Υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με έναν αναξιόπιστο άντρα;

Υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με έναν αναξιόπιστο άντρα;

Μπορείς να δεχτείς τα μπερδεμένα σημάδια;

"Λοιπόν, εγώ είμαι 20 και αυτός 22. Είναι πάρα πολύ όμορφος και γνωριζόμασταν φιλικά από παλιά όμως είχαμε διακόψει επαφές. Ξαφνικά μία μέρα πριν λίγους μήνες βρεθήκαμε μαζί και την επόμενη μέρα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι θα ήθελε να γίνουμε κάτι παραπάνω από φίλοι. Εγώ εμφανίστηκα κάπως διστακτική αλλά δέχτηκα τελικά και βρεθήκαμε. Όμως έτυχε να μας δει η πρώην του και την επόμενη μέρα έμαθα ότι έκανε κάτι μαζί της το ίδιο βράδυ, προφανώς δεν την ξεπέρασε ποτέ. Από τότε ένα γεια έχουμε πει και μετά χάθηκε. Είμαι σίγουρη ότι τον ενδιέφερα γιατί μου το έχουν πει κοινοί γνωστοί όμως τώρα τον θέλω. Τι θα μπορούσα να κάνω";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Μερικές φορές τα θέλω μας για κάποιον μας σπρώχνουν σε μια άβολη κατάσταση του να επιλέγουμε να μην βλέπουμε πράγματα που είναι μπροστά μας.
Ένας άντρας που έρχεται και φεύγει χωρίς εξήγηση και που στέλνει μπερδεμένα σημάδια δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης και φυσικά ούτε ένα πρόσωπο που μπορείς να κάνεις σχέδια και όνειρα μαζί του. Και φυσικά ένας άντρας που τη μία μέρα λέει σε μια γυναίκα πως θέλει κάτι παραπάνω και αργότερα κάνει κάτι με μια άλλη δείχνει ένα πρόσωπο με ανώριμη συμπεριφορά στο οποίο εμείς σε συμβουλεύουμε να μείνεις μακριά και να μην ασχοληθείς περαιτέρω.

Υπάρχουν άντρες περισσότερο αξιόπιστοι εκεί έξω και αυτοί αξίζουν πραγματικά να ασχοληθείς. Βάλε τελεία μέσα σου και προχώρησε.

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Τι να κάνεις όταν το σεξ με τον σύντροφό σου δεν σε ικανοποιεί