5 τεράστια ψέματα για τις επιτυχημένες γυναίκες όπως τα είδαμε στη μεγάλη οθόνη

5 τεράστια ψέματα για τις επιτυχημένες γυναίκες όπως τα είδαμε στη μεγάλη οθόνη

Ήρθε η στιγμή να ξεσκεπάσουμε τους μύθους του Hollywood!

1. Όταν είσαι μια επιτυχημένη καριερίστρια δεν βρίσκεις χρόνο για λίγο καλό σεξ. Το πρότυπο γυναίκας που είδαμε στο The Proposal κατά την οποία η γυναίκα είναι τόσο απασχολημένη να είναι επαγγελματικά ευτυχισμένη, αλλά να είναι άτυχη με τους άντρες είναι απλά ένα κλισέ. Δεν χρειάζεται να είναι έτσι και δεν είναι έτσι. Απλά μετά τα meetings πρέπει να βγαίνει και για κανά cocktails.

2. Το να είσαι στέλεχος σε μια μεγάλη επιχείρηση δεν σημαίνει και αυτόματα ότι είσαι και μια άψυχη, εκδικητική, σκληρή γυναίκα που ξέρεις καλά την τεχνική του "μαχαιρώνω πισώπλατα". Εντάξει, μπορείς πολλές φορές να είναι αλήθεια, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Το The Devil Wears Prada πάντως καθιέρωσε το πρότυπο.

3. Τελικά την μεγάλη καταξίωση μια γυναίκα την μισεί. Θυμάστε τη Julia Roberts στο Pretty Woman πόσο απεχθάνονταν την παγκόσμια φήμη της; Μεγάλο ψέμα. Μία γυναίκα που κουράστηκε για να φτάσει την επαγγελματική κορυφή δεν μετανιώνει ποτέ για τα επιτεύγματά της.

4. Αν δεν προσέξεις στο τέλος θα καταλήξεις μόνη σου. Επειδή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να αφιερωθείς στην καριέρα σου αυτό δεν σημαίνει πως οι άντρες δεν θα σε φλερτάρουν ή ότι θα ξεχάσεις τα μυστικά της αποπλάνησης. Το επιτυχημένη και η μοναξιά δεν πάνε μαζί. Στο χέρι σου είναι.

5. Οι εργαζόμενες μητέρες νιώθουν πάντα ότι καταρρέουν. Το να συνδυάσεις δουλειά και μητρότητα δεν είναι εύκολος και ξεκούραστος συνδυασμός. Το αντίθετο θα λέγαμε. Αλλά μια γυναίκα μπορεί να τα συνδυάσει χωρίς να φαίνεται πως είναι στο χείλος νευρικής κρίσης. Στο I Don't Know How She Does It η Sarah Jessica Parker δείχνει πως χάνει τον έλεγχο και χρειάζεται βοήθεια. Εντάξει χρειαζόμαστε, αλλά δεν καταρρέουμε διαρκώς!

Διαβάστε ακόμη:

Η "βόμβα" των Brangelina, η σφαλιάρα στην Aniston και το νυφικό ενός... πρίγκιπα!