Μήπως ο καλός σας, σας καταπιέζει;

Μήπως ο καλός σας, σας καταπιέζει;

Iδού τα σημάδια για να σιγουρευτείτε!

Μπορεί να είστε καιρό μαζί και να πιστεύετε ότι είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο, αλλά η πραγματικότητα ίσως να απέχει από αυτό που αφήνετε να βγει προς τα έξω. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχει τύχει ένα ζευγάρι, ενώ φαίνεται τέλειο και οι πάντες το ζηλεύουν, μαθαίνουμε τελικά ότι είχαν αγεφύρωτες διαφορές; Συνήθως το μεγαλύτερο πρόβλημα, και η βασική αιτία χωρισμού, είναι το τρίτο πρόσωπο. Υπάρχουν όμως κι άλλα προβλήματα τα οποία μπορεί με την πρώτη ματιά να μη φαντάζουν μεγάλα, είναι όμως αρκετά για να δηλητηριάσουν μία σχέση, όπως για παράδειγμα ένας καταπιεστικός σύντροφος. Καταπιεστικός μπορεί να γίνει, τόσο ένας άντρας όσο και μία γυναίκα, αλλά επειδή στην προκειμένη είμαστε κορίτσια και μιλάμε για αγόρια, σας έχουμε παρακάτω κάποια σημάδια τα οποία μαρτυρούν ότι ο καλός σας σας καταπιέζει και γενικότερα δεν σας έχει και σε μεγάλη υπόληψη... Αν δεν το έχετε ήδη καταλάβει!

1. Σας μειώνει: Δεν αναγνωρίζει καμία σας επιτυχία ενώ αν καταφέρετε κάτι μόνες σας απλά το προσπερνά σαν να μην έγινε ποτέ. Σας έχει δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι χωρίς αυτόν είστε άχρηστες και πως χωρίς τις πολύτιμες συμβουλές του είστε ένα άβουλο πλάσμα! Μήπως να ξυπνούσατε λίγο και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν ζείτε στο 1930; Ο τύπος είναι κομπλεξικός και είναι ολοφάνερο. Καλά θα κάνετε ή να τον παρατήσετε, ή να θέσετε τους δικούς σας κανόνες γιατί δεν βλέπουμε να έχει και πολύ μέλλον η σχέση σας.

2. Δεν του αρέσει να βγαίνετε με την παρέα σας: Θέλει να βγαίνετε μόνο μαζί του και να είστε κυριολεκτικά κολλημένη πάνω του. Η γνώμη του για τις φίλες σας, και κυρίως τους φίλους σας, είναι η χειρότερη και πιστεύει πως δεν σας αξίζουν. Κάθε φορά που ανακοινώνετε ότι θα βγείτε χωρίς εκείνον σας κάνει σκηνή ή στην καλύτερη μούτρα κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει στη δική του περίπτωση. Κάντε κάτι άμεσα γιατί στο τέλος θα μείνετε και μπακούρι και χωρίς φίλους. Και πιστέψτε μας, το δεύτερο είναι πολύ χειρότερο.

3. Θέλει να ξέρει τα πάντα γύρω από εσάς: Όταν είναι στη δουλειά μπορεί να σας πάρει τουλάχιστον 10 τηλέφωνα, χωρίς τα μηνύματα που παραδοσιακά είναι περισσότερα και χωρίς φυσικά να τον ενδιαφέρει αν σας ενοχλεί ή όχι. Είναι ο κλασικός τύπος που θέλει να ελέγχει τα πάντα και αισθάνεται ανασφάλεια αν δεν ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή που είστε και τι κάνετε. Περιττό φυσικά να πούμε ότι αν δείτε κάποιον ή πάτε κάπου χωρίς την άδειά του, του δίνετε ωραιότατη αφορμή για καυγά αμέσως μετά.

4. Νομίζει ότι ξέρει τα πάντα: Εκτός του ότι κατακρίνει οτιδήποτε κι αν πείτε ή κάνετε, τα παίρνει και στο κρανίο αν δεν ακολουθείτε πιστά τις συμβουλές του, με αποτέλεσμα στο τέλος να ακούτε την άκρως εκνευριστική φράση, «Στα λεγα εγώ»! Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση, να κάτσει να συζητήσει μαζί σας κάτι που τον ενοχλεί σε μία στιγμή που είστε και οι δύο ήρεμοι και χαλαροί. Θα περιμένει την κατάλληλη συγκυρία, και μόλις κάνετε το λάθος θα πεταχτεί για να επιβεβαιώσει το πόσο δίκιο είχε και πάλι. Κατά παράδοση γίνεται ακόμα πιο σκληρός με τα λάθη των φίλων σας! Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους!

Διαβάστε επίσης:

5 σημάδια ότι σας σκέφτεται ο πρώην σας!

Τips για αγγίξετε την τελειότητα στο sex!

Οδηγός επιβίωσης για το πρώτο ραντεβού: Τips για να είναι άκρως πετυχημένο!