«Με θέλει μόνο για σεξ;»

«Με θέλει μόνο για σεξ;»

Αχ, αυτό το ερώτημα

"Ειμαι 18 χρονών... και σήμερα γνώρισα ενα παιδί πολύ όμορφο... Μιλούσαμε στην αρχη και μετά με φίλησε... και "φασωθηκαμε". Αυτός ήθελε να προχωρήσει σε σημείο που δεν ήθελα... Έχω τρελά νευρά γιατί πήγα από την πρώτη μέρα και τον φίλησα και επίσης είναι παρά πολύ όμορφος και με θέλει μόνο για κάτι άλλο!!
Τι να κάνω...; Η φίλη μου λέει πάει πέρασε και να σκεφτώ ότι έκανα κάτι με έναν ωραίο επιτέλους! Το θέμα είναι ότι δεν ξερω άμα θα τον ξαναδώ η άμα θα με κάνει add facebook... Τι να κάνω";


Αγαπητή αναγνώστρια,

Σε θέλει μόνο για σεξ; Έθεσες το ερώτημα των σύγχρονων σχέσεων και η απάντησή του ακόμα και αν είναι ένα απλό ναι ή όχι πάντα καταλήγει πολύπλοκη.
Θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο αν μας έλεγες περισσότερες πληροφορίες όπως την ηλικία του ή το που γνωριστήκατε, πως καταλήξατε να φιληθείτε ή πράγματα για εκείνον. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γνωρίζεστε πολύ καιρό, άρα τα κίνητρα του προφανώς και δεν μπορούν να έχουν συναίσθημα! Από ότι καταλαβαίνουμε από το γράμμα σου φαίνεται πως επικεντρώνεσαι πολύ στο ότι τον φίλησες από την πρώτη μέρα ή ώρα. Το πότε είσαι έτοιμη να φιλήσεις ή να προχωρήσεις με κάποιον έχει να κάνει με σένα και όχι με τα κοινωνικά στερεότυπα -αν υπάρχουν σε αυτές τις περιπτώσεις- και στο αν εκείνος θα σε κρίνει.
Για εμάς δεν υπάρχει ούτε ο κανόνας των τριών ραντεβού ούτε χρονοδιάγραμμα. Το πιο σωστό είναι να κάνεις κάτι όταν το αισθανθείς και αφού καταλάβεις πως μπορείς να τον εμπιστευτείς. Αν ο άντρας σε χαρακτηρίσει από κάτι τέτοιο θα σου προτείναμε να μην τον ξανασκεφτείς.

Για εμάς η λύση θα ήταν να κάνεις μια προσπάθεια να τον ξαναβρεις μέσω Facebook και να του προτείνεις να βγείτε μια φορά. Αν δεις πως το καθυστερεί, δεν σου απαντάει ή σου απαντάει γενικά μάλλον δεν ενδιαφέρεται. Και όπως πάντα λέμε στις αναγνώστριες...

ο άντρας που ενδιαφέρεται δεν ντρέπεται να το δείξει.





Διαβάστε ακόμη:

Όταν συνειδητοποιείς πως θέλεις κάτι παραπάνω από σεξ

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι νιώθει»: Η απάντηση σε μια δύσκολη ερωτική απορία