Kάντε sex όπως στο 50 Shades of Grey!

Kάντε sex όπως στο 50 Shades of Grey!

Γίνετε κι εσείς η ηρωίδα του βιβλίου! Μπορείτε...

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που διάβασαν το best seller 50 shades of grey και φυσικά ζήλεψαν την κεντρική ηρωίδα για τις απόλυτες στιγμές ηδονής που έζησε στα χέρια του... επιβήτορά της, σίγουρα το εν λόγω θέμα είναι για σας! Αν πάλι δεν είστε φαν του βιβλίου, μπορείτε να διαβάσετε με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, καθότι πάντα το καυτό και βρώμικο sex πουλάει! Αν λοιπόν είστε μία γυναίκα, δυναμική και σέξι που έχετε σκυλοβαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και ψάχνετε νέες συγκινήσεις προκειμένου να κάνετε το sex σας όσο πιο kinky γίνεται, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips και κυριολεκτικά να αισθανθείτε σαν την ηρωίδα του βιβλίου, μη σας πούμε και καλύτερα γιατί δεν θα έχετε και το... άγχος της καταγραφής! Έχουμε και λέμε λοιπόν...

1. Με τα... εσώρουχα: Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούτε και σίγουρα θα γνωρίζετε ότι είναι κάτι το οποίο είναι ιδιαιτέρως ερεθιστικό για τους άντρες, γιατί πολύ απλά το απόλυτο γυμνό πλέον δεν είναι ούτε τόσο περιζήτητο ούτε και τόσο... μυστηριώδες! Προτιμήστε λοιπόν να μη βγάλετε το βρακάκι σας, αν θέλετε ούτε και το σουτιέν σας και προτείνετέ του να τα κάνει στην άκρη προκειμένου να βρει στόχο! Αφενός, η εικόνα θα τον ερεθίσει πολύ περισσότερο διότι θα του δίνει την εντύπωση του βιαστικού που εμπεριέχει πάθος και αφετέρου τα οπίσθιά σας με το στρινγκ θα δείχνουν πολύ πιο σέξι!

2. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας: Ακόμα κάτι που έχουμε πει αμέτρητες φορές και που όλο και περισσότερες γυναίκες κάνουν πέρα τα ταμπού τους και το τολμούν! Πριν λοιπόν κάνετε οτιδήποτε, καθίστε απέναντί του και αρχίστε να παίζετε με την κλειτορίδα σας ενώ τον κοιτάτε στα μάτια με λάγνο βλέμμα. Μπορείτε, αν φυσικά έχετε τα κότσια ταυτόχρονα να του μιλάτε και να του περιγράφετε τι θέλετε να σας κάνει. Βάζουμε στοίχημα ότι θα τον κάνετε τούρμπο!

3. Μη φοβάστε το από πάνω: Δεν ξέρουμε αν έχετε τύχει σε συζητήσεις αντρών σχετικά με το sex, που όλοι καταλήγουν σε ένα και μόνο συμπέρασμα: Η γυναίκα κατέχει το άθλημα μόνο όταν είναι καλή στο από πάνω! Εδώ που τα λέμε δεν έχουν και εντελώς άδικο, μιας και ο τρόπος που η γυναίκα κινείται και ενίοτε χοροπηδάει, μαρτυρά και το... ταλέντο της! Μη φοβάστε λοιπόν το από πάνω και μην το αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι. Καμία γυναίκα δεν γεννήθηκε με την ικανότητα αυτή, η τελειότητα επέρχεται έπειτα από σκληρή προπόνηση! Αν από την άλλη νιώθετε ανασφάλεια για το στήθος σας, αφενός το έχει ξαναδεί και αφετέρου μπορείτε να φορέσετε ένα σουτιέν! Τόσο απλό...

4. Το love song το σωστό: Θυμάστε όταν ήμασταν πιτσιρίκια, και υπήρχαν ακόμα οι κασέτες, που γράφαμε ερωτικά τραγούδια και τα κάναμε δώρο στο αντικείμενο του πόθου μας; Καλά δεν εννοούμε να γράψετε κασέτα με το I Will Always Love You, αλλά μπορείτε ωραιότατα να φτιάξετε μία playlist με αισθησιακή και ατμοσφαιρική μουσική. Όποια κι αν είναι τα γούστα σας, ακόμα κι αν κάθε βράδυ είστε στα μπουζούκια, κατά τη διάρκεια του sex όλα πρέπει να είναι πιο μυστήρια. Προτιμήστε απαλές μουσικές, ακόμα και ινδικές αν είστε πιο ψαγμένες, ή τελοσπάντων απευθυνθείτε στον κολλητό σας ο οποίος ασχολείται με αυτά. Όλες έχουμε έναν...

5. Μπάνιο με αιθέρια έλαια: Μπορεί εμείς να δίνουμε μεγάλη σημασία στο άρωμα του άντρα, και κάποιες να ψάχνουν και μάρκες, αλλά οι άντρες προτιμούν τις πιο φυσικές μυρωδιές. Κάντε λοιπόν, πριν τον υποδεχτείτε για τρελίτσες, ένα αρωματικό μπάνιο με αιθέρια έλαια και δη λεβάντα! Το δέρμα σας θα μυρίζει υπέροχα και η αφή του θα είναι τόσο απαλή και φρέσκια που δεν θα θέλει να σταματήσει να σας φιλάει. Άλλωστε, το έχουμε πει πολλές φορές ότι τo ωραιότερο κοπλιμέντο για μία γυναίκα, είναι να της πει κάποιος ότι μυρίζει ωραία! Να τα λέμε κι αυτά...

6. Ρίξτε το στην μελέτη: Μπορεί το περιβόητο Kama Sutra να είναι πλέον μία, μπορεί και cult αναφορά, αλλά να είστε σίγουρες ότι η αποτελεσματικότητά του και δη η φαντασία του είναι αξεπέραστες! Δοκιμάστε λοιπόν μία στάση την φορά, ή έστω προσπαθείστε! Αφενός θα γελάσετε, το μόνο σίγουρο, και αφετέρου όταν πια εξοικειωθείτε θα δώσετε νέα πνοή στις σεξουαλικές σας συνευρέσεις. Μία πνοή ανανέωσης για την ακρίβεια!

7. Βάλτε τον στον... πάγο: Δεν εννοούμε φυσικά να τον απορρίψετε τον άνθρωπο ούτε και να τον λούσετε με πάγο! Αυτό φυσικά που εννοούμε, είναι να κάνετε παιχνίδι με ένα παγάκι το οποίο μπορεί να φαντάζει αρχικά αθώο αλλά είναι ικανό να προσφέρει απίστευτη ηδονή! Εκτός του ότι, εννοείται, μπορείτε να τρίψετε με αυτό τις θηλές σας, με τα γνωστά αποτελέσματα, στη συνέχεια, δοκιμάστε να περάσετε όλο του το κορμί με αυτό, και δη τις ερωτογενείς ζώνες του. Ξεκινήστε από τον αυχένα και κατεβείτε αργά και βασανιστικά! Για το τέλος κάντε του ένα στοματικό με το παγάκι στο στόμα και στείλτε τον κυριολεκτικά... αδιάβαστο!

8. Βάλτε... στοιχήματα: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και διασκεδαστικό από ένα... strip poker για παράδειγμα. Πως ήταν η Πυθία που παίζαμε στα πάρτι, αλλά με λίγο περισσότερη φαντασία και σαφώς πιο... γυμνή κατάληξη. Οι κανόνες είναι απλοί και φυσικά γνωστοί σε όλους: Όποιος χάνει βγάζει και από ένα ρουχαλάκι, μέχρι φυσικά να μείνετε και οι δύο γυμνοί. Και επειδή το παιχνίδι θα τελειώσει σχετικά γρήγορα, διότι και σαν κρεμμύδια δεν θα είστε ντυμένοι, μπορείτε να το συνεχίσετε αυτή τη φορά όχι με ρούχα αλλά με... πράξεις!

9. Στα πατώματα: Μπορεί να έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο sex εκτός κρεβατιού, αλλά η μόνη σίγουρη και εγγυημένη λύση είναι το πάτωμα! Φανταστείτε το σκηνικό όπως γίνεται στις ταινίες: Το πάθος είναι άσβηστο, εσείς στριφογυρνάτε, καταλήγετε από το κρεβάτι στο πάτωμα, σπάτε και κανά πλευρό αλλά δεν δίνετε απολύτως καμία σημασία και συνεχίζετε ακάθεκτοι το sex σας. Αν είναι κρύο στρώστε μια κουρελού! Προσοχή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τριβής γονάτων. Φορέστε ή επιγονατίδες, ή αποφύγετε το από πάνω αν το χόμπι σας δεν είναι η ποδηλασία!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί οι άντρες έχουν εμμονή με το... τρίο;

5 απίστευτα πράγματα που σίγουρα δεν ξέρατε για το sex!

Tips για τον απόλυτο οργασμό... μόνη σας!