5 μικρες αλλαγές στην εμφάνισή σας, που θα ζωντανέψουν το sex

Γωγώ Φούντα
5 μικρες αλλαγές στην εμφάνισή σας, που θα ζωντανέψουν το sex

Γίνετε όμορφη και απογειώστε τις ερωτικές σας συνευρέσεις!

Bρίσκεστε αρκετό καιρό σε σχέση και νιώθετε ότι το πάθος ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, δεν είναι όπως παλιά; Είναι απολύτως φυσικό αν μας ρωτάτε, καθώς μοιραία, έρχεται η συνήθεια και η βαρεμάρα, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι τα συναισθήματα παύουν πλέον να υπάρχουν. Αν θέλετε λοιπόν να επιστρέψει η χαμένη φλόγα στη σχέση σας και να ζήσετε ξανά στιγμές του πρώτου καιρού, δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε κάποια tips ομορφιάς και πιστέψτε μας ο καλός σας θα ξετρελαθεί και θα σας ερωτευτεί ξανά από την αρχή.

1. Να είστε... γευστική: Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι μόνο να δείχνετε όμορφη και νόστιμη, αλλά και να είστε! Aντί για το συνηθισμένο σας αφρόλουτρο ή γαλάκτωμα σώματος, προτιμήστε ένα που έχει ιδιαίτερη γεύση και μυρωδιά, όπως καρύδα, καραμέλα ή σοκολάτα. Να είστε σίγουρες ότι θα θέλει κυριολεκτικά να σας... καταβροχθίσει!

2. Αλλάξτε διακόσμηση: Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στη διακόσμηση χώρου αλλά στη διακόσμηση του... εσωτερικού σας κόσμου και πιο συγκεκριμένα σε εκείνον που βρίσκεται εκεί χαμηλά. Αν λοιπόν συνηθίζετε να είστε εντελώς ξυρισμένες, δοκιμάστε έναν νέο τρόπο αποτρίχωσης. Σίγουρα ο καλός σας θα ενθουσιαστεί και πιθανότατα να δείτε και διαφορά στην αίσθηση. Αξίζει μία δοκιμή...

3. Λιπ-γκλος με γεύση: Οι περισσότεροι άντρες αντιμετωπίζουν το λιπ-γκλος ή τελοσπάντων οτιδήποτε βρίσκεται πάνω στα χείλη σας με τρόμο, δυσπιστία και απέχθεια! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τα χείλη σας εντελώς γυμνά, αλλά μπορείτε ωραιότατα να δοκιμάσετε ένα αόρατο προιόν το οποίο όμως θα έχει υπέροχη γεύση.

4. Αλλάξτε άρωμα: Μπορεί να είναι το αγαπημένο σας, μπορεί να το επιλέγετε χρόνια, αλλά η όσφρηση του καλού σας με το πέρασμα των χρόνων δεν είναι πια τόσο ευαίσθητη στη συγκεκριμένη μυρωδιά. Τι καλύτερο λοιπόν από το να αλλάξετε άρωμα κάτι που αυτομάτως θα ξυπνήσει τις αισθήσεις του και θα ανανεώσει τις ερωτικές σας περιπτύξεις.

5. Φορέστε ψεύτικες βλεφαρίδες: Θα κάνει το βλέμμα σας πιο ενυπωσιακό, πιο αισθησιακό και πιο λάγνο. Να είστε σίγουρες ότι ο καλός σας ούτε που θα αντιληφθεί την ύπαρξη ψεύτικων βλεφαρίδων, απλά θα τον μαγνητίσει το, αλλαγμένο σας βέβαια, βλέμμα.

Διαβάστε επίσης:

5 τύποι αντρών με τους οποίους πρέπει, οπωσδήποτε, να κάνετε sex!

5, αλάνθαστα, σημάδια ότι σας απατάει!

Sex: Τι είναι ψέμα και τι αλήθεια;