6 σημεία του σώματος σου που δεν αγγίζει αλλά θα έπρεπε!

6 σημεία του σώματος σου που δεν αγγίζει αλλά θα έπρεπε!

Βάλε φαντασία στα προκαταρκτικά παιχνίδια τώρα

Σύμφωνα με τις έρευνες (το ξέραμε και εμείς βέβαια)! οι γυναίκες χρειάζονται κάτι περισσότερο από μια απλή διείσδυση για να ικανοποιηθούν κατά τη διάρκεια το σεξ. Οπότε οι ειδικοί ανέφεραν τα hot spots του γυναικείου σώματος, που οι άντρες θα πρέπει να δίνουν από εδώ και στο εξής περισσότερη προσοχή! Μάλλον θα πρέπει να τον ενημερώσεις.

Ο λαιμός
Το ευαίσθητο δέρμα γύρω από το λαιμό σου κάνει κάθε φιλί στην περιοχή πιο έντονο και μεταφέρει την ένταση στο υπόλοιπο σώμα σου.

Τα πόδια
Να, και μια καλή δικαιολογία για να σου κάνει μασάζ στα πόδια. Όχι μόνο απελευθερώνει το στρες, που σε βοηθάει να μπεις στο κλίμα, αλλά θα ξυπνήσεις κάθε νεύρο του σώματός σου.


Η κοιλιά
Βάλε τον να τρίψει ένα παγάκι στο στήθος σου και μετά στην κοιλιά σου. Ή ακόμη βάλε ένα κομμάτι σοκολάτας στο συγκεκριμένο σημείο, που η θερμοκρασία του σώματος σου θα λιώσει και μετά πρότεινέ του να γλείψει την λιωμένη σοκολάτα από πάνω σου.

Οι λοβοί των αυτιών
Το να ψιθυρίζουν στα αυτιά σου είναι ερεθιστικό και προκλητικό. Το να σου ρουφήξει παράλληλα και του λοβούς δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Το στόμα
Σύμφωνα με τις περισσότερες έρευνες οι γυναίκες δεν μπορούν να ερεθιστούν αν το μενού δεν περιλαμβάνει φιλιά στο στόμα. Βonus αν τη στιγμή που σε φιλάει σου κρατάει το κεφάλι.

Το εσωτερικό των μηρών
Επειδή δεν το ξέρεις σε ενημερώνουνε πως το εσωτερικό των μηρών σου έχει τις ίδιες νευρικές απολήξεις με το κέντρο της θηλυκότητάς σου. Για αυτό βάλε τον να χαϊδέψει τα πόδια σου ως προκαταρκτικό.

Διαβάστε ακόμη:

Σε παράτησε; Ο επτάλογος της φρεσκοχωρισμένης που θα σου φέρει απίστευτη ευτυχία