«Δεν μπορώ να καταλάβω τι αισθάνεται και έχω μπερδευτεί»

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι αισθάνεται και έχω μπερδευτεί»

Σου θυμίζει κάτι;

"Έχω ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Γνώρισα κάποιον πριν από ένα μηνά επειδή συνεργαστήκαμε. Κάθε φορά που βρισκόμασταν μιλούσαμε, γελούσαμε και παρατηρούσα ότι με κοίταζε συνεχώς. Γίναμε φίλοι στο ιντερτετ και μιλούσαμε και από εκεί αλλά όχι συχνά. Πρότεινε να βγούμε και βγήκαμε και περάσαμε πολύ καλά. Πριν από λίγο καιρό ξανασυναντηθήκαμε και περάσαμε ακόμα καλυτέρα. Τουλάχιστον από ότι κατάλαβα εγώ. Γιατί ήμουν πιο πολύ ο εαυτός μου αυτήν τη φορά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξεκάνει ποτέ αυτός συζήτηση (παρά μόνο μια φορά) και τις περισσότερες φορές συμπεριφέρεται λες και βαριέται να μου μιλήσει, αλλά όταν βρισκόσαστε από κοντά είναι άλλος άνθρωπος. Τι συμβαίνει";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Αν διαβάζεις τακτικά αυτή τη στήλη, η απάντηση που θα δώσουμε στην ερωτική σου απορία δεν θα σου προκαλέσει εντύπωση. Όταν μια γυναίκα αρχίζει να αναρωτιέται αν κάποιος άντρας την θέλει είναι η στιγμή που πρέπει να συνειδητοποιήσει πως κάτι δεν πάει καλά.

Αυτό που μας έχει διδάξει η εμπειρία είναι πως ο άντρας που ενδιαφέρεται το εκδηλώνει, σε αφήνει να το μάθεις χωρίς ντροπές και περιστροφές. Σε διεκδικεί, σε θέλει και δεν σου αφήνει τον χώρο να αναρωτιέσαι αν σε θέλει ή όχι.

Στις περιπτώσεις που ο άντρας δεν ξέρει τι θέλει, που δεν είναι σίγουρος, πως γουστάρει λίγο (αν ζυγίζεται το συναίσθημα) ή που σε θέλει για να του καλύψεις την αυτοπεποίθησή του ή τις σεξουαλικές του ανάγκες τότε αρχίζουν τα ερωτηματικά.
Γιατί τότε ο άντρας δίνει κάτι για να σε κρατήσει μεν, αλλά όχι πολλά για να μην υποσχεθεί κάτι που δεν μπορεί να δώσει.
Αυτή η διπλή συμπεριφορά του δικού σου αποκαλύπτει πως θέλει να βρίσκεσαι στη ζωή του -μηνύματα και τηλέφωνα-, αλλά όταν βρίσκεστε είναι πιο απόμακρος για να μην σου δώσει λάθος εντυπώσεις.

Για εμάς έξυπνη γυναίκα είναι εκείνη που εκφράζει τα θέλω της και δεν χάνει τον χρόνο της με άντρες που διστάζουν, φοβούνται ή ψάχνουνμ για ημίμετρα. Πες του τι νιώθεις -χωρίς πολλές περιγραφές- και ρώτησε τον πως σας βλέπει.
Η απάντηση του είναι το μόνο που χρειάζεσαι.

Διαβάστε ακόμη:

«Έκανα κάτι με έναν φίλο μου και τώρα θέλω να είμαι μαζί του»