«Δεν ξέρω τι να διαλέξω... το καλό παιδί που είμαι τώρα ή τον μεγάλο μου έρωτα και αλήτη»;

«Δεν ξέρω τι να διαλέξω... το καλό παιδί που είμαι τώρα ή τον μεγάλο μου έρωτα και αλήτη»;

Καλό παιδί VS κακού! Εσείς τι θα επιλέγατε;

"Είμαι 20 χρονών και είχα σχέση 2 χρόνια με ένα συνομήλικο μου. Έναν ολόκληρο χρόνο έκανε τα πάντα για να με κερδίσει. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι, αγαπιόμασταν. Όμως υπήρχαν και προβλήματα. Ήταν ανώριμος. Μετά από καιρό σταμάτησε να κάνει πράγματα για μένα, ένιωθα δεδομένη, παραμελημένη.

Μου ανακοινώνει ότι πάει στρατό στο εξωτερικό και με χωρίζει με τη δικαιολογία ότι θέλει να είναι ελεύθερος και να μην νιώθω και εγώ παραμελημένη επειδή θα είμαστε σε απόσταση. Αποφασίζουμε μετά από συζήτηση να κάνουμε μια νέα αρχή. Δέχεται και μου λέει ότι δεν αντέχει μακριά μου ζητώντας συγγνώμη. Τα προβλήματα επανεμφανίζονται. Με βαριά κάρδια τον χωρίζω. Πέρασαν 3 μήνες από τότε, εγώ έχω προχωρήσει στη ζωή μου με έναν άνθρωπο που κάνει τα πάντα για μένα χωρίς να το ζητήσω.

Εμφανίζεται ο πρώην, μετά από 3 μήνες στο στρατό, και ενώ ξέρει ότι έχω σχέση με ένα πολύ καλό παιδί, έρχεται να με δει. Με μια αγκαλιά και ένα παθιασμένο φιλί, δυστυχώς, για άλλη μια φορά, καταλαβαίνω πόσο τρελά ερωτευμένη είμαι μαζί του. Τώρα όμως; Ο νυν ο πρίγκιπας με το άλογο ή ο μεγάλος μου έρωτας και αλήτης
";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Το ερώτημα το καλό παιδί ή το κακό παιδί βασανίζει πολλές γυναίκες στην επιλογή συντρόφου... Όσο περνάνε τα χρόνια, όμως, και αποκτάς εμπειρία η απάντηση έρχεται όλο και πιο εύκολα και σχεδόν αβίαστα.... Γιατί το στοιχείο της κατάκτησης του δύσκολου παιδιού του λεγόμενου... αλήτη μετά από χρόνια δεν σου λέει τίποτα... Γιατί συνηδητοποιείς ότι τίποτα δεν μπορεί να σου δώσει μεγαλύτερη χαρά από έναν άντρα που ξέρει ότι σε θέλει και είναι στο πλάι σου, δίνοντας την αγάπη του απλόχερα.

Το δικό σου κακό παιδί το λες και μόνη σου πως είναι ανώριμο και σε αναζητά όταν βλέπει πως έχεις προχωρήσει και όταν νιώθει ότι σε έχασε. Τότε κάνει κινήσεις αιφνιδιασμού και ισχυρίζεται ότι σε θέλει. Μια αγκαλιά και ένα παθιασμένο φιλί δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν συνοδεύονται από πράξεις αγάπης και αφοσίωσης... Και αν νομίζεις πως είναι πολλά, δες το παιδί που έχεις δίπλα σου πόσο εύκολα στα δίνει όλα.

Δεν είμαστε σε θέση να σου πούμε ποιον θα επιλέξεις γιατί η ζωή μας έχει δείξει πως ποτέ δεν ξέρεις πως αλλάζουν οι άνθρωποι, αλλά αν το δεις με λογική και τα βάλεις κάτω καταλαβαίνεις πως ο άντρας που μπαίνει και βγαίνει στη ζωή σου ΟΠΟΤΕ εκείνος θέλει δεν σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια... Απεναντίας το άλλο παιδί κάνει τα πάντα χωρίς καν να το ζητήσεις...

Πόσο δύσκολο είναι γείρει η ζυγαριά στο καταλληλότερο πρόσωπο; Να θυμάσαι πως οι άνθρωποι αλλάζουν και η καλή σχέση είναι λαχείο... Ο κακός μπορεί να γίνει καλός και το αντίστροφο, αλλά εμείς οι άνθρωποι αποφασίζουμε για τη ζωή μας με τη λογική και με τις συνθήκες που μας παρουσιάζονται ΤΩΡΑ.

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε την σκέψη σου.

Διαβάστε ακόμη:

«Με απέρριψε, αλλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω»

«Θέλω να του στείλω μήνυμα στο Facebook, αλλά δεν ξέρω τι να γράψω»