Σε χώρισε μέσα στο καλοκαίρι; Οι 6 τρόποι να τον φέρεις πίσω... γονατιστό!

Σε χώρισε μέσα στο καλοκαίρι; Οι 6 τρόποι να τον φέρεις πίσω... γονατιστό!

Δεν είναι εύκολο, για εμάς, όμως, δε είναι και ακατόρθωτο!

Το να μάθεις τους τρόπους για να να γυρίσει στην αγκαλιά σου ο πρώην σου δεν είναι εύκολο. Ειδικά αν ξέρεις πως έχει προχωρήσει στον ερωτικό τομέα και γνωρίζεις από πρώτο χέρι ότι έχει βγει και ένα δύο ραντεβουδάκια από τον χωρισμό σας και μετά.

Ο κυρίαρχος κανόνας σε αυτό το παιχνίδι της κατάκτησης είναι να αγαπήσεις αρχικά τον εαυτό σου για να μπορέσει να σε αγαπήσει και ο άλλος ξανά. Πολύ συχνά όταν βιώνουμε την απόρριψη ενός χωρισμού και είμαστε απελπισμένοι ξεχνάμε να αγαπήσουμε εμάς τις ίδιες. Μην ξεχνάς, όμως, πως δεν χρειάζεται να περιστρέφεις τη ζωή και σχεδόν την ύπαρξη σου γύρω από κάποιον άλλον. Μόνο εσύ θα χάσεις.
Γίνε θαρραλέα αρκετά για να κάνεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να τον φέρεις πίσω. Αν λοιπόν είσαι σίγουρη ότι αυτός που σε χώρισε αξίζει να ξαναμπεί στη ζωή σου τότε...

Δείξε απασχολημένη
Διαρκώς, μονίμως και χωρίς διακοπές. Νούμερο ένα κανόνας που πρέπει να ακολουθήσεις. Αν έχετε κοινούς γνωστούς πέρασέ τους το μήνυμα ότι αυτό το διάστημα είσαι busy και περιζήτητη και μην ανησυχείς... Εκείνοι θα του πουν χαρτί και καλαμάρι πόσο απασχολημένη είσαι τελευταία. Δημοσίευσε στο Facebook τα επαγγελματικά σου projects, φωτογραφίες από το γραφείο, check in σε επαγγελματικούς χώρους. Ακόμα και αν σου στείλει μήνυμα εκείνος για να δει αν είσαι καλά μη απαντήσεις άμεσα. Άφησε τον τουλάχιστον δύο μέρες για να του γράψεις. "Συγνώμη, είχα πολλές δουλειές. Μια χαρά είμαι"!

Μην δείχνεις τη ζήλεια
Είσαι με φίλες έξω και στο μαγαζί που είστε μπαίνει ο πρώην σου με μια κοπέλα που θα μπορούσε να κάνει audition για το Next Top Model. Τους βλέπεις να έρχονται προς το μέρος σου; Κανένα πρόβλημα. Φαντάσου ότι βλέπεις ένα ζευγάρι που δεν το γνωρίζεις καν. Αν προσπαθήσεις να τον αποφύγεις είναι σαν να του λες συ ότι ακόμα τον θες και δεν μπορείς ούτε να τον κοιτάξεις με άλλη. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να του ανεβάσεις το εγώ του. Φέρσου απόλυτα φυσιολογικά. Κοίταξέ τον για λίγα δευτερόλεπτα, με ένα μικρό χαμόγελο και μετά γύρισε το κεφάλι σου σαν να μην σε νοιάζει.

Ανανεώσου!
Συνήθως το κάνουν όλες οι γυναίκες μετά από ένα χωρισμό. Θα σε κάνει να νιώσεις καλά, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Και όταν νιώσεις εσύ καλά με σένα αυτό θα βγει προς τα έξω. Οι φωτογραφίες στα social media με το πόσο καλά νιώθεις θα του δείξουν ότι πλέον ο κόσμος σου δεν περιστρέφεται γύρω από εκείνον, αλλά γύρω από σένα. Επίσης θα σκεφτεί ότι η ανανέωση σου μπορεί να οφείλεται στο πλήθος θαυμαστών σου ή ότι ερωτεύτηκες ξανά. Αν σε θέλει έστω και λίγο, το συναίσθημα της ζήλειας που θα του ξυπνήσεις θα τον οδηγήσει να σου μιλήσει για να μάθει αν ακόμα τον θες. Από εγωισμό και μόνο.

Μάθε να λες ΟΧΙ
Αν κάνεις εμφανές ότι ακόμα τον αγαπάς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλάβει το αδύνατο σου σημείο και να σου ζητάει χάρες. Σταμάτα να είσαι το πρόσωπο που του κάνει τις χάρες 24/7. Δείξε αρχικά στον εαυτό σου λίγο σεβασμό και μέτα δείξε σε εκείνον ότι έχεις προσωπική ζωή που προέχει και είσαι πολύ απασχολημένη για να ασχοληθείς με εκείνον. Ακόμα κι αν σε παρακαλέσει για κάτι, απλά πες ΟΧΙ.

Πήγαινε στο γυμναστήριο
Όταν ασχολείσαι με το σώμα σου δεν δείχνεις πια ευάλωτη και πληγωμένη. Γίνεσαι αυτή η δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα σωματικά αλλά και συναισθηματικά. Μην το κάνεις μόνο για εκείνον, αλλά και για σένα. Το γυμναστήριο τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και σου δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο εμφανιστεί. Όταν ο πρώην σου διαπιστώσει την σκληρή σου πλευρά, τότε θα σε προσέξει.

Μην του κάνεις ποτέ κομπλιμέντα
Υποθετικά λοιπόν τον βλέπεις σε ένα μαγαζί. Εκείνος σου λέει ότι είσαι όμορφη. Εσύ απάντα κάτι παρόμοιο: "Και εσύ δείχνεις όμορφος, αλλά αυτό η μπλούζα δε ταιριάζει με το υπόλοιπο outfit. Αλλά δεν είμαι και ειδική"! Δες την έκφρασή του! Μην τον λυπηθείς. Όχι, δεν είσαι κακιά και είναι περιττό να νιώσεις τύψεις. Η αίσθηση ότι πρέπει να κερδίσει από την αρχή την συμπάθειά σου είναι πάντα αντανακλαστική κίνηση και σχεδόν πάντα πιάνει.

Διαβάστε ακόμη:

Οι πρώτες σας διακοπές; Για να μην χωρίσετε στο νησί διαβάστε τι πρέπει να κάνετε