Γνωρίστε την πιο κακομαθημένη και φιλοχρήματη 3χρονη του Instagram

Γωγώ Φούντα
Γνωρίστε την πιο κακομαθημένη και φιλοχρήματη 3χρονη του Instagram

H Pixie Curtis έχει ήδη... καριέρα στις πλάτες της

H αλήθεια είναι, ότι τώρα πια, και με την βοήθεια που προσφέρουν τα social media, είναι σχεδόν παιχνιδάκι, αν έχεις φυσικά το μυαλό και τις κατάλληλες μεθόδους, να πετύχεις και να κάνεις κάτι αξιόλογο στη ζωή σου. Δεν είναι τυχαίο, που ολόκληρες καριέρες έχουν χτιστεί μέσω social media, ενώ το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι, ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι διάττοντες αστέρες και αντέχουν στο χρόνο!

Και καλά όλα αυτά. Τι γίνεται όμως όταν μία μητέρα, βάζει στον κόσμο των επιχειρήσεων και το αέναο κυνήγι του χρήματος, την μόλις 3 ετών κόρη της, την οποία φροντίζει να μανατζάρει με τον καλύτερο τρόπο; Η Roxy Jacenko λοιπόν, είναι η μητέρα του πιο πετυχημένου παιδιού στο Instagram της Pixie Curtis, μιας και έχει καταφέρει να μετατρέψει σε τεράστιο αστέρι την τρισχαριτωμένη κοκκινομάλλα μικρούλα.

Η Pixie λοιπόν, η οποία έχει μία σειρά παιδικών κοσμημάτων (!) και την προωθεί φυσικά μέσω social media, κάνοντας χρυσές δουλειές, βρέθηκε στο Los Angeles και όπως ήταν αναμενόμενο, η περήφανη μαμά ακολούθησε κατά πόδας το βλαστάρι της, σε όλες του τις δραστηριότητες.

Ψώνια σε πανάκριβα μαγαζιά, κολύμπι σε πισίνες πολυτελών ξενοδοχείων, και γεύματα σε εστιατόρια με... χολιγουντιανή πελατεία, είναι μερικές από τις δραστηριότητες της μικρής, η οποία δεν ξεχνά ποτέ να φορά τα αξεσουάρ της. Η ίδια η μαμά της, η οποία ζει πλουσιοπάροχα εξαιτίας του δαιμόνιου, ομολογουμένως σχεδίου της, δηλώνει ότι το μόνο που θέλει είναι η κόρη της να μάθει να διαχειρίζεται έξυπνα το χρήμα, όπως έκανε και η ίδια.

Οπότε λοιπόν κυρίες και κύριοι, πάρτε το πιτσιρίκι σας, βγάλτε το στα social media και κάντε του κόσμου τα λεφτά! Ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημο μοντέλο πήγε σε κέντρο αδυνατίσματος, επειδή την αποκάλεσαν... «φάλαινα»!

Γιατί να περιμένεις έναν άντρα; 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις εσύ για τον εαυτό σου