Τα καυτά φιλιά του έρωτα! Όσα πρέπει να ξέρεις για το σημαντικότερο στοιχείο μιας σχέσης

Τα καυτά φιλιά του έρωτα! Όσα πρέπει να ξέρεις για το σημαντικότερο στοιχείο μιας σχέσης

To ήξερες ότι με το φιλί επιλέγουμε τον κατάλληλο σύντροφο για εμάς;

Θα ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο με τα αποτελέσματα μιας έρευνας για να επισημάνουμε πόσο σημαντικά είναι τα φιλιά σε μια ερωτική σχέση.
Το 59% των αντρών που συμμετείχαν σε σχετική έρευνα και το 66% των γυναικών έδωσαν τέλος σε μια σχέση επειδή ο σύντροφός τους φιλούσε άσχημα δηλαδή όχι όπως ήθελαν να εκείνοι.

Το φιλί είναι ένα βασικό βήμα σε μια σεξουαλική σχέση. Οι επιστήμονες κατέληξαν πως μπορούμε να θυμηθούμε το 90% του πρώτου φιλιού που ανταλλάσουμε με κάποιον. Και τα φιλιά που ανταλλάσουμε μπορεί να πουν πολλά για τη σχέση μας. Αν είναι παθιασμένα, αν είναι αργά και απολαυστικά, αν δεν υπάρχουν καθόλου μαρτυρούν πάντα κάτι. Για παράδειγμα ένας άντρας που κάνει σεξ με μια γυναίκα, αλλά δεν την βρίσκει ιδιαίτερα γοητευτική δεν θα την φιλήσει ακόμα και τη στιγμή της συνεύρεσης.

Γιατί φιλιόμαστε;
Τα φιλιά είναι τόσο σημαντικά σε μια ερωτική σχέση που μας βοηθούν να επιλέξουμε τον κατάλληλο σύντροφο. Αυτή η χημεία που δεν έχει κανόνες και εξήγησεις είναι που στην αρχή μιας γνωριμίας θα μας κρατήσει μαζί ή θα μας οδηγήσει στον χωρισμό.

Οι διαφορές στα δύο φύλα

  • Τα φιλιά έχουν περισσότερη σημασία στις γυναίκες από ότι στους άντρες.
  • Οι γυναίκες δίνουν μεγάλη προσοχή στα δόντια του άντρας και στην γενικότερη υγιεινή του στόματος.
  • Οι άντρες βλέπουν το φιλί ως ένα πρώτο βήμα που θα καταλήξει στο σεξ.

Τί θέλουν οι άντρες από τα γυναικεία φιλιά...

  • Άνοιξε το στόμα σου περισσότερο. Οι έρευνες έδειξαν πως οι άντρες προτιμούν τα υγρά φιλιά με έντονη κινητικότητα της γλώσσας.
  • Πάρε πρωτοβουλία. Ναι, τους αρέσει. Νιώθουν ποθητοί και δύσκολα λένε όχι.
  • Γίνε περισσότερο επιθετικοί με τη γλώσσα σου και λάβε ενεργητικό ρόλο στο φιλί.

Έτσι ο γενικός κανόνας είναι ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ.

Τί θέλουν οι γυναίκες από τα αντρικά φιλιά...

  • Μην πιέζεις τη γλώσσα του προς τον λαιμό μας. Αυτό είναι ένα συχνό παράπονο. Θέλουμε να μας φιλήσουν όχι να μας πνίξουν.
  • Πρέπει να θυμούνται ότι κάποια στιγμή πρέπει να αναπνεύσουμε. Δεν χρειάζεται να μας αφήσετε στον τόπο από το πάθος. Δεν το εκτιμούμε.
  • Πρέπει να δίνουν σημασία στον τρόπο που εμείς φιλάμε. Ο συγχρονισμός είναι το κλειδί. Πρέπει να έχουμε την ίδια ταχύτητα. Αν ο άντρας γίνεται πιο «επιθετικός» ενώ εμείς σκεφτόμαστε κάτι πιο ήρεμο το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ καλό.
  • Το 53% των γυναικών προτιμούν να φιλούν έναν φρεσκοξυρισμένο άντρα.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα
Η υγιεινή του στόματος, το συχνό βούρτσισμα των δοντιών και οι τσίχλες για δροσερή αναπνοή είναι απαραίτητα.
Όσο γοητευτικός και σέξι είναι ο τύπος που σε ενδιαφέρει, η κακή υγιεινή μπορεί να σκοτώσει την ρομαντική στιγμή πριν καν ξεκινήσει. Οι γυναίκες άλλωστε είναι πολύ της μυρωδιάς και προσέχουν πολύ τα δόντια όταν επιλέγουν έναν σύντροφο.

Φιλιά στο στόμα και στον λαιμό
Το δεύτερο αγαπημένο σημείο γυναικών για φιλιά μετά το στόμα είναι ο λαιμός. Το 96% των γυναικών δήλωσαν πως τους αρέσουν τα φιλιά στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος την ίδια στιγμή που μόλις το 10% των αντρών το βάζει στο μενού!

Και η πληροφορία της ημέρας που μπορείς να την χρησιμοποιείς όταν εκείνος δεν θέλει φιλιά:

Οι άντρες που φιλάνε τις γυναίκες τους πριν φύγουν για τη δουλειά ζουν 5 χρόνια περισσότερο, κερδίζουν 20% - 30% περισσότερα χρήματα και έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε τροχαίο! Πού να το φανταστούμε!

Διαβάστε ακόμη:

Τα έχεις με τον ωραίο του γραφείου; 5 σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζεις καθημερινά