Sex εκτός σπιτιού: Τips για να αγγίξει την τελειότητα!

Sex εκτός σπιτιού: Τips για να αγγίξει την τελειότητα!

Και φυσικά να αποφύγετε τα ευτράπελα!

To sex είναι υπέροχο από όποια άποψη κι αν το πάρει κανείς και φυσικά οπουδήποτε κι αν γίνεται. Κι αν για τις προηγούμενες γενιές το απόλυτο έπιπλο του sex ήταν το κρεβάτι, αν και δεν ξέρουμε τι έκαναν οι παππούδες μας εκεί στα χωριά, πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει κάπως και τα σύγχρονα ζευγάρια ψάχνουν μονίμως νέους τρόπους προκειμένου να διανθίζουν τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις. Ένας από αυτούς φυσικά, είναι να αφήνουν το κρεβάτι στο... σπίτι και να αναζητούν νέες συγκινήσεις, μακριά από τους τέσσερις τοίχους ενός διαμερίσματος. Κι αν έχουμε πει και έχουμε ξαναπεί ποια είναι τα ιδανικά μέρη για να κάνει κανείς sex εκτός σπιτιού, σίγουρα δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για το τι θα πρέπει να προσέξετε προκειμένου να μην καταλήξει αυτό που φαινόταν υπέροχο αρχικά, σε... τραγωδία! Διαβάστε προσεκτικά...

1. To κουτί των πρώτων... βοηθειών: Ξέρετε πολύ καλά το κόκκινο κουτάκι που έχουν όλα τα αμάξια και περιέχει τα απαραίτητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν μικροτραυματισμοί και ατυχήματα. Επειδή λοιπόν, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, φροντίστε να έχετε πάντα και παντού μαζί σας, ένα βαλιτσάκι με τα απαραίτητα... παιχνιδάκια! Μα ένα λιπαντικό, μα ένας δονητής, μα μία χειροπέδα βρε αδερφέ. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σας έρθει η όρεξη και η κάψα γι' αυτό καλά θα κάνετε να είστε προετοιμασμένοι. Μην σας πούμε κιόλας να μην το βγάζετε καθόλου από το αμάξι, και να το αφήσετε εκεί σαν... αξεσουάρ!

2. To ρούχο το σωστό: Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ποια γυναίκα πάει με τον καλό της για sex εκτός σπιτιού, και φοράει φόρεμα, καλσόν, ψηλοτάκουνα και σουτιέν με το πιο δύσκολο κούμπωμα που υπάρχει! Kαμία! Δεν εννοούμε φυσικά να είστε σε κάποιο πάρτι ή σε έξοδο για ποτό, αλλά αν τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, να είστε κι εσείς εξίσου χαλαρή! Βάλτε την φορμίτσα σας, ένα απλό μπλουζάκι και τα αθλητικά σας παπούτσια και είστε έτοιμες! Έτσι κι αλλιώς, στο συγκεκριμένο είδος sex δεν μετράει η εμφάνιση αλλά όπως είπαμε το μέρος και η γενικότερη ατμόσφαιρα. Εννοείται ότι στο εσώρουχο μπορείτε να δώσετε ιδαίτερη βάση και μαεστρία! Είπαμε, γυναίκες είστε...

3. Εξωτερικοί παράγοντες: Μπορεί να σας ακούγεται υπερβολή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί καμιά φορά. Όπως αντιλαμβάνεστε, η φύση, αν φυσικά επιλέξετε ένα πιο βουκολικό σκηνικό, μπορεί να είναι όμορφη και ειδυλλιακή, αλλά κρύβει και πολλούς μα πάρα πολλούς κινδύνους. Πριν λοιπόν αρχίσετε με τον καλό σας να παίζετε τον Μόγλη βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι από τα συμπαθή ζωάκια και ζουζούνια. Θεωρούμε βέβαια λίγο δύσκολο να σας επιτεθεί αρκούδα, αν και ποτέ δεν ξέρεις, αλλά ειδικά τα πάσης φύσεως έντομα τα οποία με ένα και μόνο τσίμπημα μπορούν να σε κάνουν να διπλωθείς στα δύο από τον πόνο, πραγματικά μπορούν να σας χαλάσουν την ατμόσφαιρα και κάθε όρεξη για sex. Οπότε καλά θα κάνετε, να έχετε χτενίσει την περιοχή και φυσικά να έχετε όλα τα απαραίτητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τέτοιες καταστάσεις. Επίσης, μεγάλη προσοχή στους σκαντζόχοιρους!

4. Tσεκάρετε την περιοχή: Σας κάνουμε έκκληση και σας παρακαλούμε πολύ. Το να πάτε με τον καλό σας, Ιούνιο μήνα στο παρκάκι της γειτονιάς γύρω στις 8 το βραδάκι, για να κάνετε sex, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ! Τα πιτσιρίκια παίζουν και οι γιαγιάδες κάθονται σε παράταξη στα παγκάκια και συζητάνε. Ακόμα και πίσως από θάμνους να πάτε, να είστε σίγουροι ότι ο Γιωργάκης θα σας ανακαλύψει! Το χειρότερο θα είναι βέβαια να σας αρχίσει και τις ερωτήσεις! Εφόσον λοιπόν δεν θέλετε να γίνετε ρεζίλι, ή να καταλήξετε στο αστυνομικό τμήμα για προσβολή δημοσίας αιδούς, με τα όργανα της τάξης να σας κοιτάνε και να γκρυφογελάνε, τότε απαραίτητα θα πρέπει το μέρος να είναι ερημικό και ήσυχο. Τώρα τους ηδονοβλεψίες, οι οποίοι ξέρουν όλα τα καλά στέκια, δεν ξέρουμε πως θα τους αποφύγετε, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε λύση για όλα!

Διαβάστε επίσης:

Κοιτάω Μπροστά: Όλοι έχουμε μια ιστορία να μοιραστούμε

Μου αρέσει αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα γι αυτόν...

Tips για το πιο αισθησιακό στριπτίζ