Tέρμα τα αστεία! Τα 5 βήματα για να τον κρατήσεις δικό σου για πάντα

Tέρμα τα αστεία! Τα 5 βήματα για να τον κρατήσεις δικό σου για πάντα

Μερικά στα έλεγε και η μαμά σου, αλλά δεν την άκουγες τότε!

Στην αρχή η χημεία θα σας φέρει κοντά. Μετά; Το δύσκολο κομμάτι (όπως θα σου δίδαξαν οι προηγούμενες ερωτικές σου σχέσεις) είναι να ανταποκριθείς στο στοίχημα για πόσο καιρό θα τον κρατήσεις δίπλα σου.
Γνωριστήκατε, ένιωσες τις περίφημες πεταλούδες προφανώς και εκείνος γιατί σου ζήτησε να βγείτε ραντεβού. Βγήκατε, εσύ κατάλαβες ότι σου κάνει κλικ και τώρα τί; Στα πρώτα στάδια της σχέσης η χημεία είναι το στοιχείο που θα σας κρατήσει μαζί. Μετά όμως έρχονται άλλοι παράγοντες λίγο πιο χειροπιαστοί! Αναρωτιέσαι ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες; Τα χαρακτηριστικά εκείνα που θέλει να δει ο άντρας σε μια γυναίκα για να νιώσει έτοιμος να ανοιχτεί συναισθηματικά και να πει την πολυπόθητη φράση, "τώρα μπορώ να αράξω". Τι πρέπει να κάνεις εσύ;

Δείξε του την πιο γλυκιά πλευρά του χαρακτήρα σου
Το να δείξεις στοργική και περιποιητική ακόμα και αν δεν το συνηθίζεις και παρόλο που ακούγεται βγαλμένο από ταινία του '50 ακόμα πιάνει. Σύμφωνα με ειδικούς σχέσεων οι άντρες λατρεύουν και αναζητούν τη στοργή και είναι όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που θα τον εντυπωσιάσουν. Μπορεί να είσαι μια πολυάσχολη επαγγελματίας και μπορεί να έχεις κοινωνική ζωή με τις φίλες σου, αλλά δεν θα χρειαστείς πολύ χρόνο για να κατεβάσεις τα αγαπημένα του τραγούδια στο mp3 του για το γυμναστήριο ή να εμφανιστείς σπίτι του με ένα ταπεράκι ζεστό φαγητό που έφτιαξες με τα χεράκια σου. Οι άντρες σε μια σχέση θέλουν συναισθηματική υποστήριξη με έμπρακτο τρόπο από την σύντροφό τους.

Άφησε και μερικά για τη φαντασία του
Οι άντρες δεν είναι χαζοί. Ξέρουν ότι κάνεις αποτρίχωση στο μουστάκι και ότι πας τουαλέτα, αλλά δεν θέλουν να το σκέφτονται και φυσικά να το κάνουν εικόνα. Κάποιοι άντρες θεωρούν πως οι πολλές πληροφορίες είναι σημάδι αδυναμίας. Αυτές οι εικόνες είναι το απόλυτο turn off και αν του τις δημιουργήσεις εκείνος ξανασκέφτεται την εικόνα της δυναμικής και σέξι γυναίκας που έχει για σένα. Γιατί να το επιτρέψεις αυτό; Οι άντρες ιντριγκάρονται με την απόσταση. Άφησέ τον να θέλει να μαθαίνει για σένα χωρίς να του δίνεις όλες τις πληροφορίες στο πιάτο.

Κάνε παιχνίδι
Οι άντρες θέλουν διασκέδαση. Τόσο απλά. Το μυαλό του άντρα δεν είναι δομημένο όπως της γυναίκας. Δεν ξοδεύουν ατελείωτες ώες αναλύοντας καταστάσεις. Για εκείνους το μαύρο είναι μαύρο και το λευκό είναι λευκό. Καμία γκρι ζώνη. Για αυτό πρέπει να τους κρατάς σε εγρήγορση με διάφορους τρόπους χωρίς να επαναπαύεσαι. Οι άντρες μετά από μια ωραία εμπειρία θέλουν και άλλη διέγερση. Δοκίμασε μαζί του νέες δραστηριότητες. Αν όταν έκανες σχέση μαζί του επαναπαύτηκες είναι μέγα λάθος. Κανείς δεν θέλει μια προβλέψιμη και βαρετή παρουσία κοντά του. Ειδικά τα αγόρια.

Άφήσε τα μικρά πράγματα στην άκρη
Σύμφωνα με έρευνες είναι σημαντικό για τους άντρες να μπορείς να παραβλέπεις τα μικρά πράγματα που ίσως να μην σου αρέσουν. Δεν υποστηρίζουμε να μην πεις τι γνώμη σου αν κάνει κάτι που σε στεναχωρεί, απλά μην του την έχεις στημένη στη γωνία για καθετί που γίνεται. Οι άντρες μέσα σε μια σχέση φοβούνται πάντα μην χάσουν την ανεξαρτησία τους. Αν επιμένεις να θες να τον δεις με τα δύο πόδια στο ίδιο παπούτσι το πιο πιθανό είναι να τον διώξεις μακριά σου.

Δούλεψε την εμφάνισή σου
Στο έχουμε πει χιλιάδες φορές και εμείς από αυτή τη στήλη, αλλά και η μαμά σου! Οι άντρες ήταν, είναι και θα είναι οπτικοί τύποι. Ακόμα και όταν περάσει καιρός και νιώθεις πολύ άνετα να σε δει άλλουστη, άβαφη και με παλιές πιτζάμες μην το κάνεις. Το να έχει μία κοπέλα που προτιμά τα τακούνια από τα σανδάλια και που περιποιείται τα μαλλιά της κάθε φορά μπορεί να εγγυηθεί το καλό σεξ σε μια μακροχρόνια σχέση όσο περίεργο και ρηχό σου ακούγεται.

Ξεκινά την αποπλάνησή του από σήμερα κιόλας!

Διαβάστε ακόμη:

Πρώτη νύχτα που θα κοιμηθείς σπίτι του; Οι 9 μυστικές σκέψεις που περνάνε από το μυαλό του

Tέρμα τα αστεία! 6 τρόποι να τον κρατήσεις για πάντα