«Έχει σχέση αλλά τον θέλω»: Μια αναγνώστρια μπλεγμένη σε μια παράνομη ιστορία

«Έχει σχέση αλλά τον θέλω»: Μια αναγνώστρια μπλεγμένη σε μια παράνομη ιστορία

Μπροστά σε ένα ερωτικό δίλημμα

Είμαι 17 ετών και νομίζω πως έχω ερωτευτεί έναν φίλο μου με τον όποιο είμαστε και συμμαθητές,. Ήρθε φέτος στο σχολείο μου και εδώ και τρεις μήνες κάνουμε πολύ καλή παρέα λέμε τα πάντα μεταξύ μας. Πρόσφατα είχαμε πάει και επταήμερη και είχαμε έρθει πιο κοντά φιληθήκαμε και τα σχετικά ενώ έχει κοπέλα στην αρχή έλεγε ότι μπορεί να μην γυρίσει ξανά σε εκείνη, αλλά μετά ήταν πολύ μπερδεμένος. Τώρα που γυρίσαμε από την εκδρομή αυτή έχουμε κάπως απομακρυνθεί μιλάμε, αλλά αυτός θέλει να είμαστε φίλοι, όμως, με φλερτάρει. Εγώ του είπα ότι τον θέλω αλλά τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω για να κολλήσει μαζί μου και να αφήσει την κοπέλα του που είναι εδώ και επτά μήνες μαζί. Θέλω να είμαι μαζί του!!! Απαντήστε μου τι να κάνω... να αδιαφορήσω για να κολλήσει η να του δείξω πιο πολύ ότι τον θέλω;

Αγαπητή αναγνώστρια,

Λίγο το νεαρό της ηλικίας σου, λίγο ο τύπος που φορά επάξια τη φανέλα του περιζήτητου κακού παιδιού και εύκολα έπεσες στα δίχτυα ενός δεσμευμένου αγοριού. Η ηλικία σας ας μην κρυβόμαστε επιτρέπει παραστρατήματα, αλλά θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σου.

Μην περιμένεις να σου δώσουμε συμβουλές για το πώς θα τον χωρίσεις. Το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης δεν θα το αναφέρουμε γιατί σε αυτή τη ζωή πιστεύουμε πως ο έρωτας είναι τυφλός, κουφός, μουγκός και όλα τα σχετικά και σε πάει όπου θέλει εκείνος. Θα σου μιλήσουμε, όμως, με επιχειρήματα και μόνο με αυτά.

Αυτό το αγόρι δεν είναι άξιο εμπιστοσύνης. Απατάει την κοπέλα του, λέει σε σένα πως θα χωρίσει δεν το κάνει, συνεχίζει να είναι μαζί της, αλλά στο ενδιάμεσο φλερτάρει και εσένα για να μην σε χάσει! Από τη δική σου την πλευρά ακούγεται πως έχει φάει το κολληματάκι σου, αλλά από την δική του μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Πως είσαι σίγουρη πως εκτός από την επίσημη, έσενα την παράνομη δεν έχει στο πορτοφόλιό του και τρίτη και τέταρτη υποψήφια; Εμείς δεν θα ήμασταν σίγουρες πάντως.
Ο άντρας παίκτης δεν υπόσχεται και αυτό ακριβώς κάνει και μαζί σου. Δεν σου έχει υποσχεθεί τίποτα γιατί δεν έχει κάτι να σου δώσει. Επίσης η ιστορία δείχνει πως όσοι λένε ΘΑ χωρίσω, τελικά δεν το κάνουν. Στην περίπτωσή του βέβαια λόγω ηλικίας θα χωρίσει κάποια στιγμή, αλλά ο λόγος χωρισμού δεν θα είσαι εσύ.

Αν πιστέψουμε στον δυνατό έρωτα, που δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, τότε θα είχε χωρίσει ήδη για να είστε μαζί.
Άρα γιατί να αφιερώσεις χρόνο και τακτική σε εκείνον που δεν σε βλέπει όπως εσύ και προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια για να είστε μαζί;

Ακόμα και αν κάποια στιγμή μείνει μόνος του και έρθει στη δική σου αγκαλιά σκέψου καλά αν θες να είσαι μαζί του... Οι Αμερικάνοι λένε κάτι σοφό... once a cheater, always a cheater... Και στο μεταφράζουμε σε ελεύθερη απόδοση... αυτό που έκανε για σένα...θα το κάνει και σε σένα...

Αυτόν τον άντρα θες πραγματικά;

Διαβάστε ακόμη:

«Την έχασα ή μπορώ να την διεκδικήσω ξανά;»