Μόνο για κορίτσια: 4 βασικοί λόγοι που δεν θέλουμε ο καλοκαιρινός έρωτας να... κρατήσει!

Γωγώ Φούντα
Μόνο για κορίτσια: 4 βασικοί λόγοι που δεν θέλουμε ο καλοκαιρινός έρωτας να... κρατήσει!

Ό,τι γίνεται το καλοκαίρι μένει στο... καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι μακράν η ωραιότερη εποχή του χρόνου! Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι στατιστικές. Εκτός από την ωραιότερη εποχή του χρόνου, είναι αναμφισβήτητα και η πιο ερωτική. Όχι οι ανθρώπινες σχέσεις δεν μεταβάλλονται το καλοκαίρι, ούτε φυσικά και οι ίδιοι οι άνθρωποι, αλλά πολύ απλά τα πάντα περικλύονται σε ένα γενικότερο πλαίσιο που έχει να κάνει με την πιο χαλαρή διάθεση. O ήλιος, η θάλασσα, το ξενύχτι, οι διακοπές και φυσικά η ευκαιρία για νέες γνωριμίες, κάνουν όσο να πεις τις casual σχέσεις κάπως πιο εύκολες και εφικτές. Κακά τα ψέματα, όλοι και όλες έχουμε μπει στο τριπάκι ενός καλοκαιρινού έρωτα, τον οποίο ζούμε με όλο μας το είναι για... έναν μήνα και μετά μην τον είδατε! Δεν είναι περίεργο λοιπόν που οι καλοκαιρινοί έρωτες, ενώ είναι έντονοι και ενθουσιώδεις κατά 99% δεν κρατούν περισσότερο από όσο διαρκούν οι διακοπές μας ή τουλάχιστον το καλοκαίρι; Και δεν είναι ακόμα πιο περίεργο που ούτε καν εμείς οι ίδιες δεν θέλουμε να διαρκέσουν περισσότερο; Ψάξαμε και βρήκαμε τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους μία γυναίκα προτιμά να αφήνει πίσω της τον καλοκαιρινό έρωτα και να τον ξεχνά, γυρίζοντας στην πόλη!

1. Δεν είναι κάποιος που θα παρουσιάζατε στους γονείς σας: Είναι απολύτως λογικό όταν το μυαλό και κυρίως το... σώμα, έχει προετοιμαστεί για περιπετειούλες και τίποτα παραπάνω, τα κριτήρια να μην είναι και τόσο αυστηρά! Με λίγα λόγια, μπορεί η παρουσία του, οι κοιλιακοί του και ο τρόπος που πίνει το κοκτέιλ να σας προκαλούν πολλαπλά εγκεφαλικά, αλλά σε περίπτωση που το πράγμα σοβάρευε και έπρεπε να τον συναντήσουν οι δικοί σας, τότε τα εγκεφαλικά θα τα πάθαιναν εκείνοι! Δεν είναι ότι είναι κακός, οι κακοί είναι στη φυλακή άλλωστε, είναι ότι πολύ απλά, υπό κανονικές συνθήκες έναν τύπο σαν κι αυτόν, όχι απλά δεν θα γυρνούσατε να τον κοιτάξετε, αλλά θα τον σνομπάρατε κιόλας! Εφόσον λοιπόν οι γονείς σας, ξέρουν πάνω κάτω το παδί τους και τις ανάγκες του, αν παρουσιάζατε κάποιον εντελώς άσχετο, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ήταν θετικοί στη σχέση... αυτή!

2. Δεν θα μπορούσε να συννενοηθεί με τους φίλους σας: Αν κάτι είναι χειρότερο από το επικριτικό βλέμμα των γονιών, αυτό είναι το αντίστοιχο βλέμμα των φίλων, αντρών και γυναικών. Σκεφτείτε λοιπόν να παρουσιάσετε έναν άντρα ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την παρέα σας, και ακόμα χειρότερα τον θεωρούν και κατώτερό τους! Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άντρες φίλοι σας θα τον κάνουν σκουπίδι με τον τρόπο τους, γιατί θα είναι ο εύκολος στόχος, και οι γυναίκες φίλες σας θα έρθουν να έξακριβώσουν τι ακριβώς είναι αυτό το οποίο σας γοήτευσε στον συγκεκριμένο κύριο! Όχι ότι αν είστε φουλ ερωτευμένες θα πρέπει να ακούσετε τα ηλίθια σχόλια της παρέας, αλλά αν δεν είστε και οι ομαδικές έξοδοι, σας φαίνονται γολγοθάς τότε καλύτερα να μην βασανίζεστε ούτε εσείς ούτε κι εκείνος!

3. Είναι απλά ωραίος: Να σας πούμε κάτι; Αν είστε σε ένα νησί ή κάπου διακοπές τελοσπάντων και σας την πέσει ο ωραίος της παραλίας, καλά θα κάνετε και θα υποκύψετε και ας είναι μόνο ωραίος και τίποτε άλλο! Μπορεί λοιπόν να είναι ο πιο χαζός άνθρωπος του πλανήτη, μπορεί να μην έχετε να συζητήσετε τίποτα μαζί του και μπορεί το επάγγελμά του ή γενικότερα οι απόψεις του να μην έχουν καμία σχέση με τις δικές σας. Κάνετε όμως πολύ καλό sex και όταν σας αγκαλιάζει στο δρόμο ή στις εξόδους σας, βλέπετε τα γεμάτα ζήλεια βλέμματα των άλλων γυναικών να σας καρφώνουν! Όπως όμως τονίσαμε, καλός, χρυσός και κούκλος, αλλά συνήθως αυτοί οι τύποι δεν είναι παραπάνω από όσο κρατούν οι διακοπές σας γιατί απλά γίνονται ανυπόφοροι!

4. Υπάρχει κάποιος που σας περιμένει: Γιατί βρε κορίτσια, μόνο οι άντρες θα έχουν περιπετειούλες και μετα θα επιστρέφουν στα σίγουρα; Καλά δεν λέμε φυσικά να έχετε σχέση και για 2 βδομάδες που θα φύγετε διακοπές να τον φορτώσετε κέρατο τον άνθρωπο, αλλά αν γενικότερα είστε σε μία μπερδεμένη κατάσταση η οποία σας έχει φορτίσει, ίσως λίγο sex χωρίς συναίσθημα και υποχρεώσεις να σας κάνει καλό. Και αφού λοιπόν ξελαμπικάρετε, γυρίζετε πίσω και αντιμετωπίζετε όσα σας απασχολούν πιο ψύχραιμα και λογικά! Απλά τα πράγματα...

Διαβάστε επίσης:

Δεν μπορώ να κάνω σχέση!

4 αναμφισβήτητα σημάδια ότι θέλει να κάνετε σχέση!

Έρευνα που προδίδει: ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που λέμε στο σεξ