Νιώσε σέξι... ολομόναχη! Ιδού τα σημαντικότερα βήματα

Γωγώ Φούντα
Νιώσε σέξι... ολομόναχη! Ιδού τα σημαντικότερα βήματα

Ακολουθήστε τα και δεν θα χάσετε!

To sex appeal κορίτσια δεν είναι ούτε κάτι που χρειάζεται προσπάθεια ούτε φυσικά και κάτι το οποίο έρχεται έπειτα από παραδοχή των άλλων! Όσο κλισέ κι αν αυτό ακουστεί δεν είναι αναγκαίος κανένας άντρας για να σε κάνει να νιώσεις σέξι και επιθυμητή αν εσύ από μόνη σου δεν νιώθεις έτσι. To να νιώσει σέξι μία γυναίκα βέβαια, κάποιες φορές μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο, λόγω ανασφάλειας έως και ακατόρθωτο! Αλλά ξέρετε κάτι; Πώς περιμένετε ένας άντρας να σας ερωτευτεί αν πρώτα δεν ερωτευτείτε εσείς οι ίδιες τον εαυτό σας; Αν είστε από εκείνες που λόγω έμφυτου ναρκισσισμού θεωρείτε ότι είστε εσείς και καμία άλλη, η δική σας θεραπεία είναι κάπως πιο απαιτητική. Αν όμως είστε από εκείνα τα κορίτσια που χρειάζονται μία τόνωση του εαυτού τους και μία ανανέωση, παρακάτω σας έχουμε κάποια tips για να νιώσετε σέξι... ολομόναχες και να κάνετε τους άλλους να σας βρίσκουν πραγματικά ακαταμάχητη!

1. Πηγαίντε σε μαθήματα χορού: Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο χορός πάντα ανανεώνει και προσθέτει πολλούς πόντους sex appeal σε μία γυναίκα, γιατί πολύ απλά ιδρώνεις και γυμνάζεσαι ενώ ταυτόχρονα κάνεις τις πιο σέξι και αισθησιακές κινήσεις που υπάρχουν! Αν τελικά το πάρετε απόφαση, δεν θα δυσκολευτείτε και τόσο πολύ να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καθώς είναι τόσο πολύ της μόδας που πλέον, κάθε γειτονιά έχει και τη σχολή zumba που λέει ο λόγος! Δοκιμάστε το και μετά θα νιώσετε άλλος άνθρωπος!

2. Βάλτε κόκκινο κραγιόν, ψηλοτάκουνα και κάντε βόλτα στο... σπίτι: Δεν υπάρχει λόγος ντροπής γιατί πολύ απλά κανείς δεν σας παρακολουθεί! Μεγάλη μερίδα γυναικών συνηθίζει να κάνει κάτι αντίστοιχο κι ας μην το παραδέχονται γιατί τις τονώνει και τις κάνει να αισθάνονται όμορφα! Βάλτε λοιπόν το κραγιόν σας, πάρτε πόζες αλά Hollywood, και περπατήστε με τα θανατηφόρα σας στιλέτο διαγωνίως της... κουζίνας! Αν όλα αυτά τα συνοδεύει και η αγαπημένη σας μουσική ακόμα καλύτερα! Πιστέψτε μας, στη συνέχεια θα βγείτε από το σπίτι με άλλον αέρα!

3. Πηγαίντε μόνες για ποτό: Ναι ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο είναι αλλόκοτο και αμήχανο, αλλά αν το κάνετε μία φορά μετά θα το συνηθίσετε, μην σας πούμε ότι θα σας αρέσει κιόλας! Γίνετε όμορφη λοιπόν και επειδή ακριβώς δεν έχετε ανάγκη κανέναν για να βγείτε για ποτό, βάλτε πλώρη για το αγαπημένο σας μαγαζί! Κι αν ένας άντρας που πίνει μόνος του σε ένα μπαρ αποπνέει μια εικόνα καταστροφής, μία γυναίκα εκπέμπει σεξουαλισμό και αυτοπεποίθηση! Ο μόνος κίνδυνος φυσικά είναι να δεχτείτε βροχή το πέσιμο και κάποια στιγμή να αγανακτήσετε! Βέβαια, έχει κι αυτό την πλάκα του!

4. Περπατήστε στον ρυθμό της μουσικής: Όσο χαζό και κουλό κι αν σας ακούγεται πιστέψτε μας το έχετε κάνει και δεν το έχετε καταλάβει! Όταν λοιπόν περπατάτε ακούγοντας μουσική, το βάδισμα τείνει να παίρνει μία πιο ρυθμική χροιά με αποτέλεσμα να γίνετε πιο σίγουρο και αρμονικό! Επίσης ίσως να μην το έχετε παρατηρήσει, αλλά τα βλέμματα που γυρίζουν να σας κοιτάξουν είναι σίγουρα πιο πολλά μιας και η αυτοπεποίθηση που αποπνέετε δεν συγκρίνεται με τίποτα! Δοκιμάστε το όταν πηγαίνετε να συνατήσετε κάποιο ραντεβού. Αξίζει...

Διαβάστε επίσης:

Ο άντρας μου με χτυπάει αλλά μένω για το παιδί

Για να κάνετε καλύτερο sex... κοιμηθείτε γυμνές!

Μάχη των φύλων: Γιατί οι γυναίκες μιζεριάζουν όταν είναι μόνες και οι άντρες όχι;