Βάλε φαντασία: 4 ασυνήθιστα μέρη για να κάνετε φανταστικό σεξ

Βάλε φαντασία: 4 ασυνήθιστα μέρη για να κάνετε φανταστικό σεξ

Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή απόψε...

Στο τραπέζι της κουζίνας

Είναι ίσως το πιο διαδεδομένο μέρος μετά το αυτοκίνητο! Μάλιστα, το έχουμε δει τόσες φορές στον κινηματογράφο, που αρχίζει να μη μας κάνει εντύπωση πια! Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο σέξι σημεία του σπιτιού. Ο χώρος των γαστριμαργικών απολαύσεων μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες απολαύσεις, οι οποίες θα είναι πολύ έντονες, ακόμη κι αν δεν περάσουν πρώτα από το στομάχι! Μη χάσετε πολύτιμο χρόνο για να βγάλετε αντικείμενα και σερβίτσια, γιατί το πράγμα αρχίζει να κρυώνει. Μην ξεχνάτε ότι ο Τζακ Νίκολσον και η Τζέσικα Λανγκ, που στην ταινία "Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές" έκαναν σεξ στο τραπέζι της κουζίνας, δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα με το αλεύρι, το οποίο υπήρχε παντού! Αν υπάρχει κάτι επικίνδυνο, όπως μαχαίρια, πετάξτε τα κάτω με μια κίνηση! Αν πάλι λυπάστε το τραπεζομάντιλο και τα σερβίτσια, αφήστε το καλύτερα.

Στο ασανσέρ
Μερικά τετραγωνικά μέτρα είναι αρκετά για να φιλοξενήσουν ή και να εμπνεύσουν απρόσμενες ερωτικές επαφές. Σ' αυτήν την περίπτωση δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, ούτε πολλά προκαταρκτικά, αφού ο χρόνος είναι ελάχιστος. Μια τέτοια συνεύρεση ανανεώνει μια μακροχρόνια σχέση και εκτοξεύει το πάθος σε μια καινούργια ιστορία. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι οι έντονες αναταράξεις και να τσεκάρετε ότι το έτερον ήμισυ δεν είναι κλειστοφοβικό!

Στο γραφείο
Αν δουλεύετε στον ίδιο χώρο, έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να τονώνετε ο ένας τη σεξουαλική διάθεση του άλλου με τυχαία αγγίγματα, βλέμματα όλο νόημα, ακόμη και μηνύματα στο κινητό. Μάλιστα, οι υπερωρίες είναι καλή περίπτωση για σεξ στο γραφείο, ενώ οι καναπέδες και τα καθίσματα των γραφείων, που είναι πολύ πιο αναπαυτικά από τις καρέκλες της κουζίνας, προσφέρονται για πολλές και διαφορετικές στάσεις. Όμως, όσο ερεθιστικά κι αν είναι όλα αυτά, δεν παύουν να είναι παράλληλα και επικίνδυνα. Είναι πολύ εύκολο να σας ακούσει κάποιος, αφού οι περισσότεροι χώροι δεν έχουν και την καλύτερη μόνωση, ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σας δουν: Οι περισσότεροι χώροι πλέον έχουν κάμερες.

Στο γυμναστήριο
Φουσκωμένοι δικέφαλοι, γραμμωμένοι κοιλιακοί, ιδρωμένα κορμιά και όργανα που βάζουν στη φαντασία φωτιά. Ο πάγκος με την μπάρα να ανεβοκατεβαίνει, το peck deck για ασκήσεις στήθους -για να μην αναφερθούμε στο χαμάμ και τη σάουνα- ξυπνούν τη διάθεση για... άσκηση! Βέβαια, και εδώ ο κίνδυνος καραδοκεί. Είναι σχεδόν αδύνατο να απομονωθείτε, ακόμη και όταν δεν πηγαίνετε κατά τις ώρες αιχμής, ενώ και στα γυμναστήρια υπάρχουν πλέον κάμερες, κυρίως στα πολυώροφα. Αν δεν έχετε γυμναστήριο στο σπίτι, καλύτερα να το σκεφτείτε πολύ-πολύ καλά.

Διαβάστε ακόμη:

Σίγουρα... σε γουστάρει! Τα 5 σημάδια που δεν λένε ψέματα

5 λόγοι για να πεις ναι σε κάποιον που έχει μεγάλη μύτη (μην σκεφτείς μόνο πονηρά)!