Απόψε μετά το ματς της Εθνικής Ελλάδας δείξε του πως σκοράρουν στο κρεβάτι!

Απόψε μετά το ματς της Εθνικής Ελλάδας δείξε του πως σκοράρουν στο κρεβάτι!

Στις 11 το βράδυ ξεκινάει το ματς, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξέρουμε τί θα κάνεις!

Εκείνος κολλημένος με την μπάλα και εσύ με ανεβασμένη libido; Έτσι συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια, που ξεκινά η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου! Η έξαρση αδρεναλίνης επηρεάζει και τον γυναικείο πληθυσμό.

Απόψε στις 11 το βράδυ τα παιδιά της Εθνικής μας θα αντιμετωπίσουν την αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού σε κάποιο γήπεδο της Βραζιλίας (εντάξει, δεν γίναμε και ειδικοί) και μετά το σφύριγμα ετοιμάσου να του χαρίσεις μια αξέχαστη νύχτα με ανεβασμένες επιδόσεις. Η αποπλάνησή του θα ξεκινήσει μετά το δεύτερο ημίχρονο κάπου εκεί στο 80'.

Δες το σχέδιο σαγήνης βήμα - βήμα

  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να τον σαγηνεύσεις. Κερδίσει ή χάσει η Εθνική μας, για να του αποσπάσεις την προσοχή πρέπει να προετοιμάσεις τον εαυτό σου. Όσο εκείνος θα βλέπει την εθνική εσύ κάνε ένα ηρεμιστικό αφρόλουτρο, βάλε τις πιο μυρωδάτες κρέμες σου και στέγνωσε τα μαλλιά σου με πιστοκάλι για να δώσεις όγκο... Φόρεσε ένα διάφανο φορεματάκι και το άρωμα σου.
  • Λίγο πριν τελειώσει το ματς πέρασε μπροστά από την οθόνη, ρώτησέ τον κάτι για τον αγώνα και κοίταξε τον γλυκά και με βλέμμα όλο υπόσχεση. Όσο αφηρημένος και να είναι θα μπει στο νόημα.
  • Την ώρα που θα βλέπει τον αγώνα είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις τα φώτα και να ανάψεις τα αρωματικά κεριά σπιτιού.

  • Πήγαινε στην κουζίνα και φτιάξε το αγαπημένο του ποτό. Σέρβιρέ του ένα gin, ένα ουίσκι με πάγο ή το αγαπημένο του κρασί με ιδιαίτερη χάρη.

  • Μετά δώσε του ένα φιλί στο σημείο που ξέρεις ότι τον ερεθίζει περισσότερο. Στο αυτί, στον λαιμό ή και στο στόμα. Αργό και βασανιστικό.

  • Κάπου εκεί υπολογίζουμε πως θα το ματς θα έχει τελειώσει με τα παιδιά της Εθνικής να αποχωρούν από το γήπεδο. Αν η ομάδα μας χάσει υπάρχει ΈΝΑΣ τρόπος να ανεβάσεις τη ψυχολογία του. Άστον να καταλάβει ότι "ξέχασες" να φορέσεις εσώρουχο. Πιάνει πάντα!

  • Απόψε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείτε σε στάσεις. Ζητήσέ του να σου πει τι ακριβώς θέλει και κάνε τη φαντασίωση του πράξη!

Και μετά από όλα αυτά... για να μιλήσουμε στους σωστούς όρους.... Γκόοοολ!

Διαβάστε ακόμη:

Πόσα δεν ήξερες! 12 χρήσιμες πληροφορίες που αγνοούσες για τα παθιασμένα φιλιά