5 φράσεις που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πείτε σε έναν άντρα!

5 φράσεις που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πείτε σε έναν άντρα!

Όταν έρχονται οι στιγμές που τα λόγια και οι λέξεις θα πρέπει να ζυγίζονται!

Mπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι οι άντρες είναι πολύ πιο απλά όντα από τις γυναίκες και μία γυναίκα που μπορεί να χειριστεί καλά έναν άντρα μπορεί και οποιονδήποτε εκπρόσωπο του αντρικού φύλου, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που η συγκεκριμένη θεωρία αποτυγχάνει παταγωδώς! Αν εκεί που μιλάτε τον δείτε ξαφνικά να συννεφιάζει και να βγάζει αφρούς από το στόμα, μην αγχώνεστε, δεν μεταμορφώνεται, απλά κάτι είπατε εσείς. Μπορεί να μην έχετε καν καταλάβει τι ήταν αυτό, μπορεί να μη θυμάστε κιόλας αλλά οι βαριές κουβέντες που ξεστομίσατε είναι ικανές να τον κάνουν έξαλλο! Εδώ σας έχουμε κάποια πράγματα που δεν πρέπει να πείτε ΠΟΤΕ σε έναν άντρα...

1. Ο φίλος σου είναι πολύ ωραίος: Μπορεί να μην εμπεριέχει τίποτα το ερωτικό η πρότασή σας, αλλά αν εσείς ήσασταν στη θέση του πώς θα αντιδρούσατε; Πιθανότατα τώρα ο κακομοίρης να μην είχε... μάτια! Μπορεί οι άντρες να μην είναι τόσο νάρκισσοι όσο εμείς, αλλά το να κάνεις κοπλιμέντα στο φίλο του, την ίδια μάλιστα στιγμή που δεν έχεις κάνει κανένα σε εκείνον, είναι βαρύ κι ασήκωτο! Ακόμα κι αν ο κολλητός του είναι σαν μοντέλο, αγνοείστε το όσο μπορείτε και αντιμετωπίστε τον σαν να είναι ένας κοινός θνητός!

2. Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι απέτυχες: Χειρότερο και από το θέμα με τον φίλο, για τον άντρα, είναι η αποτυχία. Τα αγόρια λοιπόν, για κάποιο περίεργο συμπαντικό λόγο, από τη στιγμή που γεννιούνται βρίσκονται σε έναν διαρκή αγώνα! Ποιος είναι πιο δυνατός, ποιος βγάζει περισσότερα λεφτά, ποιου η ομάδα είναι καλύτερη και κατ' επέκταση ποιος ξέρει καλύτερη μπάλα, ποιος αντέχει περισσότερο το ποτό, ποιος κάνει πιο ηχηρά ρεψίματα και ο κατάλογος είναι μακρύς και ατελείωτος! Η λέξη αποτυχία λοιπόν είναι απαγορευτική για εκείνους, πόσο μάλλον όταν βγαίνει από το στόμα της καλής του. Είναι θέμα εγωισμού και ανδρισμού. Τυχαίο νομίζετε πως είναι ότι κανένας άντρας δεν ρωτάει ποτέ για οδηγίες στο δρόμο; Μπορεί να περιπλανιέται τρεις ώρες και τελικά, αφού δεν έχει βρει τον προορισμό του να... βγάλει στραβό το γυαλό!

3. Ο πρώην μου το έκανε, εσύ γιατί όχι: Τώρα βρε κουκλίτσα μου είναι πράγματα αυτά; Σε ποιον άνθρωπο αρέσει να ακούει για πρώην, πόσο μάλλον να πέφτει και σε σύγκριση. Αν ο πρώην σας ήταν πλουσιότερος, πιο πετυχημένος, πιο ευγενικός και καλύτερος εραστής, αφενός ο νυν δεν χρειάζεται να το ξέρει και αφετέρου να γυρίσετε σε εκείνον! Αν είχατε συνηθίσει να πηγαίνετε κάθε Κυριακή εκδρομή και τώρα ο καλός σας θέλει απλά να αράξει στον καναπέ γιατί δούλευε σαν σκυλί όλη την εβδομάδα, κάντε του παρέα και αφήστε την μουρμούρα. Στο κάτω κάτω για να είστε μαζί του κάτι θα σας αρέσει πάνω του, δεν μπορεί. Να ξέρετε ότι αν τη συγκεκριμένη φράση την λέτε συχνά και δεν έχετε φάει ακόμα χαστούκι, είστε πολύ τυχερές!

4. Είσαι τόσο ανώριμος και ανασφαλής: Γενικότερα οι χαρακτηρισμοί είναι κάτι που μπορεί να τους οδηγήσει στην τρέλα! Ναι μπορεί να βγαίνει για τρέξιμο στο πάρκο και να καταλήγει να παίζει ποδόσφαιρο με τα 5χρονα γειτονόπουλα, ναι μπορεί να αποζητά συνεχως την επιβεβαίωση και το θαυμασμό σας, αλλά μην κάνετε ποτέ το λάθος να δώσετε όνομα στη συμπεριφορά του. Δεν το ξέρει και θα σοκαριστεί! Μπορεί λοιπόν να είναι το πιο ανώριμο και ανασφαλές άτομο στον πλανήτη γη, αλλά εσείς κάντε πως δεν το ξέρετε. Αν σας σπάει τα νεύρα, μπορείτε να του το φέρετε με τρόπο και σίγουρα με άλλες λέξεις!

5. Πρέπει να μιλήσουμε: Να μία λέξη η οποία μπορεί να κάνει έναν άντρα τζίνι, δηλαδή να εξαφανιστεί σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η αλήθεια είναι ότι η φράση από μόνη της είναι αγχωτική, αλλά ειδικά για τους άντρες είναι σαν να τους βάζεις μαχαίρι στην καρδιά. Οτιδήποτε και να έχετε να του πείτε, αυτός εκ των προτέρων ξέρει ότι θα κατηγορηθεί για κάτι και αυτομάτως παίρνει αμυντική στάση! Οπότε να ξέρετε πως άκρη δε θα βγάλετε. Επιπλέον, το γεγονός ότι θα τον αναγκάσετε να μιλήσει αλλά και να σας ακούσει, τον προκαταβάλει αρνητικά διότι κακά τα ψέματα, ο άντρας προτιμάει τις πράξεις από τα λόγια. Εκτός φυσικά αν θα πρέπει να μιλήσει για τα προσόντα του. Στην προκειμένη γράφει και δοκίμιο!

Διαβάστε επίσης:

Πώς να τον κάνετε να σας προσέξει!

Οι πιο ενοχλητικές γυναικείες συνήθειες που μπορούν να τρελάνουν έναν άντρα!

5 λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ σας θέλει!