Tips για να τελειοποιήσετε το... woman on top!

Tips για να τελειοποιήσετε το... woman on top!

Και κυρίως να μην... κουράζεστε!

H στάση woman on top, ή ελληνιστί γυναίκα από πάνω, είναι μία στάση η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη αλλά κατά ένα περίεργο λόγο δεν προτιμάται όσο θα περιμέναμε. Είναι η γνωστή στάση κατά την οποία η γυναίκα παίρνει τον έλεγχο και εξασφαλίζει εγγυημένους οργασμούς μιας και ξέρει ακριβώς πως να τοποθετηθεί και να κινηθεί. Ωστόσο, υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες που την αποφεύγουν, και ακόμα περισσότεροι άντρες οι οποίοι βλέποντας ότι η καλή τους το κάνει με το ζόρι, προτιμούν να αναλαμβάνουν εκείνοι δράση. Ας είμαστε ειλικρινείς κορίτσια, μπορεί το να είστε από πάνω, να προσφέρει οργασμούς και ικανοποίηση, αλλά είναι και μία στάση η οποία απαιτεί κόπο, συχρονισμένη κίνηση και κάποιες φορές και μυική δύναμη! Και δυστυχώς, οι περισσότερες από εμάς βαριόμαστε οικτρά να τα κάνουμε όλα αυτά! Το κερασάκι δε στην τούρτα, είναι το γεγονός ότι αγχωνόμαστε και με την εικόνα μας και γενικότερα το πως μας βλέπει ο καλός μας. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να δείτε με άλλο μάτι την εν λόγω στάση και να αρχίσετε να την απολαμβάνετε όπως... πρέπει!

1. Βαρέα και ανθυγιεινά: Είναι απολύτως λογικό η συγεκριμένη να είναι μακράν η πιο κουραστική στάση για τον εξής απλούστατο λόγο: Η γυναίκα είναι αρκετά πιο μικρόσωμη από τον άντρα, με αποτέλεσμα το ότι θα πρέπει τα πόδια της να αγκαλιάζουν τον κορμό του παρτενέρ να είναι από μόνο του κουραστικό και επίπονο. Προσθέτουμε σε όλο αυτό και τη γνωστή κίνηση πάνω κάτω, που για να την πετύχεις θα πρέπει να έχεις μοιρό αθλήτριας στίβου ή έστω ένα πόδι 2 μέτρα, και το γλυκό ή μάλλον το πικρό, έρχεται και δένει! Στην προκειμένη, αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να χρησιμοποιήσετε και τα χέρια σας, ξεχάστε στις ταινίες πορνό που η πρωταγωνίστρια ενώ ιππεύει παράλληλα ανακατεύει και τα μαλλιά της, είναι επαγγελματίες αφενός κι αφετέρου δεν μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι όλο αυτό είναι αληθινό. Οπότε, για όση το δυνατόν μεγαλύτερη άνεση, βάλτε τα χεράκια σας στις δύο πλευρές του καλού σας ή ακουμπήστε τα προσεκτκά στο στήθος του. Είπαμε, μία φυσιολογική γυναίκα είστε, δεν είστε και παρτενέρ του Γκουσγκούνη!

2. Άστα τα μαλλάκια σου: 'Η μάλλον, δέσε τα μαλλάκια σου και μάλιστα ψηλή αλογοουρά! Μπορεί κατά τη διάρκεια του sex το τίναγμα της κόμης να είναι σέξι και αισθσηασιακό, αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο να πηγαίνει να σας φιλήσει και αντί για τα χείλια σας να βρίσκει τούφες και μάλιστα με λακ! Ειδικά στην από πάνω στάση, τα μαλλιά μπορούν να γίνουν άκρως ενοχλητικά γιατί μπαίνουν στο πρόσωπο, γαργαλάνε μύτες και γενικότερα προκαλούν... μπερδέματα! Αφήστε δε που δεν βολεύουν και στο στοματικό, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Αν λοιπόν αποφασίσετε να γίνετε καβαλάρισσα, πιάστε τα μαλλάκια σας, μία ωραία αλογοουρά και όχι τον κότσο της αλουσιάς, και τελοσπάντων αν το πάθος κάποια στιγμή γίνει άσβεστο, ας σας τη λύσει! Δε χάθηκε κι ο κόσμος!

3. Σιγά σιγά: Αντιλαμβανόμαστε ότι όσο πιο γρήγορα πηγαίνουν τα πράγματα στο sex τόσο μεγαλύτερη είναι και η απόλαυση! Αλλά, μην τυχόν και κάνετε αυτό αυτό το μέγα λάθος στην εν λόγω στάση, το έχετε χάσει το παιχνίδι. Αν λοιπόν το πάτε στο γρήγορο από την αρχή, μέσα σε 3 λεπτά θα είστε λαχανιασμένη, θα πονάνε τα πόδια σας και τελικά το sex σας δεν θα είναι άνω του μετρίου. Το μυστικό λοιπόν είναι να ξεκινήσετε με χαλαρές, αργές, μη σας πούμε και νωχελικές και όσο το θέμα προχωρά, να γίνεται πιο...εντυπωσιακό και δυνατό! 'Ετσι κι αλλιώς, όσο θα πλησιάζετε προς την κορύφωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βάλει κι αυτός ένα χεράκι, σε μορφή καθοδήγησης πάντα. Οπότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα, απλά και κυρίως ξεκούραστα! Γιατί πάνω απ' όλα, για μία άνεση ζούμε!

4. Βάλτε... γλώσσα: Η αλήθεια είναι, ότι από μόνη της αυτή η στάση είναι ιδιαίτερη και πιο απαιτητική, μιας και η γυναίκα, η οποία είναι πιο μικροκαμωμένη και αδύναμη, έχει τον έλεγχο. Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν, είναι να βεβαιωθείτε, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε διείσδυση, ότι η στύση του είναι καλή και... στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Επιδοθείτε λοιπόν αρχικά σε παιχνιδάκια τα οποία θα τον ερεθίσουν και θα τον προετοιμάσουν. Γλύψτε τον γύρω από το πέος και κάντε του στοματικό μέχρι να νιώσετε ότι έχει φτάσει λίγο πριν το... τέλος! Όταν λοιπόν καταλάβετε κάτι τέτοιο, δεν θέλει και πολλή φαντασία, τότε λάβετε θέσεις και κάντε τα δικά σας, για το πολύ 2 λεπτά να είστε σίγουρες! Αν διαρκέσει παραπάνω, τότε είστε τυχερές κι αν όχι, τότε και το κομμάτι σας θα κάνετε και δεν θα χύσετε ούτε σταγόνα ιδρώτα!

5. Ελέγξτε την... κίνηση: Οι δύο top κινήσεις για τη συγκεκριμένη στάση, είναι το πάνω κάτω και το πέρα δώθε για να το πούμε και απλά. Μην ρωτάτε ποια προτιμούν οι άντρες γιατί είναι περιττό, φυσικά την πρώτη! Αν λοιπόν είστε από τις... μαστόρισσες, που τα καταφέρνουν με την κίνηση κομπρεσέρ τότε συγχαρητήρια, ή είστε 1.80 ή κάνετε πολλή γυμναστική! Αν πάλι είστε από εκείνες που κουράζονται, ανήκετε δηλαδή στο 90% των γυναικών, τότε προτιμήστε την πέρα δώθε, ή αλλιώς και... σκούνα, με κάποιες εναλλαγές με πάνω κάτω έτσι για την ποικιλία! Προσοχή όμως, οι εναλλαγές δεν θα πρέπει να γίνονται απότομα γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού και όχι δικού σας. Θέλετε να είστε η πρώτη γυναίκα που θα έχετε προκαλέσει κάταγμα σε πέος; Δε νομίζουμε... Οπότε με το μαλακό κορίτσια...

Διαβάστε επίσης:

Τα top κοπλιμέντα που πρέπει να του κάνετε για τον αποθεώσετε!

Έρευνα που μιλάει με αριθμούς: πόσες φορές τη μέρα σκέφτεται το σεξ ο σύντροφός σας

Πώς θα καταλάβετε ότι σας θέλει!