Οι πιο ενοχλητικές γυναικείες συνήθειες που μπορούν να τρελάνουν έναν άντρα!

Οι πιο ενοχλητικές γυναικείες συνήθειες που μπορούν να τρελάνουν έναν άντρα!

Γιατί τελικά δεν φταίνε για όλα αυτοί!

Πόσες φορές έχετε βροντοφωνάξει ότι οι άντρες είναι γουρούνια και υπάρχουν μόνο για να προκαλούν κακό και όλα τα συναφή, φυσικά πάντα με ύφος απογοήτευσης και ένα ποτό στο χέρι; Άπειρες φυσικά! Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά, αυτή των αγοριών και ίσως κάποιων πιο ψύχραιμων γυναικών που διατυμπανίζει ότι τελικά δεν φταίνε για όλα οι άντρες και πως έχουμε κι εμείς πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αλλοπρόσαλη, κάποιες φορές συμπεριφορά τους. Γιατί όπως έχουμε πει παρα πολλές φορές, άντρας και γυναίκα προέρχονται από εντελώς διαφορετικούς πλανήτες με αποτέλεσμα η συνύπαρξή τους να γίνεται κάποιες φορές έως και ακατόρθωτη! Παρακάτω, σας έχουμε μερικές από τις πιο εκνευριστικές γυναικείες συνήθειες, οι οποίες βγάζουν τα αγόρια κυριολεκτικά εκτός εαυτού και καλό θα ήταν να αρχίσετε να τις εγκαταλείπετε σιγά σιγά...

1. Να συζητάτε τα προσωπικά σας: Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Καμία σχέση δεν είναι τέλεια γιατί πολύ απλά κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος και όπως είναι φυσικό όλες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Όταν λοιπόν ένας άντρας έχει πρόβλημα στη σχέση του, κλείνεται λίγο στον εαυτό του άντε να το συζητήσει και με κανένα φίλο του. Η γυναίκα από την άλλη, αφού το συζητήσει με την μαμά της, την αδερφή, τις φίλες και φυσικά κάνει τις σχετικές αναρτήσεις σε facebook και twitter είτε με μπηχτές είτε με καψουροτράγουδα, κάποια στιγμή θα θυμηθεί να πει το πρόβλημά της και στον καλό της. Αν είστε λοιπόν από αυτές, σταματήστε να είστε! Είναι σπαστικό, τον ντροπιάζετε και πλησιάζετε με μαθηματική ακρίβεια στο χωρισμό!

2. Να του μιλάτε ενώ είναι αφοσιωμένος σε κάτι: Μην παίρνετε παράδειγμα από εσάς που μπορείτε ταυτόχρονα να μιλάτε στο τηλέφωνο, να βλέπετε τηλεόραση, να βάφετε τα νύχια σας και ίσως να... μαγειρεύετε! Οι άντρες είναι φτιαγμένοι για να κάνουν ένα πράγμα τη φορά, για το οποίο χρειάζονται πλήρη συγκέντρωση. Όταν λοιπόν βλέπει ποδόσφαιρο ή παίζει playstation, καλά θα κάνετε να τον αφήσετε ήσυχο. Δεν θέλει να ακούσει ούτε για το φόρεμα που πήρατε, ούτε για τα προβλήματα της κολλητής σας με τον δικό της, ούτε καν για το τι θα φάτε μετά. Απομακρυνθείτε από το δωμάτιο και για το επόμενο δίωρο κάντε σαν να μην υπάρχει!

3. Να μην... ολοκληρώνετε τις δουλειές σας: Δεν εννούμε σίδερο και σκούπισμα αλλά την άλλη τη δουλειά τη νυχτερινή. Αν λοιπόν εσείς έχετε όρεξη για προκαταρκτικά και όχι για sex, γιατί τον βασανίζετε τον κακομοίρη; Εκεί δηλαδή που τον έχετε ανάψει και έχει γίνει... πύραυλος, εσείς του το κόβετε είτε γιατί δεν έχετε όρεξη είτε γιατί νυστάξατε! Να ξέρετε ότι αυτή δεν είναι αιτία μόνο... χωρισμού αλλά και ξυλοδαρμού! Είμαστε κατά της ανθρώπινης βίας, αλλά αν βασανίζετε έτσι έναν ανυπεράσπιστο και δη, ερεθισμένο άντρα, σας χρειάζεται!

4. Να τον πνίγετε: Ακόμα ένα μείζον θέμα το οποίο σηκώνει πολλή συζήτηση. Καταλάβετε επιτέλους ότι επειδή είστε ζευγάρι δε σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε συνέχεια μαζί. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο τα δικά του να είναι και δικά σας ούτε και να αφήνετε από τον πρώτο καιρό πράγματα στο σπίτι του! Δώστε του χώρο... Αφήστε τον να βγει με τους φίλους του, να πάει για μπάλα ή ακόμα και ένα ταξίδι. Αν θέλει να σας απατήσει νομίζετε ότι ακόμα και στενός κορσές να του γίνετε, δεν μπορεί; Ίσα ίσα που θα το κάνει και από αντίδραση. Είναι στη φύση των αντρών όταν δουν σκούρα να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Στο κάτω κάτω σχέση έχετε, δεν έχετε και 3 παιδιά. Η στιγμή που θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει, πλησιάζει!

5. Να τον ρωτάτε αν είστε χοντρή: Μπορεί να σας φανεί αστείο αλλά παρατηρήστε έναν άντρα όταν του κάνετε τη συγκεκριμένη ερώτηση. Τον έχετε δει πιο πανικοβλημένο και τρομαγμένο; Όχι. Και ξέρετε γιατί; Γιατί πολύ απλά η συγκεκριμένη ερώτηση δεν έχει απάντηση, ή μάλλον και οι δύο απαντήσεις της είναι λάθος! Αν πουν όχι, θα γκρινιάξετε ότι δεν σας προσέχει, αν πουν ναι, θα πάρετε το πιο θλιμμένο βλέμμα, θα πέσετε σε κατάθλιψη, ίσως κλάψετε κιόλας και φυσικά θα ακυρώσετε την έξοδο για φαγητό ενώ ταυτόχρονα μασουλάτε ένα μαρούλι! Αν αυτός ο καημένος σας πει ότι δεν έχετε παχύνει απλά δεν σας πηγαίνουν και πολύ αυτά τα ρούχα που φοράτε, τότε έρχεται νέος κύκλος παράνοιας και γκρίνιας ο οποίος και θα καταλήξει με εσάς να κλαψουρίζετε στην κολλητή σας και αυτόν να πίνει μπύρες για να ηρεμήσει!

Διαβάστε επίσης:

«Νομίζεις ενδιαφέρεται ή μου έκανε απλά εξυπηρέτηση»;

5 λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ σας θέλει!

Πώς να ακούγεστε sexy στο κρεβάτι!