«Με κυνήγησε, φιληθήκαμε και μετά εξαφανίστηκε... Τι να κάνω;»

«Με κυνήγησε, φιληθήκαμε και μετά εξαφανίστηκε... Τι να κάνω;»

Όταν το αντικείμενο του πόθου σου δεν δίνει σημεία ζωής...

"Πριν ένα μήνα περίπου γνώρισα ένα παιδί. Όταν βγαίναμε περνούσαμε πολύ ωραία. Στην αρχή ήμασταν φίλοι, τουλάχιστον από τη μεριά μου. Μετά από ένα μήνα όμως και αφού είχε κάνει πολλές προσπάθειες να με πλησιάσει παραπάνω με αποτυχημένα αποτελέσματα τελικά δώσαμε το πρώτο μας φιλί. Να τονίσω ότι αυτός από την αρχή δεν με έβλεπε φιλικά σεβόταν την θέλησή μου να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια. Μιλούσαμε όλη μέρα, βγαίναμε και γενικότερα ήμασταν καλά. Βέβαια να σημειώσω ότι είχε κάποια παράπονα ότι ήμουν ψυχρή μαζί του και δεν του έστελνα ποτέ πρώτη (είναι αλήθεια δεν αντιλέγω απλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου) . Έχει όμως εδώ και μια εβδομάδα που είναι πολύ ψυχρός. Έτσι στα ξαφνικά. Πρέπει να του στείλω εγώ πρώτη, πρέπει να του τηλεφωνήσω εγώ πρώτη και πρέπει να τα κάνω όλα πρώτη. Δεν ξέρω τι έγινε. Εχθές δεν του έστειλα και έχουμε να μιλήσουμε από προχθές .Τι να κάνω; Είμαι σε απελπιστική κατάσταση"!

Αγαπητή αναγνώστρια,
Είναι ξεκάθαρο πως ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος και για αυτό θα πρέπει να σου επισημάνουμε πως μετά από ένα μήνα γνωριμίας, ένα φιλί και με μετρημένες συναντήσεις η φράση σου "είμαι σε απελπιστική κατάσταση" είναι το λιγότερο υπερβολική.
Δεν υπάρχει κανένα ερωτικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίζεις έτσι καθώς όλα τα θέματα έχουνε τη λύση του. Αρχικά να σου πούμε πως δεν είσαι η μόνη γυναίκα και η μόνη αναγνώστρια που αντιμετωπίζει το θέμα... "το αντικείμενο του πόθου μου έχει εξαφανιστεί".
Η κοινή εξήγηση στο ένας άντρας έχει εξαφανιστεί που δυστυχώς είναι και λίγο σκληρή είναι πως έχασε το ενδιαφέρον του. Συμβαίνει πολλές φορές στη ζωή μια γυναίκας ένας άντρας, που προσπάθησε να μας κατακτήσει τελικά να απομακρύνεται όταν νιώσει ότι μας κέρδισε. Στην περίπτωση σου, όμως, και εφόσον δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία σας επικοινωνία δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα. Η καλύτερη συμβουλή είναι να δείξεις ψυχραιμία και να πάρεις τηλέφωνο να τον ρωτήσεις αν είναι καλά.
Αν σου πει πως δεν έχει συμβεί κάτι προσπάθησε να συνεχίσεις την επικοινωνία σου χωρίς να τον πιέσεις. Αν νιώθεις πως σε αποφεύγει τότε δεν υπάρχει λόγος να χάνεις τον χρόνο σου. Προχώρησε σε κάποιον που δεν σε μπερδεύει με τη άστατη συμπεριφόρά του.

Διαβάστε ακόμη:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι αισθάνεται και έχω μπερδευτεί»