8 κανόνες όταν πάτε διακοπές για πρώτη φορά με τον καλό σας

8 κανόνες όταν πάτε διακοπές για πρώτη φορά με τον καλό σας

Πρέπει να τους ακολουθήσετε με ευλάβεια

Και ποιά δεν έχει αγχωθεί όταν ετοιμάζεται να ζήσει τις πρώτες διακοπές με τον νέο σύντροφό της. Υπάρχει χαρά αλλά και άγχος ωστόσο επειδή πολύ εύκολα μπορεί να γίνουν λάθη φτιάξαμε μια λίστα με 8 κανόνες ώστε να είστε σίγουρες ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά.
1. Κάντε έρευνα. Εσείς μπορεί να θέλετε να λιάζεστε στην πισίνα και εκείνος να κάνει ελεύθερη κατάδυση. Μάθετε τι αρέσει στο σύντροφό σας, δείτε τι σας προσφέρετε και κάντε εξαρχής ένας πρόγραμμα που θα ικανοποιεί και τους δύο ώστε να είστε και οι δυο χαρούμενοι.
2. Επιλέξτε μια βαλίτσα με...μυστικές θήκες. Με το που ανοίξετε την βαλίτσα δεν είναι σωστό για μια "κυρία" να βγουν βόλτα τα εσώρουχά σας. Για αυτό επιλέξτε βαλίτσα που έχει θήκες και βάλτε όλα μετ τάξη και σειρά. Μια τακτική βαλίτσα θα μετρήσει υπέρ σας.
3. Πάρτε δεύτερο αντηλιακό. Οι άνδρες είναι γνωστό ότι δεν πολύ προσέχουν τον εαυτό τους. Εντυπωσιάστε τον δείχνοντάς του ότι τον σκέφτεστε αγοράζοντάς του ένα αντηλιακό μόνο για αυτόν.
4. Πίεση- Άγχος; Ξεχάστε αυτές τις λέξεις. Αγχώνεστε για το πως θα δει το σώμα σας με το μπικίνι; Να είστε σίγουρες ότι και αυτός έχει το ίδιο άγχος με εσάς. Επίσης μην ξεχνάτε ότι είστε ερωτευμένοι και αρέσει πολύ ο ένας στον άλλον, έτσι όπως είστε.
5. Σκεφτείτε ποιό βιβλίο θα διαβάσετε τις στιγμές της χαλάρωσή σας. Αν π.χ επιλέξετε τις "50 αποχρώσεις του γκρί" θα μπορούσε να του στείλετε ανάμεικτα μηνύματα. Πάρτε κάτι πιο ουδέτερο.
6. Γκρίνια. Ο,τι και να γίνει πρέπει να σκεφθείτε ότι δεν χωράει γκρίνια. Αντιμετωπίστε τα πάντα με ηρεμία και υπομονή, κανείς δεν θέλει δίπλα του μια γκρινιάρα.
7. Μην παρακολουθείτε το βλέμμα του. Κι εσείς ακόμα αν περάσει από μπροστά σας ο σωσίας του Clooney, θα τον κοιτάξετε. Οπότε μην στραβώσετε αν κάνει ακριβώς το ίδιο και ο σύντροφό σας, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
8. Μοιραστείτε τις ευθύνες. Μην τρέξετε για όλα εσείς, όπως για διαβατήρια, εισιτήρια κοκ. Αφήστε τον να κάνει κάτι κι αυτός για να μην αρχίσει το παιχνίδι, "εσύ ξέχασες το ένα, εσύ ξέχασες το άλλο". Άλλωστε όλο και κάτι θα ξεχάσετε. Είναι ανθρώπινο.

Διαβάστε επίσης:

Από φίλοι εραστές και πάλι φίλοι γίνεται;