5... υποχθόνιοι τρόποι για να φλερτάρετε έναν άντρα!

Γωγώ Φούντα
5... υποχθόνιοι τρόποι για να φλερτάρετε έναν άντρα!

Kι αν δεν καταλάβει, περαστικά σας!

Το φλερτ είναι μία από τις αρχαιότερες και σίγουρα πιο απολαυστικές τέχνες! Δεν υπάρχει έμβιο ον στον πλανήτη γη που να μην απολαμβάνει το παιχνίδι με το άλλο φύλο και κατ' επέκταση να προχωρά και στο... παρασύνθημα! Με τον όρο φλερτ φυσικά δεν εννοούμε το στεγνό πέσιμο που κάνουν κάποιοι με αποτέλεσμα να καταντούν ενοχλητικοί και εκνευριστικοί, αλλά το διακριτικό παιχνίδι με το οποίο κάνεις στον άλλο λιανά ότι τον θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες στο συγκεκριμένο άθλημα είμαστε πολύ πιο έμπειρες διότι όσο να πεις κατέχουμε την τέχνη καλύτερα μιας και τα συμπαθή μας αγόρια έχουν μάθει την λίγο πιο κάφρικη οδό για να ρίξουν μία γυναίκα! Τα βάλαμε κάτω λοιπόν και συγκεντρώσαμε τους πιο διακριτικούς αλλά και ταυτόχρονα ξεκάθαρους τρόπους για να φλερτάρετε έναν άντρα και εκείνος φυσικά να λάβει το μήνυμα και να κάνει την κίνησή του. Δώστε προσοχή και σας ευχόμαστε απλά να μην πέσετε σε... χαζούλη που δεν παίρνει χαμπάρι!

1. Σταυρώστε πόδια: Ένας τρόπος διακριτικός, σέξι και ταυτόχρονα σαφέστατος! Φορέστε λοιπόν ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και, κατά προτίμηση φούστα ή φόρεμα, το εσώρουχο κρίνεται απαραίτητο! Καθίστε απέναντί του και φροντίστε να έχετε οπτική επαφή. Κάθε τόσο αλλάξτε σταυροπόδι, τύπου Sharon Stone στο βασικό ένστικτο αλλά αισθητά πιο σεμνά, και να είστε σίγουρη ότι δεν θα μείνει ασυγκίνητος. Προσοχή, μην το παρακάνετε κιόλας γιατί τότε απλά θα πιστέψει ότι σας κόβει η κιλότα ή ότι κάτι σας φαγουρίζει και προσπαθείτε διακριτικά να... απαλλαγείτε από τον δαίμονα!

2. Τα μαλλιά: Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι το να παίζουν με τα μαλλιά τους την ώρα που έχουν μπροστά τους το αντικείμενο του πόθου τους, φανερώνει sex appeal. Στην πραγματικότητα οι άντρες λαμβάνουν το μήνυμα ότι απλά νιώθετε αμηχανία. Τι θα πρέπει να κάνετε; Τώρα που είναι και καλοκαιράκι και τα μαλλιά είναι πιο ανέμελα, αφήστε τα ελεύθερα και ρίξτε και έναν κυματισμό. Κάθε φορά που κάποια τούφα θα πέφτει στα μάτια σας, παραμερίστε την με νόημα και καρφώστε το βλέμμα σας στο δικό του. Επίσης, ακόμα κι αν πιάσετε πάνω τα μαλλάκια σας φροντίστε να είναι σε μία χαλαρή αλογοουρά και όχι σε έναν κότσο που τσιτώνει το δέρμα και σας κάνει λίφτινγκ! Για κάποιο αλλόκοτο λόγο οι άντρες μισούν τα τόσο βολικά κοτσάκια, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε άλλη φορά!

3. Το... πουδράρισμα μύτης: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο και πιο εκνευριστικό από μία γυναίκα η οποία τρέχει κάθε 5 λεπτά στην τουαλέτα για να φρεσκαριστεί! Εκτός του ότι αυτό φανερώνει ανασφάλεια, οι άντρες δεν είναι τόσο χαζοί και το αντιλαμβάνονται, με αποτέλεσμα φυσικά να σας κοροιδεύουν! Το μυστικό είναι να βάλετε όλη σας την μαεστρία λίγο πριν τον συναντήσετε. Θέλετε 2 ώρες για να βγάλετε συγλονιστικό αποτέλεσμα; Αφιερώστε λοιπόν 2 ώρες! Μετά όμως απλά δοθείτε με όλο σας το είναι στην κουβέντα σας και στο πώς θα γίνετε, με τη συμπεριφορά πάντα, όσο πιο σέξι μπορείτε!

4. Γελάστε: Όταν λέμε γελάστε, δεν εννοούμε να γελάτε με οτιδήποτε κι αν λέει. Μπορεί οι άντρες να απολαμβάνουν μία γυναίκα να γελάει με τα αστεία τους αλλά αν το παρακάνει στο τέλος θα την περάσουν για καθυστερημένη και δεν θα έχουν και άδικο. Προσπαθείστε λοιπόν να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό και τη χαρά σας σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και απλά μοιράστε απλόχερα χαμόγελα τα οποία δεν είναι και παρεξηγήσιμα! Είναι προτιμότερη μία γυναίκα που χαμογελάει λάγνα παρά μία που κακαρίζει με οτιδήποτε κι αν ακούσει!

5. Ζήλεια(χμμμ): Ναι σίγουρα είναι μία πατροπαράδοτη μέθοδος, αλλά βρε κορίτσια εκτός του ότι είναι πια παλιομοδίτικη, οι άντρες είναι τόσο υποψιασμένοι, που τελικά καταλήγετε απλά γραφικές. Δεν λέμε ότι η ζήλεια δεν λειτουργεί ποτέ, αλλά αντί να κάνετε ότι στέλνετε μηνύματα με κάποιον, ή ακόμα χειρότερα να κουβαλήσετε κάποιον στην παρέα, μπορείτε απλά να τον κινητοποιήσετε με άλλες μεθόδους όπως να του μιλήσετε για τον εαυτό σας και για πράγματα για τα οποία είστε περήφανες. Πιστέψτε μας ότι θα του κινήσετε πολύ περισσότερο έτσι το ενδιαφέρον, παρά με... καραγκιοζιλίκια τα οποία μόνο να σας βλάψουν μπορούν!

Διαβάστε επίσης:

Τον ζήλευα και μου ζήτησε να μείνει μόνος για να ηρεμήσει

Τι, πραγματικά, σκέφτονται οι άντρες αμέσως μετά το sex;

Νιώσε σέξι... ολομόναχη! Ιδού τα σημαντικότερα βήματα