Tips για το πιο αισθησιακό στριπτίζ

Tips για το πιο αισθησιακό στριπτίζ

Και η λίμπιντο στα ύψη κορίτσια!

Το sex μπορεί να είναι ωραίο και απαραίτητο, αλλά πολλές φορές μπορεί να καταντήσει ρουτίνα και βαρετό. Είναι ίσως οι ρυθμοί της καθημερινότητας, είναι ίσως το άγχος που κάποιες φορές πραγματικά ενώ θέλουμε, δεν έχουμε όρεξη να κάνουμε sex και καταλήγουμε να ροχαλίζουμε στο κρεβατάκι μας. Από την πλευρά των αντρών, δεν έχουμε πολλά να πούμε διότι αυτό καλό θα ήταν να το αναλάβουν τα αντρικά περιοδικά και site. Όσον αφορά όμως στις γυναίκες, και επειδή τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης, τότε μπορούμε με κάποια πολύ απλά πράγματα, να τονώσουμε την ερωτική μας ζωή και να είναι όλα σαν την πρώτη φορά. Έχετε άραγε σκεφτεί ποτέ να κάνετε στριπτίζ; Εννοείται ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, καθώς οι περισσότερες από εμάς ντρεπόμαστε, αλλά πραγματικά, αν τελικά το πάρετε απόφαση τα αποτελέσματα θα είναι εγγυημένα. Παρακάτω, σας έχουμε tips για το απόλυτο αισθησιακό στριπτίζ για τον καλό σας και μόνο...

1. Σωστή μουσική επένδυση: Καλά εννοείται ότι καμία γυναίκα δεν θα έκανε ποτέ στριπτίζ με καλαματιανό ή rnb, αλλά όπως και να χει, το κομμάτι ή η μουσική που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει μπει κάτω από το μικροσκόπιο. Επίσης, μην πέσετε στην παγίδα να διαλέξετε κάποιο κομμάτι το οποίο έχει συνδεθεί, είτε από ταινία είτε από video clip, με στριπτίζ γιατί θα είναι άκρως αναμενόμενο και ίσως... ξενερωτικό! Σκεφτείτε μία μουσική επένδυση που σας ταξιδεύει και ταυτόχρονα σας ερεθίζει, με την καλή έννοια βέβαια, η οποία μπορεί να είναι και εντελώς άσχετη με αυτό που πάτε να κάνετε. Το ζητούμενο είναι να σας εμπνέει και να σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε άκρως σκανδαλιστικά πράγματα.

2. Η είσοδος μετράει: Το ήμισυ του παντός είναι η αρχή και στην προκειμένη η είσοδος. Φτιάξτε ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό και προσπαθήστε να βάλετε στο κατάλληλο mood και τον παρτενέρ σας. Κρυφτείτε, έτσι ώστε να υπάρχει σασπένς και αγωνία ή ακόμα καλύτερα, πηγαίντε σε ένα άλλο δωμάτιο για να κάνετε εντυπωσιακή είσοδο. Καθίστε τον καλό σας σε μία καρέκλα, ακόμα καλύτερα αν είναι δεμένος, και καθυστερείστε όσο περισσότερο μπορείτε την είσοδό σας. Έτσι, και η λίμπιντο θα ανέβει στα ύψη, κάτι που φυσικά στη συνέχεια θα σας αποζημιώσει, και θα τον κάνετε να μην κρατιέται, κάτι που επίσης θα σας αποζημιώσει. Ακόμα καλύτερα, όσο φυσικά δεν θα έχετε κάνει εμφάνιση, να κάνετε μία... μικρή εισαγωγή λέγοντάς του τι θα του κάνετε ή τι θα θέλατε να σας κάνει.

3. Όλα στο κόκκινο: Κακά τα ψέματα, το κόκκινο είναι μακράν το πιο αισθησιακό και ερωτικό χρώμα. Γι' αυτό λοιπόν, δεν έχετε παρά να διακοσμήσετε το χώρο σας με οτιδήποτε κόκκινο κι αν βρείτε, και δεν εννοούμε λαμπάκια. Κόκκινα σεντόνια, κόκκινα κεριά, κόκκινες κουρτίνες, είναι σίγουρο ότι και να μη θέλετε αρχικά, σίγουρα θα σας βάλουν στην κατάλληλη διάθεση στη συνέχεια. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά υπάρχει κάτι το σκοτεινό και μαγικό στο συγκεκριμένο χρώμα, το οποίο και προιδεάζει για... ιδιαίτερες καταστάσεις. Προσοχή όμως στην υπερβολή. Μην νομίζει ο χριστιανός ότι θέλετε να καλέσετε τα πνεύματα και φύγει κακήν κακώς.

4. Το σωστό... κοστούμι: Όλες μας έχουμε κάποιο θα λέγαμε άχτι, ή μία κρυφή τελοσπάντων επιθυμία. Άλλες θα ήθελαν έστω και μία φορά, να ντυθούν catwoman, άλλες μαθήτρια και άλλες λολίτα. Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα και να φορέσετε το κοστούμι που τόσα χρόνια ονειρευόσασταν. Μη νομίζετε ότι επειδή μιλάμε για στριπτίζ, θα πρέπει αποκλειστικά και μόνο να η αμφίεσή σας να αποτελείται από σέξι εσώρουχα, τα οποία σε καμία των περιπτώσεων δεν αποκλείονται. Το ζητούμενο είναι να φορέσετε κάτι μέσα στο οποίο αισθάνεστε εσείς σέξι ή τελοσπάντων να ξέρετε καλά ότι ο καλός σας, λατρεύει.

5. Μην... αγγίζετε: Ένα αλάνθαστο κόλπο το οποίο μπορεί να τον τρελάνει κυριολεκτικά, είναι φυσικά το «μην αγγίζετε». Κάντε τον πιο αισθησιακό χορό, πάρτε το πιο αισθησιακό σας βλέμμα και πλησιάστε τον σε απόσταση αναπνοής. Εννοείται ότι θα του απαγορεύσετε οποιαδήποτε σωματική επαφή ακόμα και την ελάχιστη. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα... παρασυρθεί, διότι άνθρωπος είναι κι αυτός, μπορείτε, όπως αναφέραμε και παραπάνω, να τον δέσετε! Αν δεν έχετε χειροπέδες, που συνήθως υπάρχουν σε κάθε σπίτι που σέβεται τον εαυτό του, μπορείτε να τον δέσετε με ένα φουλάρι ή μία γραβάτα. Αν το στριπτίζ σας χωρίς αυτό έπαιρνε 10, με αυτό θα φτάσει και το 100 μη σας πούμε! Καλή επιτυχία...

Διαβάστε επίσης:

Ο άντρας της φίλης μου την κερατώνει. Τι στάση να κρατήσω;

Aυτά είναι τα 5 βασικά γνωρίσματα που κάνουν έναν άντρα κορυφή στο sex!

Το μέγεθος μετράει: τα μεγαλύτερα αντρικά «όργανα» στην ιστορία