«Την έχασα ή μπορώ να την διεκδικήσω ξανά;»

«Την έχασα ή μπορώ να την διεκδικήσω ξανά;»

Ένας αναγνώστης μας έστειλε τη δική του ιστορία

"Γνώρισα μία κοπέλα και μιλούσαμε στο facebook βγήκαμε και κανά δυο φορές και χθες με ρώτησε όλο αυτό μεταξύ μας πως το βλέπω. Της είπα ότι ακόμα δεν πηγαίνει κάπου αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να γίνει κάτι μεταξύ μας και μου απάντησε ότι κάτι παίζει αυτή τη περίοδο με άλλον ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και ότι δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Της είπα οκ και το σταμάτησα εκεί. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι πιστεύεις εσύ ότι πρέπει να κάνω και μια γνώμη στο τι σκέφτεται".

Αγαπητέ αναγνώστη,
Διαπιστώνουμε δύο λάθη στη συμπεριφορά σου. Πρώτον όταν μια γυναίκα σε ρωτάει που πηγαίνει η σχέση σας δεν απαντάς ποτέ ότι δεν πηγαίνει κάπου. Γιατί αν σου αρέσει με αυτή την απάντηση την έχασες!

Δεύτερον δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που το σταμάτησες. Σου είπε πως υπάρχει κάτι, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και εσύ έκανες πίσω; Μάλλον βιάστηκες.
Συμπέρασμα; Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν έχει καταλάβει ούτε στο ελάχιστο ότι σε ενδιαφέρει και προφανώς δεν κάνει καμία κίνηση γιατί θεωρεί ότι δεν γουστάρεις ή πως αν γουστάρεις είναι σε ελάχιστο βαθμό.

Για να μας στείλεις γράμμα καταλαβαίνουμε πως σε νοιάζει και σε καίει άρα που σου προτείνουμε να κάνεις ότι μπορείς για να την διεκδικήσεις. Πες της να βγείτε, ένα καφέ, ένα φαγητό, πες της πως νιώθεις και πως θες να είσαι μαζί της γιατί έτσι φαίνεται.
Μην εγκαταλείψεις τη μάχη αν δεν μάθει εκείνη πως ενδιαφέρεσαι. Μετά τίποτα δεν είναι στο χέρι σου!

Διαβάστε ακόμη:

«Δεν ξέρω τι να διαλέξω... το καλό παιδί που είμαι τώρα ή τον μεγάλο μου έρωτα και αλήτη»;