Μην πανικοβάλλεσαι! Ποιοι είναι οι 5 λόγοι που δεν θέλει να σου κάνει σεξ απόψε

Μην πανικοβάλλεσαι! Ποιοι είναι οι 5 λόγοι που δεν θέλει να σου κάνει σεξ απόψε

Τα καλά νέα είναι πως η πεσμένη libido του δεν έχει να κάνει με σένα

Σε αντίθεση με τη γενική πεποίθηση -και τα λόγια της γιαγιάς μας- το μυαλό του άντρα δεν είναι συνέχεια στο σεξ. Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 14,4% των αντρών είχαν έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος τουλάχιστον για δύο μήνες τον χρόνο που μας πέρασε. Αυτοί είναι οι πιο κοινοί λόγοι σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο The Journal of Sexual.

Η σεξουαλική του αυτοπεποίθηση είναι πεσμένη
Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως ακόμα και ένα ατυχές σεξουαλικό συμβάν όπως να μην έχει στύση ή να έχει πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ερωτική του διάθεση.

Είναι αγχωμένος με τη δουλειά του
Σύμφωνα με την έρευνα είναι ο κυριότερος λόγος που οι άντρες έχουν χαμηλή λίμπιντο. Είναι άλλωστε μια λογική αντίδραση του σώματος στο έντονο στρες. Αν ο σύντροφος σου νομίζεις ότι έχει αυτό το πρόβλημα τότε τα προκαταρκτικά είναι η καλύτερη λύση. Ένα ζεστό μπάνιο μαζί θα τον χαλαρώσει απίστευτα.

Κάτι συμβαίνει με τη σχέση σας
Θα εκπλαγείτε πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία σώματος και μυαλού για τον άντρα σε ότι αφορά το σεξ. Αν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ σας ή τα συναισθήματά του δεν είναι πια τα ίδια το σώμα του δεν θα ανταποκριθεί στη γοητεία σας. Σε αυτή την περίπτωση είναι σωστό να του μιλήσετε.

Δεν νιώθει καμία σεξουαλική πρόκληση ή αλλιώς βαριέται
Η σεξουαλική ανία σε μια μακροχρόνια σχέση είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας που οι άντρες παρουσιάζουν έλλειψη ερωτικής διάθεσης. Μην πανικοβάλλεσαι και μην το πάρεις προσωπικά. Απλή η ερωτική σας ζωή θέλει ανανέωση και πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και μπόλικη φαντασία.

Ικανοποιήθηκε ήδη εκείνη τη μέρα...
Το πρωί δεν ήσουν εκεί, παρασύρθηκε χωρίς εσένα και το βράδυ δεν έχει την ίδια όρεξη για σεξ. Οι περισσότεροι άντρες ειδικά όσο μεγαλώνουν με την αυτοϊκανοποίηση μειώνουν την επιθυμία τους για σεξ. Απλά ενημέρωσέ τον την επόμενη φορά πως θέλεις να είσαι παρούσα!

Διαβάστε ακόμη:

Σεξ με τον πρώην! Υπάρχουν και θετικά και πρέπει να τα ξέρετε