Γυναικείος οργασμός: 6 λόγοι που τον απολαμβάνουν εξίσου και οι άντρες!

Γυναικείος οργασμός: 6 λόγοι που τον απολαμβάνουν εξίσου και οι άντρες!

Ο εγωισμός φεύγει, η απόλαυση έρχεται...

Νομίζεις πως όλοι οι άντρες στο κρεβάτι μετατρέπονται σε εγωιστικά πλάσματα με πρωταρχικό σκοπό τους τη δική τους κορύφωση; Εντάξει, τη δική τους κορύφωση την έχουν συνέχεια στο νου τους, αλλά οι σωστοί εραστές σκέφτονται και τη δική σου. Σχετικές έρευνες έδειξαν πως πλέον οι άντρες απολαμβάνουν να σε βλέπουν να παραδίνεσαι στον οργασμό σου... και να οι 6 λόγοι από αυτούς.

Γιατί νιώθουν ότι ολοκλήρωσαν την αποστολή τους

Έχετε ποτέ προσέξει το πρόσωπο ενός άντρα στη δουλειά που μόλις πήρε προαγωγή; Ή όταν η αγαπημένη του ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα; Τον ίδιο αέρα και την ίδια ικανοποίηση έχουν και μετά τα επιτεύγματά τους στο κρεβάτι. Μην τους βλέπετε έτσι. Είναι πολύ ανταγωνιστικά όντα τα αρσενικά!

Οι οργασμοί σας φέρνουν κοντά
Μετά από έναν οργασμό το σώμα του άντρα αλλά και το σώμα της γυναίκας γεμίζει με την ορμόνη οξυτοκίνη. Η συγκεκριμένη ορμόνη κάνει τους εραστές να νιώθουν πιο κοντά, να επικοινωνούν καλύτερα και να νιώθουν πως όλα γύρω τους είναι τέλεια. Αν την παράξεις κι εσύ λοιπόν τόσο καλύτερα και για τους δύο.

Γιατί έχουν ένα prive show
Το να σε βλέπει ο παρτενέρ σουν να χάνεις τον έλεγχο, να σηκώνεις το σώμα σου, να δαγκώνεις τα χείλη σου, να κρατιέσαι από τα σεντόνια... όλα αυτά είναι πολύ ελκυστικά για τους άντρες. Σκέφτονται αμέσως πως μόνο εκείνοι μπορούν να τα δουν και αυτό στα μάτια τους τους κάνει αυτόματα ξεχωριστούς. Συναίσθημα που λατρεύουν.

Η φωνή σου ακούγεται πιο ελκυστική όταν έχεις οργασμό
Οι άντρες ακούνε την φωνή μας να "υψώνει" σε δύο περιπτώσεις: Όταν είμαστε θυμωμένες και όταν είμαστε πολύ χαρούμενες. Όταν λοιπόν ακούνε τη φωνή μας κατά τη διάρκεια του οργασμού καταλαβαίνουν αυτόματα ότι είμαστε στην δεύτερη κατηγορία.

Τους αρέσει να ξέρουν ότι περνάμε το ίδιο καλά όσο εκείνοι
Οι πιο καλοί εραστές παίρνουν την ερωτική τους επιβεβαίωσή από τον ενθουσιασμό της γυναίκας. Για αυτό και προσπαθούν να ανταποκριθούν στην περίσταση κάθε φορά. Το γεγονός πως ξέρουν ότι για εμάς το σεξ μπορεί να είναι απολαυστικό χωρίς την κορύφωση δεν σημαίνει ότι παραδίνονται από την προσπάθεια και δεν θέλουν μας τον προσφέρουν.

Όταν το βλέπουν εντυπωσιάζονται
Έρευνες έχουν δείξει πως όταν η γυναίκα βιώνει πολλαπλούς οργασμούς, εμπειρία άγνωστη για τον άντρα, εκείνος εντυπωσιάζεται και απλά θέλει να σε παρακολουθήσει.

Διαβάστε ακόμη:

Σ'αγαπά, δεν σ'αγαπά; 8 σημάδια αποκαλύπτουν πόσο σε θέλει!