4 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας εξαφανίζεται μετά το sex!

4 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας εξαφανίζεται μετά το sex!

Γιατί δυστυχώς κορίτσια, συμβαίνει!

Στις μέρες όλα περιστρέφονται καλώς ή κακώς γύρω από το sex! Όχι μόνο φυσικά ως προέκταση μία όμορφης σχέσης μεταξύ δύο ανθρώπων, αλλά καθαρά και μόνο ως σεξουαλική πράξη. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι πλέον το να βρεις κάποιον για κάτι πιο σοβαρό, ή έστω που να είναι διατεθειμένος να δοκιμάσει κάτι πιο σοβαρό, είναι σχεδόν ακατόρθωτο και μάλλον είναι περισσότερο θέμα τύχης! Το θετικό με τους άντρες, είναι ότι έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το sex στο μυαλό τους, γιατί παρά το γεγονός ότι δεν αναλύουν τα πράγματα και τόσο πολύ, που τελικά αυτό είναι καλύτερο, είναι σε θέση να διαχωρίσουν το συναίσθημα από τη σαρκική επαφή και ευχαρίστηση. Τι γίνεται όμως με τις γυναίκες οι οποίες από τη φύση μας είμαστε πιο συναισθηματικές και μελό; Γιατί έχουμε την τάση ακόμα και ένα one night stand να το βιώνουμε δραματικά και να πέφτουμε στα πατώματα όταν ο εκάστοτε εραστής εξαφανίζεται; Η εξήγηση είναι πολύ απλή και γνωστή: Γιατί είμαστε γυναίκες και είναι στη φύση μας. Αυτό δεν σηκώνει περισσότερη ανάλυση. Ανάλυση όμως σηκώνουν οι λόγοι για τους οποίους ένας άντρας εξαφανίζεται έπειτα από μία νύχτα sex λες και ανοίγει η γη να τον καταπιεί! Παρακάτω σας έχουμε τους σημαντικότερους από αυτούς τους λόγους, όχι φυσικά για να αλλάξετε κάτι, απλά για να πάψετε να αναρωτιέστε!

1. Δεν του άρεσε το sex: Συνήθως τα one night stands έρχονται έπειτα από μία βραδιά ποτού και ξενυχτιού. Ακόμα κι έτσι να μην είναι βέβαια, σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο προκαλούνται είναι κάπως ανορθόδοξος. Συνήθως υπάρχει πολύ πάθος και σεξουαλική ένταση πριν γίνει το μοιραίο, η οποία φυσικά κάποια στιγμή εκτονώνεται. Έχετε όμως σκεφτεί ότι παρά το γεγονός ότι εσείς απολαύσατε την... συνεύρεσή σας, εκείνου μπορεί να μην του άρεσε καθόλου και μάλιστα να μην έβλεπε την ώρα να τελειώσει το μαρτύριό του; Πρέπει να σας πούμε ότι οι άντρες είναι λίγο πιο αυστηροί σε ότι αφορά στο sex, όχι μόνο φυσικά σε σχέση με το σώμα και γενκότερα την εμφάνιση, αλλά ακόμα και στον τρόπο που... φέρεστε την επίμαχη στιγμή. Επίσης, όσο κι αν δεν το πιστεύετε, αναλύουν πολύ περισσότερο τα πράγματα, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, με αποτέλεσμα κάτι που ίσως ούτε να σας πηγαίνει στο μυαλό, να τους καταστρέψει όλη την εικόνα! Και δυστυχώς μετά είναι πολύ δύσκολο να διορθωθεί το κακό. Οπότε, μην μπαίνετε στον κόπο να ξαναπάρετε τηλέφωνο. Δεν θα το σηκώσει.

2. Αυτό ήθελε εξ' αρχής: Το κακό με εμάς τις γυναίκες, είναι που θεωρούμε ότι σε οποιον άντρα δώσουμε το... άνθος μας, αυτομάτως εκείνος όχι μόνο θα το εκτιμήσει αλλά θα μας ερωτευτεί κιόλας! Ήρθε η ώρα να σας σοκάρουμε κάπως και να σας ενημερώσουμε ότι ένας άντρας που ξεκινάει τη σχέση του με μία γυναίκα με sex, πολύ δύσκολα θα την δει αλλιώς γιατί πολύ απλά δεν θέλει να την δει αλλιώς! Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα επιδιώξει μία πιο στενή επαφή μαζί σας, από τη στιγμή που αντί να πάτε για ποτό σας καλεί για ταινία στο σπίτι του; Ακόμα και αν δεν σας το έχει πει, ο χριστιανός με τον τρόπο του σας το ξεκαθαρίζει. Αν εσείς από την άλλη έχετε απλά ανάγκη να κρεμαστείτε από κάπου και να γίνετε τσιμπούρι σε έναν άντρα επειδή έτσι έχετε συνηθίσει, λυπούμαστε αλλά είστε λάθος.

3. Δεν του αρέσατε καν: Σκληρό αλλά ισχύει και δυστυχώς στις μέρες μας συμβαίνει με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα. Καλώς ή κακώς ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς sex. Όχι ότι απειλείται η ζωή του, αλλά απειλείται σίγουρα η ψυχική του ισορροπία και φυσικά ο ποιοτικότερος τρόπος ζωής. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος δεν έχει σχέση αλλά θέλει να κάνει sex; Για το λόγο αυτό έχουν δημιουργηθεί οι sex buddies αλλά και τα one night stands. Και αν η γυναίκα, για να κάνει sex με έναν άντρα, θα πρέπει οπωσδήποτε έστω να της αρέσει, ο άντρας δεν είναι έτσι και αυτό αποδεικνύεται και στην πράξη! Ο άντρας λοιπόν, είτε γιατί έχει τρελαθεί από την έλλειψη sex, είτε γιατί έχει πιει πολύ, είτε γιατί τον πίεσαν οι φίλοι του, είναι ικανός να κάνει sex με μία γυναίκα, και καλό μάλιστα, η οποία ούτε καν του αρέσει! Μη σας πούμε ότι ούτε καν θυμάται την μορφή της την επόμενη μέρα. Οπότε, μάλλον είναι απολύτως λογικό το ότι δεν δίνει σημάδια ζωής από την μοιραία βραδιά και μετά.

4. Αλλάξατε συμπεριφορά: Κάνατε sex, όλα ήταν υπέροχα αλλά εσείς ως γνήσια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, είστε στην τσίτα γιατί φυσικά θεωρείτε ότι είναι ο άντρας της ζωής σας και πως μαζί του θα μπορούσατε ακόμα και να παντρευτείτε! Κορίτσια χαλαρώστε λίγο και δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Όντως για να κάνει sex μαζί σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να του αρέσετε, αλλά ο άντρας γουστάρει κάθε γυναίκα με διαφορετικό τρόπο. Ενώ εμείς λοιπόν οποιονδήποτε κι αν γνωρίσουμε αυτομάτως τον φανταζόμαστε γαμπρό στην Εκκλησία, εκείνος θέλει κάθε γυναίκα με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να θέλει κάποια μόνο για sex, κάποια άλλη για σχέση και μία και μοναδική για να γίνει η μάνα των παιδιών του. Ε λοιπόν εσείς είστε στην κατηγορία του sex! Το να τον παίρνετε τηλέφωνα, να του στέλνετε μηνύματα και να συμπεριφέρεστε σαν να έχετε κάτι μαζί του, ενώ φυσικά δεν έχετε τίποτα, όχι μόνο θα τον ωθήσει στην εξαφάνιση αλλά και στην... ξενιτιά! Καλό θα ήταν λοιπόν, αν εσείς είστε σε φάση σχέσης να το ξεκαθαρίσετε εξ' αρχής. Ή τουλάχιστον να μην του γίνετε βδέλλα στη συνέχεια!

Διαβάστε επίσης:

Σημάδια ότι είστε ένα άκρως... εκνευριστικό ζευγάρι!

5 ενδείξεις ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας!

Χωρίσαμε λόγω στρατού και απόστασης αλλά ακόμη τον θέλω. Τι να του πω;