«Γνωριζόμαστε από παιδιά, του αρέσω αλλά κολλάει γιατί ξέρει την οικογένειά μου»!

«Γνωριζόμαστε από παιδιά, του αρέσω αλλά κολλάει γιατί ξέρει την οικογένειά μου»!

Ακόμη μία αναγνώστρια μας εμπιστεύεται το ερωτικό της μπέρδεμα

"Γεια σας,
Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας ένα θέμα που αντιμετωπίζω!

Μου αρέσει 5 χρόνια ένα παιδί που τον ξέρω από μικρό! Ωστόσο, δίσταζα να του μιλήσω καθώς δεν είχαμε ποτέ καμία ιδιαίτερη επαφή και επειδή πίστευα ότι δεν θα του άρεσα. Πριν λίγες μέρες όμως πιάσαμε την κουβέντα στο facebook και αποφάσισα να του μιλήσω. Του είπα όλα όσα νιώθω και μου απάντησε πως κι εγώ του αρέσω αλλά το γεγονός ότι γνωρίζει τους γονείς μου και κάνει παρέα και με τα ξαδέρφια μου, τον κομπλάρει και πως αν δεν τους ήξερε τα πράγματα μεταξύ μας θα ήταν σίγουρα διαφορετικά. Του είπα να πάμε για ένα καφέ και μου είπε ότι δεν πρέπει αλλά κάποια στιγμή δεν το αποκλείει να γίνει. μετά από λίγη ώρα τελικά τον έπεισα να πάμε και μου είπε ότι θα το κανονίσουμε όταν μπορέσει... Από τότε δεν μου έχει ξαναστείλει όμως... Λέτε να τα είπε όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή γνωριζόμαστε από παιδιά και δεν ήθελε να μου φερθεί άσχημα;"

Αγαπητή αναγνώστρια,

Σου αρέσει ένα παιδί πέντε χρόνια; Αυτό το διάστημα είναι μεγαλύτερο και από τους σημερινούς γάμους! Δεν λέμε πως δεν μας αρέσει η σταθερότητα, αλλά πέντε χρόνια να περιμένεις έναν άντρα είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς η εμπειρία λέει πως αν ο άντρας δεν κάνει κίνηση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα οι πιθανότητες να του έρθει η... επιφοίτηση αργότερα είναι σημαντικά μειωμένες.

Η ιστορία σου η αλήθεια είναι πως μπερδεύεται αρκετά με τους γνωστούς και συγγενείς, αλλά στην εποχή που ζούμε δεν ακούγεται και τόση καλή δικαιολογία! Αν σε βλέπει για κάτι περιστασιακό τότε μπορεί να μην θέλει όντως να εκτεθεί στους συγγενείς σας. Από αυτα που μας γραφεις υποπτευόμαστε πως αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν θέλει να κάνετε κάτι. Μάλλον δεν προσβλέπει σε σχέση και το να γίνει κάτι εφήμερο και να μαθευτεί τον κολλάει. Καλό θα ήταν να κάνεις ένα μικρό ξεκαθάρισμα μαζί του και να τον ρωτήσεις ευθέως αν το πραγματικό του πρόβλημα είναι ο τρόπος που σε θέλει και όχι τι θα πουν τα ξαδέλφια σου.

Διαβάστε ακόμη:

«Ερωτεύτηκα τη φίλη του κολλητού μου και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω»