Mην έχεις αμφιβολία! Οι 7 φορές που τσεκάρει το σώμα σου και ετοιμάζεται να στην «πέσει»

Mην έχεις αμφιβολία! Οι 7 φορές που τσεκάρει το σώμα σου και ετοιμάζεται να στην «πέσει»

Νομίζει ότι δεν τον καταλαβαίνουμε;

Άντρες! Οπτικοί τύποι που δεν θα αλλάξουν ποτέ. Για να προχωρήσουν στο φλερτ πρέπει πρώτα να δουν τις καμπύλες σου και να αποφασίσουν! Και πότε ακριβώς σε τσεκάρει; Με κάθε ευκαιρία...

1. Όταν κρατάει την πόρτα για να περάσεις. Μπορεί η κίνηση αυτή να δείχνει ότι είναι ένας πραγματικός gentleman, αλλά να ξέρεις ότι αυτός κερδίζει. Του δίνεις την τέλεια ευκαιρία να τσεκάρει το σώμα σου όσο προχωράς εσύ μπροστά του.

2. Όταν είσαι μπροστά του τη στιγμή που ανεβαίνετε τα σκαλιά. Η κατάλληλη στιγμή να κοιτάξει τις καμπύλες σου χωρίς κίνδυνο να τον πιάσεις καθώς πολύ δύσκολα θα γυρίσεις τα κεφάλι σου πίσω.

3. Όταν σε κοιτάει μέσα από καθρέφτη. Οι καθρέφτες είναι ο καλύτερος τρόπος να κοιτάξεις λίγο παραπάνω το αντικείμενο του πόθου σου χωρίς να σε πιάσουν. Τα εστιατόρια και τα κάποια clubs είναι ιδανικά.

4. Όταν παίζει ρακέτες ή βόλεϊ στην παραλία και έρχεται πολύ κοντά σου. Η παραλία μπορεί να είναι ατελείωτη, αλλά εκείνος "προσγειώνεται" όλο και πιο κοντά στην πετσέτα σου; Παλιό κόλπο για να δει το σώμα σου και να προχωρήσει στο κυνήγι!

5. Όταν φοράει σκούρα γυαλιά. Τα φοράει ακόμα και όταν δεν έχει ήλιο; Γενικά μην εμπιστεύεσαι κάποιον που φοράει γυαλιά συνέχεια. Το βλέμμα του πίσω από τους φακούς είναι ύποπτο.

6. Όταν περνάς κοντά από το γραφείο του και ακούς την καρέκλα του να κουνιέται! Μπορεί τυχαία εκείνη τη στιγμή να σηκώθηκε να τακτοποιήσει τα χαρτιά του; Σε καμία περίπτωση! Απλά σε τσεκάρει με το business look που φόρεσες σήμερα.

7. Όταν βγαίνεις από το ασανσέρ πρώτη. Ο καλός συνάδελφος του τρίτου ορόφου σου έδωσε προτεραιότητα; Σίγουρα θα τσεκάρει την πίσω σου πλευρά γιατί συνήθως σε βλέπει καθισμένη στο γραφείο.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 5 τύποι αντρών που θα γνωρίσεις αυτό το καλοκαίρι... άντε και καλές βουτιές!