4 λόγοι για τους οποίους οι άντρες είναι ακαταμάχητοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Γωγώ Φούντα
4 λόγοι για τους οποίους οι άντρες είναι ακαταμάχητοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους κορίτσια...

Ως γνωστόν, εμείς οι γυναίκες όσο κι αν κάποιες φορές δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, λατρεύουμε τους άντρες! Κακά τα ψέματα, είμαστε έτσι απο τη φύση μας που ο ένας χωρίς τον άλλο απλά δεν μπορεί να ζήσει! Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και άρα αυτή που θαυμάζεται κατά κύριο λόγο και τραβάει τα βλέμματα, οι άντρες είναι αυτοί, που κατά τους θερινούς μήνες κλέβουν την παράσταση! Όχι ότι κι εμείς πάμε πίσω, με το μαύρισμα και τα ελάχιστα ρούχα που συνήθως φοράμε, αλλά τα αγόρια έχουν κάτι το οποίο συνήθως δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε αλλά τα κάνει απλά ακαταμάχητα! Δε λέμε φυσικά ότι αν κάποιος μας αρέσει το καλοκαίρι δεν θα μας αρέσει και το χειμώνα, αλλά όσο να πεις το καλοκαιράκι είναι η εποχή που ακόμα και ο πιο αδιάφορος μπορεί να δείξει hot και σέξι χωρίς να κάνει και τίποτα το ιδιαίτερο. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποιους λόγους για τους οποίους οι άντρες δείχνουν πολύ πιο σέξι και όμορφοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

1. Φεύγει η μπλούζα: Ε ναι ειδικά στην Ελλάδα άντρας και μπλούζα το καλοκαίρι είναι δύο πράγματα αντίθετα! Δεν ξέρουμε ακριβώς το λόγο που απαρνιούνται αυτό το τόσο χρήσιμο ένδυμα, αλλά αν μας ρωτάτε, καλά κάνουν! Ακόμα βέβαια κι αν φοράνε μπλουζάκια, αυτά είναι πιο ανοιχτόχρωμα, ας τους πει κάποιος ότι τους πηγαίνουν τα χρώματα, και γενικότερα πιο... αέρινα! Ακόμα κι αν κάποιος δεν διαθέτει θανατηφόρους κοιλιακούς, οι περισσότεροι δηλαδή, για κάποιο περίεργο λόγο γίνονται απλά ακαταμάχητοι! Καλά δεν είπαμε να κρέμονται τα λίπη από δω κι από κει, αυτό δείχνει και έλλειψη ενδιαφέροντος για τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά αν υπάρχει και μία ελαφριά μπάκα με λίγη τριχούλα δε χάλασε και ο κόσμος!

2. Φεύγει η... ασπρίλα: Μπορεί ο άντρας να μην δίνει δεκάρα για το αν θα μαυρίσει ή όχι, η πλειοψηφία δηλαδή, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν συνειδητοποιείτε ότι αντί να ξυπνάτε πλάι σε μία κάτασπρη πλάτη ή γάμπα, ξυπνάτε πλαί σε έναν... μπρονζέ θεό! Πείτε μας υπερβολικές, πείτε μας επιφανειακές, αλλά ας παραδεχτούμε όλες ότι οι κάτασπροι άντρες στην παραλία όχι μόνο κάνουν μπαμ, αλλά φαίνονται και σαν την μύγα μες στο γάλα! Και ήρθε η ώρα να παραδεχτείτε και κάτι άλλο. Όλες έχετε κυνηγήσει τον καλό σας για να τον αλείψετε με λίγο λαδάκι προκειμένου να πάρει ένα ελαφρύ καφετί χρώμα. Ειλικρίνεια κορίτσια!

3. Οι... αντρικές δραστηριότητες: Για εμάς η χαλάρωση το καλοκαίρι σημαίνει τσουρούφλισμα κάτω από τον ήλιο με τα ακουστικά στα αυτιά, ρουφώντας με απόλαυση το καφεδάκι μας. Για τους άντρες, σημαίνει αγώνες και παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως! Ε ναι λοιπόν! Επειδή κάθε άντρας κρύβει έναν αθληταρά μέσα του, ακόμα κι αν το πιστεύει μόνο εκείνος, και όταν ο καιρός φτιάχνει ξεχύνονται στα πάρκα, στα γηπεδάκια και τις παραλίες, παίζοντας ποδόσφαιρο, βόλει ή... ακόμα και μήλα! Και φυσικά όλα αυτά φορώντας μόνο τα απαραίτητα. Ε δεν μπορεί, στους 10 οι 5 σίγουρα θα αξίζουν! Μην σας πούμε και παραπάνω...

4. Το sex είναι καλύτερο: Ξέρετε τώρα το θέμα των αντρών με το κρύο και αν τελικά ο μικρός τους φίλος θα επηρεαστεί από το ψύχος ώστε να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ε το καλοκαίρι αυτό δεν υπάρχει γιατί απλά όλα είναι πιο... καυτά! Εκτός του ότι φυσικά δεν υπάρχει θέμα με το κρύο, οι καλοκαιρινοί μήνες ενδείκνυνται όχι μόνο για περισσότερο sex αλλά και για πιο... ποικιλόμορφο μιας και μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε! Τι άλλο θέλετε;

Διαβάστε επίσης:

Τον βαρεθήκατε; Πώς να τον ξεφορτωθείτε με 10 τρόπους

4 πράγματα τα οποία ένας άντρας... τρέμει κατά τη διάρκεια του sex!

Μου είπε ότι με συμπαθεί πολύ και καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Ήθελα να κλάψω.