Θέλει να σε παντρευτεί; 9 σημάδια ότι είναι έτοιμος να γονατίσει για την πρόταση!

Θέλει να σε παντρευτεί; 9 σημάδια ότι είναι έτοιμος να γονατίσει για την πρόταση!

Σε θέλει και το ξέρεις!

Τα σημάδια που αποκαλύπτουν πως ο καλός σου ετοιμάζεται να σου κάνει πρόταση είναι πάντα εκεί. Εσύ για κάποιον λόγο δεν μπορείς να τα δεις. Εμείς στα επισημαίνουμε για να είσαι προετοιμασμένη όταν τον δεις να γονατίζει ξαφνικά...

1. Όταν αναφέρεται σε κάτι μελλοντικό είσαι και εσύ μέσα. Είτε μιλάει για τις επόμενες διακοπές που είναι τα Χριστούγεννα είτε για το που θέλει να βρίσκεται σε πέντε χρόνια με έναν τρόπο σε αναφέρει και εσένα μέσα στο πλάνο του. Το περιγράφει χωρίς να δίνει έμφαση, αλλά το κάνει γιατί το νιώθει και κυρίως για να ακούσεις και εσύ πως σε βλέπει.

2. Του αρέσει να μένετε μαζί σπίτι. Μπορεί να μένετε μαζί ή να περνάτε τα σαββατοκύριακα σπίτι του ή σπίτι σου. Έχετε ρούχα, οδοντόβουρτσες και πετσέτες ο ένας στο σπίτι του άλλου. Μπορεί να μην σου μαγειρεύει και να μην σου φτιάχνει πρωινό, αλλά του αρέσει να πηγαίνετε μαζί σου σούπερ μάρκετ για τις προμήθειες της εβδομάδας.

3. Είσαι ουσιαστικός παράγοντας στις σημαντικές αποφάσεις που λαμβάνει. Κανονίζει τη ζωή του γύρω από σένα. Για παράδειγμα μπορεί να απορρίψει μια επαγγελματική πρόταση αν πρέπει να μετακομίσει σε άλλη πόλη ή χώρα για να μην σε αποχωριστεί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σημάδι ότι σε θέλει στη ζωή του για πάντα.

4. Είσαι ευπρόσδεκτη στις οικογενειακές του συγκεντρώσεις. Επειδή δεν είσαι και επίσημα μέλος της οικογένειας δεν σημαίνει ότι σου φέρεται έτσι. Η οικογένειά του σε περιμένει στα πάρτι και στις γιορτές και εκείνος θεωρεί δεδομένο ότι θέλεις να πας. Αν δεν θες να τον συνοδεύσεις μάλιστα σου θυμώνει.

5. Κάνει αναφορές στα "παιδιά" σας. Δεν έχει σημασία που η πρόταση του αναφέρεται στα ονόματα που θέλει να τους δώσει ή στο τι χρώμα μαλλιά θα έχουν, αλλά ότι τα θέλει μαζί σου!

6. Κάνει παρέα με μέλη της οικογένειας σου. Είτε πρόκειται για τον μπαμπά σου, τον αδελφό σου ή τα ξαδέρφια σου τους κάνει παρέα για να διατηρεί σε καλό επίπεδο τη δική σας σχέση. Ανεκτίμητο!

7. Τα πράγματά "του" γίνονται τα πράγματα "σας". Όταν το Game Of Thrones γίνεται το σίριαλ σας, ο καναπές, ο καναπές σας και οτιδήποτε του ανήκει παίρνει στο τέλος το μας τότε η ζωή του γίνεται η ζωή σας και όλοι ξέρουμε που καταλήγει αυτό.

8. Έχει μείνει κοντά σου τις δύσκολες μέρες. Κάποιος που δεν σε βλέπει σοβαρά όταν βλέπει τα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Αν στα δύσκολα έμεινε κοντά σου το έκανε γιατί ένιωθε πως κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά σου.

9. Σου έχει πει ότι θέλει να σε παντρευτεί. Τί καλύτερο σημάδι από το να στο έχει εκμυστηρευτεί σε κάποια άσχετη στιγμή; Στο έχει πετάξει σαν υπονοούμενο για να δει τι γνώμη έχεις. Η πρόταση δεν αργεί.

Διαβάστε ακόμη:

Σε χώρισε μέσα στο καλοκαίρι; Οι 6 τρόποι να τον φέρεις πίσω... γονατιστό!