Όλοι λένε «σ’ αγαπώ» εκτός από τον δικό σου; Γιατί σου αρνείται τις δύο αυτές λεξούλες;

Όλοι λένε «σ’ αγαπώ» εκτός από τον δικό σου; Γιατί σου αρνείται τις δύο αυτές λεξούλες;

Πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος! Σε αυτή την περίπτωση τουλάχιστον έξι!

Οι άντρες και το σ'αγαπώ είναι ολόκληρος τόμος στις ερωτικές σχέσεις. Πίσω από την άρνηση ενός αγοριού να πει τις δύο αυτές λέξεις, που στις γυναίκες βγαίνουν αβίαστα, κρύβεται πάντα ένας καλός λόγος. Να θυμάσαι πως σε πολλές περιπτώσεις δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει αλλά...

1. Δεν είναι έτοιμος να το πει. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να φανείς ψύχραιμη καθώς το γεγονός ότι δεν στο λέει δεν σημαίνει ότι δεν θα στο πει ποτέ. Θα το πει όταν είναι σίγουρος και έτοιμος, πολύ πιθανόν μάλιστα να το ξεστομίσει κάπως αμήχανα τη στιγμή τρώτε πίτσα. Άντρες!

2. Έχει πληγωθεί στο παρελθόν. Αν η τελευταία γυναίκα που αγάπησε του ράγισε την καρδιά, θα πρέπει να είναι πολύ σίγουρος για να το ξεστομίσει ξανά! Και μπορεί να χρειάζεται τη βοήθειά σου για να νιώσει έτσι.

3. Δεν το έχει πει ποτέ στη ζωή του. Αν δεν το έχει πει ποτέ κατά το παρελθόν θεωρεί ότι πρέπει να βρει το κατάλληλο πρόσωπο στη ζωή του για να το πει. Και δεν θα το πει αν δεν βρει τη γυναίκα που έχει φανταστεί. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις πολλά.

4. Φοβάται ότι δεν θα του το πεις πίσω. Η ιδέα ότι μπορεί να του απαντήσεις "τι;" ή χειρότερα ένα απλό "εντάξει" είναι το πιο τρομακτικό πράγμα για εκείνον, περισσότερο και από τα θρίλερ που βλέπετε μαζί. Αν ο άντρας δεν είναι σίγουρος ότι θα ακούσει το "και εγώ σ'αγαπώ μωρό μου" πιθανόν να κρατηθεί και να μην σου αποκαλύψει τα δικά του συναισθήματα.

5. Περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Θέλει να στο πει καιρό, αλλά δεν θέλει να στο πει τη στιγμή μετά το σεξ ή όταν πηγαίνετα στο σούπερ μάρκετ ή για καφέ. Θέλει η στιγμή να είναι ξεχωριστή. Ναι, ναι είναι και αυτοί ρομαντικοί.

6. Θεωρεί ότι είναι νωρίς. Μπορεί η καρδιά του να φωνάζει πως είναι ερωτευμένος, αλλά το μυαλό του του υπενθυμίζει πως είναι νωρίς για τέτοιες δηλώσεις. Και προτιμά να ακούσει τη λογική του.

7. Απλά δεν σε αγαπάει. Σκληρό αλλά αληθινό. Αν είστε στα πρώτα στάδια της σχέσης χρειάζεται χρόνο ή πολύ απλά σε βλέπει σαν ελεύθερη σχέση και τίποτα παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη:

Mην έχεις αμφιβολία! Οι 7 φορές που τσεκάρει το σώμα σου και ετοιμάζεται να στην «πέσει»