«Έκανα κάτι με έναν φίλο μου και τώρα θέλω να είμαι μαζί του»

«Έκανα κάτι με έναν φίλο μου και τώρα θέλω να είμαι μαζί του»

Όχι πια φίλοι! Μια αναγνώστρια μπροστά σε ένα γνωστό ερωτικό μπέρδεμα

"Είμαι πολύ μπερδεμένη κ ο λόγος είναι ότι στις πολυήμερες εκδρομές είναι γνωστό ότι μπλέκεσαι και λίγο πολύ κάνεις πράγματα τρέλα... Προχώρησα με έναν πολύ καλό μου φίλο αλλά πριν το κάνουμε είπαμε ότι θα είναι τελείως φιλικό κ εξάλλου αυτός δεν θέλει σχέση σε αντίθεση με εμένα που δεν έχω πρόβλημα. Το θέμα λοιπόν είναι ότι εγώ το βλέπω αλλιώς από τότε που έγινε αυτό... Δεν του το έχω πει και σκέφτομαι τώρα μήπως να σταματήσω εδώ και να μην ελπίζω άδικα η να συνεχίσω μπας κ προσπαθήσω να τον πείσω για σχέση (πράγμα που πιστεύω δεν θα γίνει ποτέ)";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Στην ηλικία σου τα ερωτικά μπερδέματα με φίλους είναι λογικό να συμβούν και καταλαβαίνουμε απόλυτα τον λόγο που μας στέλνει το γράμμα σου. Κατ' αρχήν θα έπρεπε να προετοιμάσεις τον εαυτό σου πως από τη στιγμή που έκανες κάτι μαζί του τα κίνητρα σου ήταν συναισθηματικά και όχι φιλικά (μεταξύ μας μιλάμε).

Το γεγονός πως νιώθεις πράγματα για εκείνον πολύ πιθανό να το γνώριζες, αλλά να το προσπέρασες. Άρα κακώς δεν άκουσες εκείνη τη φωνούλα μέσα σου πως τον ήθελες και πωςδεν θα είναι κάτι τελείως φιλικό όπως λες. Μπορεί να είχες στο μυαλό σου πως θα αισθάνονταν και εκείνος το ίδιο και μετά την συνεύρεσή σας θα σου ζητούσε και κάτι παραπάνω.
Για εμάς ένας είναι ο κανόνας στις μη ξεκάθαρες σχέσεις. Κάνε τις ξεκάθαρες. Γλιτώνεις χρόνο, κόπο, πόνο και κυνήγι!

Γιατί να περιμένεις κάθε συνάντησή σας να τον δεις και να ελπίζεις μήπως σου πει αυτό το... "θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;".
Επειδή αυτή η γλυκιά φράση μπορεί να μην βγει ποτέ από τα χείλη του καλύτερα να είσαι ξεκάθαρη για να γίνει ξεκάθαρος.
Πες του πως το τελείως φιλικά δεν σου βγήκε, πως θέλει να προσπαθήσετε για κάτι περισσότερο και αν σου πει πως δεν θέλει, σε βλέπει σαν φίλη, δεν έχει χρόνο ή τελοσπάντων πως θέλει να ζήσει τη ζωούλα του βγάλε τον από το μυαλό σου...
Κανείς δεν αξίζει τον χρόνο μας αν δεν μπορεί να επιστρέψει το συναίσθημα μας...

Στείλτε τη δική σας ερώτηση στο info@queen.dpg.gr.

Διαβάστε ακόμη:

«Εγώ είμαι ερωτευμένος, αλλά εκείνη δεν ξέρω αν με θέλει... Τι να κάνω;»