Μπροστά στην αποκάλυψη της απιστίας: Τι να κάνεις με έναν άντρα που σου λέει ψέματα

Μπροστά στην αποκάλυψη της απιστίας: Τι να κάνεις με έναν άντρα που σου λέει ψέματα

Μπορείς να συγχωρέσεις τον άντρα που σε πρόδωσε;

"Θα ήθελα την βοήθεια σας! Είχα μια σχέση 11 μήνες, από την αρχή βέβαια ήταν μια σχέση επεισοδιακή ποτέ δεν υπήρξε ηρεμία υπήρχε πάντα μια ένταση αλλά και ένα πάθος σαν να ήταν βγαλμένο απο ταινία. Όταν πρωτοείδα αυτόν τον άνθρωπο με την πρώτη ματιά που τον είδα να με πλησιάζει χτύπησε η καρδιά μου σαν τρελή. Εγώ 25 εκείνος 31. Η σχέση κυλούσε ομαλά κάθε μέρα όλο και πιο όμορφα αν και εγώ είχα πολλά παράπονα αλλά τα έβαζα όλα στην άκρη γιατί πραγματικά τα συναισθήματα μου γι' αυτόν τον άνθρωπο ήταν τόσο δυνατά που δεν φανταζόμουν ποτέ ως τώρα ότι θα μπορούσα να νιώσω έτσι. Βλεπόμασταν συνέχεια και αν όχι κάθε μέρα σίγουρα πέντε φορές την εβδομάδα. Αυτός ο άνθρωπος μου έλεγε συνέχεια πως με αγαπάει όσο τίποτα άλλο ότι με λατρεύει ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του ότι το μέλλον του θέλει να είναι με μένα και μου είχε κάνει πρόταση το καλοκαίρι να μείνουμε μαζί γιατί όπως μου έλεγε το σπίτι που θέλει να μείνουμε δεν είναι έτοιμο και έπρεπε να κλείσει πρώτα κάποιες υποθέσεις και μέχρι το καλοκαίρι θα ήταν όλα έτοιμα. Ότι νιώθαμε όταν αμοιβαίο. Είχαμε επικοινωνία συνεχώς ήταν διπλά μου σε όλα κάθε μέρα ερχόταν σπίτι μου είχε γνωρίσει και τους γονείς μου. Μια μέρα για να μην μπαίνω σε πολλές λεπτομέρειες ειδα μια κλήση στο κινητό του. Κράτησα στην μήνη το νούμερο αυτό και κάλεσα την επομένη μέρα με απόκρυψη και απάντησε κοπέλα. Του ζήτησα εξηγήσεις και μου απάντησε πως είναι η κοπέλα ενός συναδέλφου που απάντησε στο τηλέφωνο. Το προσπέρασα και περνάνε δυο μήνες ώσπου μια μερα που ηταν σπιτι μου ξαναπήρε αυτό το νούμερο και δεν το σήκωσε και εμενα παλι μου μπηκαν ιδεες. Την επομένη μέρα το ψαξα με διαφορους τροπους χρησιμοποιωντας εναν άλλον αριθμό και ανακάλυψα τα απίστευτα πράγματα. Εκεί άρχισε να διαλύεται όλος μου ο κόσμος. Το νούμερο αυτό που το καλούσε ήταν η κοπέλα του με την όποια είναι μαζί ενάμιση χρόνο δηλαδή όταν τον γνώρισα ήταν μαζί της ήδη επτά μήνες και εκτός αυτού μένουν και μαζί. Έχω σοκαριστεί πραγματικά σε όλο το κόσμο με σύστηνε σαν κοπέλα του όλοι παντού ήξεραν για μας κυκλοφορούσαμε κανονικά και αυτός είχε σχέση! Τον θέλω όσο τίποτα άλλο δεν μπορώ να τον ξεχάσω με τίποτα, είναι τώρα δύο εβδομάδες που χωρίσαμε, τις δύο πρώτες μέρες τον ενοχλούσα και δεν μου απαντούσε καν ούτε να μου εξηγήσει κάτι να πει οτιδήποτε. Εγώ όλες αυτές τις μέρες είμαι σε χάλια κατάσταση, δεν μπορώ να φάω μα βγω να κοιμηθώ τίποτα απολύτως. Πριν τέσσερις μέρες ήρθε αργά το βράδυ κάτω από το σπίτι μου για να με δει απλά μου είπε ότι δεν μπόρει να ξεχάσει κάποια πράγματα και ότι θα μιλούσαμε την επομένη μέρα και πάλι εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω τι να κάνω δεν γίνεται να μου έλεγε ότι αγαπήσει και ξαφνικά όλα να σβήνουν! θα ήθελα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας"!

Αγαπητή αναγνώστρια,

Έχεις κληθεί να αντιμετωπίσεις τα μεγάλα κεφάλαια απιστία και εγωιστές άντρες που τα θέλουν όλα. Όσο και αν προσπαθήσεις να βγάλεις λογικό συμπέρασμα στο γιατί και πως έγιναν όλα κάτω από τη μύτη σου χωρίς να το καταλάβεις απάντηση δεν θα πάρεις. Για αυτό θα σου λέγαμε να μην μπεις στον κόπο να αναλύσεις πως κατάφερε εκείνος να ζει δύο παράλληλες ζωές σκέψου μόνο πόσο τυχερή είσαι πως έστω και τώρα κατάλαβες τη προσωπικότητά του και πόσο τυχερή που έφυγε από τη ζωή σου.
Όσο και αν πιστεύουμε στον έρωτα υπάρχουν φορές στη ζωή μας που πρέπει να επιλέξουμε να τον αφήσουμε. Μια σχέση βασισμένη σε ένα τεράστιο ψέμα και ένας άντρας τόσο ψεύτικος και ανειλικρινής πρέπει να φύγει από τη ζωή σου χωρίς τύχεις και χωρίς αρνητικό συναίσθημα.
Αυτό τον άνθρωπο δεν αξίζει να τον σκεφτείς και φυσικά ούτε να τον ξαναβάλεις στη ζωή σου με οποιοδήποτε τρόπο. Εκείνος που δεν μας σεβάστηκε μια φορά, δεν θα μας σεβαστεί ποτέ. Και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τον διώξεις από το μυαλό σου για πάντα. Πίστεψε με η ζωή σου θα είναι καλύτερη μακριά από ψέματα και προδοσίες. Δεν τα χρειάζεσαι. Χρειάζεσαι κάποιον που να σου λέει αλήθειες. Και είναι εκεί έξω για σένα.

Διαβάστε ακόμη:

Μπορεί να σε θέλει και να μη στο δείχνει; Η απάντηση από έναν άντρα!