Single το καλοκαίρι; 5 λόγοι που είναι απλά... τέλειο!

Γωγώ Φούντα
Single το καλοκαίρι; 5 λόγοι που είναι απλά... τέλειο!

Για να μην πέφτετε σε κατάθλιψη κορίτσια!

To νούμερο ένα ζήτημα που απασχολεί τα δύο φύλα, όταν φυσικά δεν υπάρχουν στο προσκήνιο θέματα υγείας ή οικονομικά, είναι φυσικά το ερωτικό κομμάτι και η αιώνια αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου! Εμείς, από αυτήν εδώ τη στήλη, έχουμε καταπιαστεί με το θέμα ουκ ολίγες φορές και έχουμε συμβουλεύσει την ανώνυμη φίλη εκεί έξω για το πώς θα βρει τον άντρα των ονείρων της, που και εύκολο δεν το λες. Ωστόσο, όσο κι αν μιζεριάζουμε όταν είμαστε singles και όσο κι αν βλέπουμε ζευγαράκια, τα οποία και θέλουμε να κυνηγήσουμε από τη ζήλεια, το να μην έχεις σχέση και μάλιστα τώρα το καλοκαίρι, έχει και τα θετικά του! Και μην σας πούμε ότι έχει μόνο θετικά! Μπορεί λοιπόν το χειμώνα, που αναγκαστικά οι έξοδοι και τα ταξίδια είναι λιγότερα, και οι αγκαλιές δίπλα στο τζάκι, ή τη σόμπα βρε αδερφέ, να φαντάζουν ως το ιδανικό σκηνικό, αλλά το καλοκαιράκι έχει άλλα μέτρα και σταθμά, οπότε και όσα πιστεύαμε για τις άλλες εποχές του χρόνου, πάνε περίπατο! Εδώ λοιπόν, σας έχουμε 5 βασικότατους λόγους που είναι ωραίο να μην έχεις σχέση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

1. Πας όπου θες, ότι ώρα θες: Θυμάστε που όταν ήμασταν έφηβοι το καλοκαίρι σήμαινε απλά ξεκούραση, παραλία και βόλτες; Η διαφορά βέβαια πλέον, είναι το γεγονός ότι είναι κάπως δύσκολο να πάρεις τρεις μήνες άδεια από τη δουλειά, αλλά όπως και να' χει, τα πάντα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος, η διάθεση και φυσικά ο καιρός! Όταν λοιπόν έχεις σχέση, τα πάντα είναι προγραμματισμένα γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να τον δεις και τον άλλο το χριστιανό. Πόσο μάλλον αν μένετε και μαζί. Να γυρίσετε από τη δουλειά, να ετοιμάσετε κάτι για φαγητό, να βγείτε μετά μια βόλτα, όχι και πολύ αργά, και να γυρίσετε σπίτι για ύπνο! Όταν είσαι single, εκτός του ότι δε δίνεις σημασία σε κανέναν, δεν έχεις και ωράρια! Η μοναδική υποχρέωση είναι η δουλειά. Άπαξ και αυτή τελειώσει, κανείς δεν μπορεί να σου πει τι θα κάνεις γιατί πολύ απλά κάνεις μόνο ότι θέλεις εσύ!

2. Tα ρούχα είναι σαφώς... λιγότερα: Το καλοκαίρι όσο να πεις η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει ακολουθώντας όπως είναι φυσικό τη θερμοκρασία! Εφόσον λοιπόν έχετε κάνει τα μπανάκια σας και έχετε γίνει Rihanna γιατί να μη βάλετε και τα κοντά σας να αισθανθείτε τουλάχιστον θεά; E βρε κορίτσια, όταν συνοδεύεστε όπως και να το κάνουμε θα πρέπει να διατηρείτε ένα συγκεκριμένο προφίλ, εκτός αν ο καλός σας είναι τόσο προοδευτικός και θέλει να κυκλοφορείτε τσίτσιδη! Το αποτέλεσμα φυσικά είναι να βγαίνετε για ποτό, εκείνος να κοιτάει τις ημίγυμνες παρουσίες κι εσείς να σκάτε με το... τζιν σας! Αμ δε! Single και πάλι single!

3. Όλοι είναι έξω: Μπορεί να βιώνουμε δύσκολους καιρούς, και να είμαστε εν μέσω οικονομικής κρίσης, αλλά όπως και να το κάνουμε ο Έλληνας το καλοκαίρι θα βρει τρόπους να την πάει τη βόλτα του και να μην κλειστεί στο σπίτι! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που οι πλατείες είναι γεμάτες κόσμο. Μπύρα από το περίπτερο, βόλτα και τσουπ να και η γνωριμία με τα μπατιράκια της διπλανής παρέας! Αν είχατε σχέση, θα άρχιζαν τα και τώρα που να βγαίνεις χωρίς λεφτά και δεν μπορεί και κανένας άλλος, και πάλι μέσα να βλέπετε ταινία! Που ωραίο είναι κι αυτό, αλλά όχι το καλοκαίρι!

4. Φλερτ δίχως αύριο: Το καλοκαίρι όπως είναι πιο ανάλαφρο το ντύσιμο, έτσι ακριβώς είναι και η διάθεση! Ειδικά αν κάνετε διακοπές σε ένα μικρό μέρος με συγκεκριμένα μαγαζιά και παραλίες, είναι ακόμα πιο εύκολο για γνωριμίες και φλερτ. Και τίποτα να μη βγει, τουλάχιστον έχετε περάσει ευχάριστα την ώρα σας και σίγουρα έχετε στο ενεργητικό σας μία ξέφρενη βραδιά με απίστευτο hangover! Και όλα αυτά γιατί πολύ απλά είστε single και οι φίλες κουβαλούν ακριβώς την ίδια τρέλα με εσάς! Την καλύτερη δηλαδή...

5. Ηλιοθεραπεία χωρίς... γκρίνια: Μα να θες να μαυρίσεις και να ψηθείς στον ήλιο με την ησυχία σου και να έχεις τη γκρίνια πάνω από το κεφάλι σου; Είναι τουλάχιστον βασανιστικό αλλά καλώς η κακώς αυτό συμβαίνει όταν πηγαίνεις διακοπές με τον καλό σου. Οι άντρες σιχαίνονται τον ήλιο και αν δεν παίζουν ρακέτες ή beach volley δεν μπορούν να τον ανεχτούν για κανένα λόγο. Οπότε πάνω που εσείς έχετε βάλει τα λάδια σας και είστε έτοιμες να αφεθείτε, εκείνοι αρχίζουν να παραπονιούνται ότι θέλουν σκιά! Ξέρετε ποιος δεν θα παραπονιόταν ποτέ για τον ήλιο; Η κολλητή σας!

Διαβάστε επίσης:

Τον βαρεθήκατε; Πώς να τον ξεφορτωθείτε με 10 τρόπους

Με τον άντρα μου δεν κάνουμε πια σεξ. Έχω αρχίσει να κάνω chat με άλλον...

4 πράγματα τα οποία ένας άντρας... τρέμει κατά τη διάρκεια του sex!