλημμα, απλά θυμηθείτε τους...

1. Για διασημότητα: Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και των media. Επομένως, τα πάντα είναι πιο απλά και προσιτά, ακόμα και οι stars. Ποιος άραγε θα φανταζόταν την εποχή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ότι θα μπορούσαμε να βλέπουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή προσωπικές φωτογραφίες της ίδιας με το γιο της και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ; Κι όμως πλέον, κάτι τέτοιο είναι δυνατό μέσω του facebook και του Twitter. Ένα friend request στον star της προτίμησής σας και τσουπ η επικοινωνόια ξεκινά. Αν μάλιστα είστε και εμφανίσιμη και ο εν λόγω, σέξι, πλούσιος και αδέσμευτος πολύ πιθανό να δεχτείτε και... προτάσεις. Σκεφτείτε καλά πριν κάνετε οτιδήποτε. Μπορεί κάτι τέτοιο να σας ωφελήσει αλλά μπορεί και να σας κάνει εντελώς ρεζίλι!

2. Για εκδίκηση: Μάθατε κάτι για τον πρώην σας ή είχατε έναν μεγάλο καυγά με τον καλό σας και βγήκατε να τα πιείτε με τις φίλες σας. Με τον πρώτο που γνωρίζετε λοιπόν, φεύγετε για το σπίτι όπου μοιραία γίνεται το... ανεπανόρθωτο! Στον εαυτό σας φυσικά έχετε ως δικαιολογία την εκδίκηση, προφανώς για να μη σταματήσετε αυτό που πάτε να κάνετε, τελευταία στιγμή. Το αποτέλεσμα; Ξυπνάτε με έναν αντελώς άγνωστο δίπλα σας, έχοντας ενοχές και νιώθοντας κενή. Αν είστε άτυχη, ο ενδιαφερόμενος θα το μάθει με όχι καλά αποτελέσματα. Αν πάλι είστε τυχερή, το μυστικό θα κρατηθεί χωρίς ωστόσο η πράξη σας να έχει κάποια ουσία.

3. Για προαγωγή: Μπορεί να σας μοιάζει σενάριο βγαλμένο από ερωτική ταινία, αλλά δυστυχώς ισχύει και στην πραγματική ζωή. Ένα τεράστιο ποσοστό γυναικών έχουν κάνει sex με το αφεντικό τους προκειμένου να πάρουν μία καλύτερη θέση. Σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι και σίγουρα έχετε ανάγκη τα λεφτά, αλλά η διαρκής αγωνία μήπως κάτι μαθευτεί αλλά και τα επικριτικά βλέμματα των συναδέλφων, όταν τελικά όλα αποκαλυφθούν, αξίζουν τον κόπο;

4. Από... λύπηση: Όλοι ξέρουν ότι είστε καλος άνθρωπος, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κάνετε sex με τον τύπο που τα πίνει μόνος του στο μπαρ και κλαίει για την πρώην του. Μπορείτε να του μιλήσετε, να αστειευτείτε μαζί του, αλλά ως εκεί. Εκτός του ότι το sex από λύπηση, δεν στέκει ηθικά, και μόνο που θα το σκεφτείτε θα πρέπει να προβληματιστείτε αρκετά. Εκτός όλων των άλλων, μπορεί να δημιουργηθεί ένα περίεργο δέσιμο από την πλευρά του αγνώστου, το οποίο εσείς ούτε να θέλετε αλλά και ούτε να μπορείτε να διαχειριστείτε. Βέβαια, το πιο πιθανό είναι την επόμενη μέρα ο στενοχωρημένος άγνωστος απλά να κάνει ότι δεν σας ξέρει!

5. Για να κάνετε κάποιον να σας ερωτευτεί: Δυστυχώς, δεν ζούμε στην εποχή των γιαγιάδων μας, ούτε καν των γονιών μας. Το sex είναι πλήρως απομυθοποιημένο και το γεγονός ότι μπορεί να κοιμηθούμε με κάποιον πλέον δε σημαίνει απολύτως τίποτα! Επομένως, το να πιστεύετε ότι κάνοντας sex με το αντικείμενο του πόθου σας, θα το κάνετε και να σας ερωτευτεί, πλανάσθαι πλάνην οικτρά! Το μόνο που θα πετύχετε είναι να σας βαρεθεί μία ώρα αρχύτερα. Αν λοιπόν, έχετε βλέψεις για κάτι παραπάνω, κάντε λίγο καιρό υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

6. Για στοίχημα: Μπορεί το να κερδίσετε ένα στοίχημα που έχετε βάλει να φαντάζει σαν το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αλλά πραγματικά μήπως θα έπρεπε να βάλετε τον εαυτό σας και στη θέση του άλλου; Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν να μαθαίνατε ότι κάποιος κοιμήθηκε μαζί σας μόνο και μόνο για να κερδίσει χρήματα ή οτιδήποτε άλλο είχε στοιχηματίσει με τους φίλους του; Σίγουρα θα σας έκανε να νιώσετε τουλάχιστον ηλίθια και εξαπατημένη. Ωστόσο, ακόμα και αν δεν το μάθει το άλλο πρόσωπο, σας έχουμε άσχημα νέα. Μπορεί να μην πιστεύετε στη θεία δίκη, αλλά όλα εδώ πληρώνονται!

Διαβάστε επίσης:

Τα top ατυχήματα πάνω στο sex και πώς να... επιβιώσετε!

Tι στο καλό σημαίνει η συμπεριφορά του; Νιώθω μπερδεμένη!

Βλέπετε όνειρα... σεξουαλικού περιεχομένου;Μάθετε τι σημαίνουν!