«Με χώρισε, αλλά την θέλω πίσω»

«Με χώρισε, αλλά την θέλω πίσω»

Ένας άντρας μπροστά σε έναν ξαφνικό χωρισμό...

"Ονομάζομαι Μάκης. Πρόσφατα χώρισα με μια κοπέλα που τα είχαμε 4 χρόνια. Είπε ότι δεν με βλέπει ερωτικά πλέον. Όμως προσπάθησα και τα κατάφερα να τα ξαναβρούμε για λίγο όμως. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα κάναμε σεξ και όλα αυτά και ήταν εντελώς διαφορετικό από τις άλλες φορές πολύ πιο ωραίο... Μέναμε μαζί αλλά της είπα να φύγει γιατί δεν άντεχα να την βλέπω επειδή στενοχωριόμουν. Δεν αντέχω μακριά της. Βρήκε σπίτι, μου είπε να τη βοηθήσω στη μετακόμιση και με κάλεσε για φαγητό όταν μπει στο σπίτι σε λίγο καιρό δηλαδή...Την θέλω πίσω σαν τρελός... Σε όλο αυτό το διάστημα έχασα 10 κιλά λόγω στεναχώριας... Τί να κάνω για να έρθει πίσω δεν μπορώ μακριά της..."

Αγαπητέ αναγνώστη,

Ένας χωρισμός μετά από τέσσερα χρόνια το ξέρουμε πως είναι δύσκολος ειδικά όταν το αποφασίζει ο άλλος για σένα.
Στη δική σου περίπτωση υπάρχει ένα θετικό και ένα αρνητικό στοιχείο για επανασύνδεση. Αρχικά είναι ο λόγος για τον οποίο σου ζήτησε τον χωρισμό. Το να σταματήσεις να βλέπεις κάποιον ερωτικά είναι ένας από τους βασικούς λόγους που μια σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει. Χωρίς αυτό το συστατικό δεν μπορεί να υπάρξει σχέση και δεν θα έχει μέλλον.

Το θετικό την ίδια στιγμή είναι πως παρά το γεγονός πως σου είπε πως δεν σε βλέπει ερωτικά επέστρεψε έστω και λίγο στο κάλεσμά σου γεγονός που δείχνει ότι η κατάσταση της σχέσης μπορεί να είναι αναστρέψιμη.
Αρχικά αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κάνετε μια συζήτηση για τους λόγους που εκείνη σταμάτησε να σε βλέπει ερωτικά. Είναι κάτι που έκανες ή δεν έκανες... Είναι πως κουράστηκε, είναι πως δεν της άρεσε η καθημερινότητά σας. Μονάχα αν εντοπίσετε τους λόγους για τους οποίους η σχέση χάλασε από την πλευρά της μπορείτε να δουλέψετε πάνω σε αυτούς και να αλλάξεις τα δεδομένα.
Έχε χαμηλά τις προσδοκίες σου, προσέγγισε την χωρίς πίεση και συζήτησε μαζί της.

Το να στεναχωριέσαι και να χάνεις όπως λες 10 κιλά δεν βοηθάει πουθενά. Στη ζωή χρειάζεται να πολεμήσεις για αυτά που θες και όχι να παραδίνεις τα όπλα.

Ψυχραιμία και με προσπάθεια μπορεί να την ξανακερδίσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Όχι, πια σεξ: Πώς θα του πεις ότι από sex buddies θέλεις πραγματική σχέση!

«Μου αρέσει ένας φίλος του αγοριού μου»