Πόσο σε ξέρουμε! Οι 6 δικαιολογίες που χρησιμοποιείς για να χωρίσεις

Πόσο σε ξέρουμε! Οι 6 δικαιολογίες που χρησιμοποιείς για να χωρίσεις

Αυτές είναι οι top 6 ατάκες χωρισμού

Ενας χωρισμός δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, αλλά δυστυχώς είναι αναπόφευκτος. Όλοι οι χωρισμοί δεν είναι ίδιοι και δεν έχουν ποτέ την ίδια δικαιολογία. Διάβασε τους 6 λόγους που θες να εισαι single...

1. Ατάκα: "Καλύτερα να μείνουμε φίλοι". Δεν είναι ο έρωτας της ζωής σου. Μάλλον τον βαρέθηκες και δεν θες να τον στεναχωρήσεις. Επικαλείσαι προσωπικά προβλήματα και μετά πετάς το χαρτί της φιλίας που ούτε εσύ δεν πιστεύεις.

2. Ατάκα: "Δεν ήμασταν και ποτέ μαζί". Εσύ το πήγαινες χαλαρά, εκείνος σε έβλεπε σοβαρά και μόλις κατάλαβες ότι σε πιέζει για παραπάνω τότε ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις.

3. Ατάκα: "Δεν μπορώ άλλο την απόσταση". Ξεκινήσατε με ενθουσιασμό τη σχέση σας ακόμα και αν μένετε σε άλλη πόλη. Νόμιζες ότι με τα διημεράκια θα τα καταφέρνατε αλλά μάταιος κόπος. Έτσι αντί να του πεις ότι θες κάποιον διαρκώς δίπλα σου του λες το γενικό αυτό.

4. Ατάκα: "Νομίζω δεν πάει άλλο". Ατάκα που ακολουθεί πολλούς χωρισμούς. Όσες προσπάθειες και να κάνατε πάντα καταλήγετε σε τσακωμούς και αδιέξοδα. Δεν πάει άλλο πραγματικά και καμία άλλη εξήγηση δεν τα καλύπτει όλα.

5. Ατάκα: "Δεν φταις εσύ, αλλά εγώ". Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η φράση γιατί πίσω από τις λέξεις κρύβεται το γνωστό... "φταις μόνο εσύ". Δεν τον θες αρκετά για να τον βάλεις στη ζωή σου, αλλά δε θέλεις να τον στεναχωρήσεις και το παίρνεις πάνω μου. Κανείς και ποτέ δεν πείστηκε από την συγκεκριμένη ατάκα αποχαιρετισμού.

6. "Θέλω να προχωρήσω επαγγελματικά". Του λες ότι θες να πετύχεις και άλλα πράγματα στη δουλειά σου, αλλά νιώθεις ότι σε κρατάει πίσω. Καμία σχέση. Απλά θες να βρεις κάτι να σε ενθουσιάσει περισσότερο. Πολύ πιθανό, όμως, να σε πιστέψει αν έχεις ήδη περάσει το προφίλ της business woman.

Διαβάστε ακόμη:

Γυναικείος οργασμός: 6 λόγοι που τον απολαμβάνουν εξίσου και οι άντρες!