«Με χώρισε, αλλά τον θέλω πίσω... Να προσπαθήσω ή να τον ξεχάσω»;

«Με χώρισε, αλλά τον θέλω πίσω... Να προσπαθήσω ή να τον ξεχάσω»;

Υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης όταν σε χωρίζει ο σύντροφός σου;

"Είμαι 24 χρονών. Η σχέση μας κράτησε ένα χρόνο. Τον τελευταίο καιρό τσακωνόμασταν, εγώ του γκρίνιαζα πολύ. Έχουν γίνει κάποια πράγματα στο παρελθόν που με έκαναν να μην τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Γκρίνιαζα χωρίς να το καταλαβαίνω όσο και αν αυτό σας ακούγεται ανόητο και αστείο. Τώρα μου είπε να χωρίσουμε, πως δεν έχει κουράγιο να προσπαθήσει άλλο, πως δεν φτάνει μόνο η αγάπη. Μου μίλησε σκληρά στο τέλος και ήταν κάτι που δεν περίμενα από αυτόν. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω και όσο σκέφτομαι πως δεν θα τον ξαναδώ τρελαίνομαι, δεν ήμαστε στην ίδια πόλη κ έτσι ξέρω πως σίγουρα δεν θα τον ξαναδώ. Όλοι μου λένε να τον ξεχάσω και να πάω παρακάτω, πως τελείωσε, αλλά δεν θέλω να το δεχτώ, δεν θέλω να παραδώσω τα όπλα. Μπορώ να κάνω κάτι; Και αν ναι τι";

Αγαπητή αναγνώστρια,

Θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο αν μας περιέγραφες ποια ακριβώς ήταν τα πράγματα που έγιναν στη σχέση σας και σε έκαναν να χάσεις την εμπιστοσύνη σου.
Αν μας πεις πως τον έπιασες να φλερτάρει με κάποια ενώ ήσασταν σε σχέση τότε θα σου προτείναμε πως δεν έχεις λόγο να τον πείσεις να επιστρέψει.

Φυσικά και σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο και εφόσον παραδέχεσαι πως υπήρξες γκρινιάρα μέσα σε αυτή τη σχέση ήταν θέμα χρόνου εκείνος να την τερματίσει. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για τον άντρα από τη γυναικεία μουρμούρα. Ούτε μπορεί να την καταλάβει, ούτε να την ανεχτεί.

Από τα όσα μας γράφεις και εφόσον σου είπε πως η αγάπη δεν φτάνει δεν δείχνει έτοιμος να το παλέψει να είστε μαζί. Το ότι μένετε σε διαφορετικές πόλεις κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Είσαι σε νεαρή ηλικία για να παλέψεις κάτι που μάλλον θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο ξανά αν αναλογιστείς και τη χιλιομετρική απόσταση και το συναισθηματικό του πάγωμα.

Η συμβουλή μας είναι να κάνεις μια τελευταία επικοινωνία μαζί του, να δεις αν άλλαξε κάτι σε εκείνον, να του μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και με τη συζήτηση να μπει ή όχι η τελεία. Πάντως μια υπερβολική προσέγγισή σου δεν θα βοηθήσει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και επικοινώνησε μαζί του όταν είσαι έτοιμη.

Διαβάστε ακόμη:

«Είμαστε πέντε μήνες με το αγόρι μου και δεν θέλει να κάνουμε σεξ»