«Είμαι 27 ετών και δεν έχω κάνει σεξ με κάποια κοπέλα ακόμα»

«Είμαι 27 ετών και δεν έχω κάνει σεξ με κάποια κοπέλα ακόμα»

Ένας προβληματισμένος αναγνώστης μας στέλνει τη δική του απορία

"Είμαι 27 ετών και το πρόβλημα είναι πως δεν είχα ποτέ κοπέλα (ούτε έχω φιλήσει ποτέ)... Μόνο δύο φορές έχω πάει με γυναίκες, όμως χρειάστηκε να πληρώσω... Επίσης το θέμα είναι οτι δεν έχω και φίλους για να βγω και να γνωρίσω κάποια, είμαι και πολύ ντροπαλός... Και το ερώτημα είναι, αν ποτέ σταθώ τυχερός και με θέλει κάποια που μου αρέσει, όταν καταλάβει πως δεν έχω εμπειρία σε αυτή την ηλικία (που θα το καταλάβει σίγουρα), δεν θα εξαφανιστεί; Συνεχώς ακούω να λένε πως θέλουν κάποιον έμπειρο και κουραφέξαλα... Θα ήθελα τη γνώμη σας".

Αγαπητέ αναγνώστη,
Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας το θέμα που σε απασχολεί. Το θέμα σου, δεν θα πρέπει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο πόσες φορές έχεις κάνει σεξ στη ζωή σου, αλλά γιατί στην ηλικία που βρίσκεσαι δεν προσπάθησες να έχεις περισσότερες ερωτικές επαφές.

Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές και τη ζωή σου, αλλά εσύ πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου γιατί δεν είσαι ένας σεξουαλικά ενεργός νέος. Είναι γιατί είσαι ντροπαλός με τις γυναίκες, είναι γιατί δεν διαθέτεις όση αυτοπεποίθηση χρειάζεται; Τι θεωρείς εσύ πως μπαίνει εμπόδιο στην ερωτική σου ζωή; Ο πρωταρχικός σου στόχος είναι να επικεντρωθείς στις αιτίες, που δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στον ερωτικό τομέα. Αυτός ο τομέας είναι βασικό συστατικό στη ζωή κάθε ανθρώπου γιατί σου δίνει ενέργεια και κίνητρο στην καθημερινότητά σου. Το συναίσθημα που λαμβάνεις μέσα από μια σεξουαλική ή ερωτική εμπειρία είναι σχεδόν απαραίτητο για κάθε άνθρωπο και οφείλεις στον εαυτό σου να το ζήσεις. Όποια και αν είναι η αιτία προσπάθησε να την βρεις και να ασχοληθείς με αυτή είτε μόνος σου είτε με τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Εσύ θα κρίνεις.

Όσο για το ερώτημα σου αν οι κοπέλες εξαφανίζονται όταν βλέπουν έναν άπειρο άντρα θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως όταν μια γυναίκα πραγματικά ενδιαφερθεί για κάποιον η σεξουαλική του άνεση μάλλον δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο καθώς μπορεί να θεωρήσει πρόκληση να σου μάθει όσα ξέρει εκείνη! Οι γυναίκες εκ φύσεως είναι πιο ρομαντικά όντα και πολύ πιθανό αυτά που ακούς για έμπειρους εραστές και μάτσο άντρες να μην είναι οι μόνοι τύποι αντρών που έλκουν το γυναικείο φύλο.

Προσπάθησε να μιλήσεις με τον εαυτό σου και να του δώσεις αυτό που του αξίζει. Σύντομα!

Διαβάστε ακόμη:

«Με χώρισε, αλλά τον θέλω πίσω... Να προσπαθήσω ή να τον ξεχάσω»;