Παντρεμένοι και οι δύο σε μια αδιέξοδη σχέση...

Παντρεμένοι και οι δύο σε μια αδιέξοδη σχέση...

Μπροστά σε ένα δύσκολο δίλημμα

"Παντρεμένη με ένα παιδί, σε ένα βαλτωμένο γάμο , ξαφνικά γνώρισα έναν άλλον. 2,5 χρόνια παράλληλη σχέση, λόγια για κοινή ζωή ειπώθηκαν χωρίς να γίνουν πράξεις από τον επίσης παντρεμένο εραστή μου. Το θέμα μου, όμως, είναι ότι μετά από πολλά χωρίσματα και πισωγυρίσματα έδωσα το τέλος πριν μερικές μέρες. Το οριστικό τέλος. Νιώθω ότι αυτόν τον χωρισμό δεν μπορώ να τον διαχειριστώ, τον αγάπησα πολύ δυνατά όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κανέναν. Έχω να μεγαλώσω και ένα παιδί που δεν μου φταίει σε τίποτα , έχω και έναν σύζυγο ο όποιος έκανε λάθη τα παραδέχτηκε αλλά εγώ έχω φύγει πολύ μακριά πλέον. Προσπαθώ να γυρίσω το μυαλό μου πίσω στην οικογένεια μου το προσπαθώ, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Νιώθω ένα βάρος ασήκωτο, βλέπω δυο ματάκια παιδικά να με ρωτούν γιατί στενοχωριέμαι, δεν μπορώ να το διαχειριστώ...".

Αγαπητή αναγνώστρια,
Οι παράλληλες σχέσεις και η απιστία είναι μια ερωτική εμπειρία με τύψεις, προβληματισμό, ερωτηματικά και πολλά πολλά αδιέξοδα. Είναι λογικό να αισθάνεσαι μπερδεμένη και αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να φερθείς σκληρά στον εαυτό σου. Η κριτική δεν είναι του στιλ μας γιατί γνωρίζουμε πως ο έρωτας δεν έχει λογική και έτσι θα απαντήσουμε στο γράμμα σου, με στόχο να γίνεις και πάλι ευτυχισμένη.

Φυσικά, και δεν είσαι η πρώτη γυναίκα η οποία ζει μέσα σε έναν γάμο που δεν της δίνει χαρά και δεν είσαι η μόνη που κάνει παράλληλη σχέση. Αυτά τα δύο θέματα, όμως, πρέπει να τα αντιμετωπίσεις άμεσα και κάνε το με ψυχραιμία. Για εμάς δεν πρέπει να αφήσεις τα κεφάλαια που σε ταλαιπωρούν άλλο ανοιχτά. Με τις αδιέξοδες καταστάσεις οφείλεις να ασχοληθείς και να σκεφτείς με λογική.
Πρώτα από όλα σκέψου τον γάμο σου γιατί αυτό προέχει και λόγω παιδιού. Έχεις αποφασίσει πως ο γάμος σου έχει τελειώσει; Έχεις αναρωτηθεί αν είσαι έτοιμη για χωρισμό, αν θες διαζύγιο και τι γνώμη έχει εκείνος για τον γάμο σας; Αρχικά πρέπει να κάνεις μια κουβέντα μαζί του. Να μιλήσετε για τον γάμο σας, για τα θέλω σας, για το πώς βλέπετε ο ένας τον άλλον και ποια θα ήταν η καλύτερη λύση και για το παιδί. Χωρίς τον άντρα σου δεν μπορείς να λάβεις αποφάσεις. Ο γνώμονάς σου για κάθε απόφαση πρέπει να είναι η ευτυχία σου, τα θέλω σου και το παιδί σου.
Όταν πια αποφασίσεις τι θα κάνεις με το θέμα "γάμος" τότε μπορείς να ασχοληθείς με τον παράνομο δεσμό σου. Αν μείνεις στον γάμο σου τον ξεχνάς για πάντα... Αν χωρίσεις και θες να επιστρέψεις στον εραστή σου να θυμάσαι πως ένας δεσμευμένος άντρας είναι μια αδιέξοδη σχέσ,η που χρειάζεται πολλά στάδια για να καταλήξει σε κάτι ουσιαστικό και μόνιμο.

Άλλωστε κάποιες φορές αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι χρόνο με τον εαυτό μας.

Διαβάστε ακόμη:

Ένας άντρας θέλει δύο γυναίκες... Τον δέχεσαι ή όχι;