Πρώτο ραντεβού; Οι 5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις για να δεις που... το πάει

Πρώτο ραντεβού; Οι 5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις για να δεις που... το πάει

Σε αυτή την περίπτωση... καλύτερα να ρωτάς!

Μία απλή ερώτηση μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα να ανακαλύψεις κομμάτια του χαρακτήρα του, που διαφορετικά θα χρειαζόσουν μήνες να καταλάβεις. Μην ντρέπεσαι που είναι το πρώτο ραντεβού... Καλύτερα τώρα παρά αργότερα.

Πού βλέπεις τον εαυτό σου πέντε χρόνια;

Η γνωστή και αναμενόμενη ερώτηση των επαγγελματικών interview τελικά είναι απαραίτητη και στα ερωτικά ραντεβού. Ο σκοπός της ερώτησης είναι να μάθεις αν θέλει να έχει κοπέλα, αν θέλει να φτιάξει το δικό του σπίτι και μια ήρεμη ζωή που επικεντρώνεται γύρω από την καριέρα του. Αν σε πέντε χρόνια σου πει ότι θέλει να βρίσκεται στο Vegas, κάνοντας αναπαράσταση της ταινίας Hangover, τότε βάλτο στα πόδια.

Πότε τελείωσε η τελευταία σου σχέση;
Αν το αγόρι που κάθεται απέναντί σου μόλις χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του ζήτησε τον λογαριασμό! Οι άντρες χρειάζονται χρόνο για να προχωρήσουν συναισθηματικά από μια σοβαρή σχέση. Αν η τελευταία του σχέση σταμάτησε πριν μερικές εβδομάδες πιθανόν να είσαι η rebound σχέση του.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη σου σχέση;
Το πρώτο ραντεβού είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις αν πάσχει από τον φόβο της δέσμευσης. Αν σου πει ότι έχει στο βιογραφικό του έστω και μία σχέση δύο ετών είναι μια ανακούφιση. Τότε μπορείς να κάνεις σχέδια μαζί του.

Έχεις ποτέ πληγωθεί από γυναίκα;
Οι πιθανότητες λένε πως αν δεν έχει πληγωθεί, είναι γιατί δεν ήρθε ποτέ πολύ κοντά με μια γυναίκα. Και αν ένας άντρας δεν ξέρει πως είναι να έχει ραγίσει η καρδιά του, δεν θα σκεφτεί πολύ να ραγίσει τη δική σου.

Τι είναι αυτό που πεθαίνεις να δοκιμάσεις;
Δες αν η απάντηση είναι κάτι που εσένα σε κάνει νιώθεις καλά. Δηλαδή αν λατρεύει την πεζοπορία στο βουνό ή το καλοκαιρινό camping ενώ εσύ τρελαίνεσαι και μόνο στην ιδέα ότι θα περάσει μία εβδομάδα χωρίς μανικιούρ....τότε καταλαβαίνεις ότι είστε αντίθετοι και η σχέση σας αδιέξοδη.

Διαβάστε ακόμη:

10 (πικρές) αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις αν έχεις σχέση με πολύ μεγαλύτερο άντρα