«Θέλω να τον γνωρίσω… Τι να κάνω;»

«Θέλω να τον γνωρίσω… Τι να κάνω;»

Πώς να προσεγγίσεις το αντικείμενο του πόθου σου;

"Θέλω βοήθεια καθώς βρίσκομαι σε αρκετά δύσκολη κατάσταση. Είμαι μαθήτρια γυμνασίου και το παιδί που μου αρέσει είναι μαθητής Λυκείου. Έχει κοπέλα και ούτε καν που γνωριζόμαστε... Απλώς χρειάζομαι κάποιες συμβουλές για να τον πλησιάσω και έστω να γνωριστούμε...Ίσως να με περνάτε για τρελή αλλά δεν ξέρω κάτι περίεργο συμβαίνει με εμάς τους δύο...Τον βλέπω κάθε μέρα τυχαία! Κάτι μας δένει... Πείτε το φαντασίωση δική μου... Εγώ το λέω ζωή".

Αγαπητή αναγνώστρια,
Είσαι αρκετά νέα και αρκετά ενθουσιασμένη και για αυτό δεν βλέπεις καθαρά το μεγάλο εμπόδιο πως το αντικείμενο του πόθου σου είναι με κάποια άλλη. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν συμβουλεύουμε ποτέ να γίνεις το τρίτο πρόσωπο ή να γίνεις η αιτία να χωρίσει ένα ζευγάρι. Το ότι τον βλέπεις κάθε μέρα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σας δένει κάτι, αλλά προφανώς είστε στο ίδιο σχολείο και βάση πιθανοτήτων μπορεί να συμβεί. Στο λέμε για να προσγειώσουμε το συναίσθημά σου που κάποιες φορές διογκώνεται από τυχαία περιστατικά. Αν πραγματικά θες να τον γνωρίσεις μπορείς να σκεφτείς αν έχετε κοινές παρέες και να κανονίσεις έτσι μια "τυχαία" συνάντηση. Μπορείς να τον προσεγγίσεις σε απόλυτα φιλικό επίπεδο και να μιλήσεις μαζί του χωρίς να κάνεις κάποια κίνηση που να υποδεικνύει ερωτικό ενδιαφέρον.

Αν δεν μπορείς μέσω κοινών γνωστών μπορείς να μάθεις σε ποια μέρη συχνάζει και να πάρεις τις φίλες σου για μια βόλτα στα λημέρια του! Τελευταία επιλογή το αίτημα φιλίας στο Facebook!

Θυμήσου πάντως πως αν κάνεις κάποια κίνηση για φλερτ θα μπλέξεις σε ένα τρίγωνο που σίγουρα δεν θες.

Διαβάστε ακόμη:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι αισθάνεται και έχω μπερδευτεί»