Ποιος Christian Grey; Ανανέωσε την σεξουαλική σου ζωή με 5 απλά βήματα (χωρίς πόνο)!

Ποιος Christian Grey; Ανανέωσε την σεξουαλική σου ζωή με 5 απλά βήματα (χωρίς πόνο)!

Αποτελέσματα εγγυημένα!

Καταλαβαίνουμε πως η ανάγνωση των 50 Αποχρώσεων σε έβαλε σε σκέψεις! "Γιατί με τον Γιάννη έχουμε βαλτώσει τόσο;" αναρωτιέσαι συχνά πυκνά, αλλά δεν κάνεις κάτι για αυτό. Ήρθε η στιγμή να τοy δείξεις πως και εσύ έχεις φαντασία και διάθεση να κυλιστείτε σε ένα μαραθώνιο του σεξ...

1. Ανοίξτε τη ντουλάπα σας. Εκεί έχεις τα μαντίλια σου, τα καλσόν, τις γραβάτες του. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν εκεί είναι το σημείο για να μετατρέψεις αθώα κομμάτια σε κάτι πολύ διασκεδαστικό. Το να του κλείσεις τα μάτια είναι μια καλή αρχή χωρίς να γίνεται υπερβολικοί. Ένα απλό χάδι σου το αισθάνεται διαφορετικά όταν δεν βλέπει γιατί δεν μπορεί να δεις σε ποιο σημείο του σώματος θα καταλήξει. Χρησιμοποίησε όποιο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου θες.

2. Γαργάλησέ τον. Όταν έχεις διάθεση για σεξ το σώμα σου αντιδρά ακόμα και στο παραμικρό άγγιγμα. Αλλάξτε λοιπόν τον τρόπο που αγγίζετε ο ένας τον άλλον, χρησιμοποιώντας αντικείμενα. Βρες κάτι απαλό στην αφή, μπορεί να είναι κάτι σαν πούπουλο ή ένα ύφασμα και με αυτό διαπέρασε όλο του το σώμα. Η διαφορά που θα νιώσει θα είναι μεγάλη. Θα ανυπομονεί για τον δεύτερο γύρο.

3. Βάλε στο παιχνίδι τα παγωμένα φρούτα του ψυγείου. Δέσε του τα χέρια και διαπέρασε όλο του το σώμα με κάτι παγωμένο. Αυτό βάζει το σώμα του σε εγρήγορση, ενεργοποιώντας την ανάγκη του για σωματική επαφή. "Ταλαιπώρησέ" τον όσο χρειαστεί.

4. Κάνε τον να σταματήσει να μιλάει. Το να του κλείσεις τα μάτια είναι μια μοναδική αίσθηση για εκείνον. Το να του κλείσεις και το στόμα με ένα μαντήλι σου θα στείλει τη λίμπιντο του στα ύψη. Το συναίσθημα της καινούριας εμπειρίας και του ότι τον υποτάσεις θα αλλάξει τον τρόπο που σου κάνει έρωτα. Γιατί αν δεν μπορεί να μιλήσει θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σου με διαφορετικό τρόπο και η φαντασία του θα οργιάσει.

5. Στην κουζίνα ολοταχώς. Ο χώρος που εσύ συνήθως βαριέσαι να μπεις γιατί δεν είσαι φανατική της μαγειρικής μπορεί να δώσει μια μεγάλη ώθηση στην σεξουαλική σου ζωή. Σκέψου τι μπορείς να κάνεις με τα φαγητά από το ψυγείο και τί μπορείτε να κάνετε στο τραπέζι, όπου συνήθως παίρνετε το πρωινό σας. Ο στόχος είναι να αναπτύξετε όλες τις αισθήσεις σας. Κυρίως τη γεύση και αυτό από μόνο του θα δώσει μια πικάντικη γεύση στις ερωτικές σας επαφές.

Διαβάστε ακόμη:

Πόσο σε ξέρουμε! Οι 6 δικαιολογίες που χρησιμοποιείς για να χωρίσεις