«Κυρία επί των τιμών» ανακηρύχθηκε η Angelina Jolie από τη βασίλισσα Ελισάβετ

«Κυρία επί των τιμών» ανακηρύχθηκε η Angelina Jolie από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η ηθοποιός στο Βρετανικό Σύστημα Τιμών!

Η φιλανθρωπική της δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια είναι κάτι που την χαρακτηρίζει απόλυτα και πλέον ήρθε η στιγμή να ανταμειφθεί και επίσημα. Η Angelina Jolie βρέθηκε στο παλάτι του Buckingham, όπου και βραβεύτηκε από την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ για την καμπάνια της κατά της σεξουαλικής βίας αλλά και για τις πολύτιμες υπηρεσίες της στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού συνεισέφερε ενεργά στην εξωτερική πολιτική της χώρας.


Η ηθοποιός βρέθηκε στο παλάτι μαζί με την οικογένειά της και συμμετέχοντας σε μια σύντομη και ιδιωτική τελετή, ανακηρύχθηκε από τη Βασίλισσα «Κυρία επί των τιμών», διάκριση άκρως τιμητική αφού είναι η αντίστοιχη με αυτή του ιππότη (sir). Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Βασίλισσα την προσφώνησε «Honorary Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St Michael and St George» δίνοντάς της τον τίτλο ευγενείας. Ωστόσο, η Angelina δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί τον τίτλο Dame, καθώς δεν έχει βρετανική υπηκοότητα.


Η πρώτη ανακοίνωση για την ανακήρυξή της ως Dame είχε γίνει ήδη από τις 2 Ιουνίου, την ημέρα γενεθλίων της Ελισάβετ. Η 39χρονη σταρ κατάφερε να ξεχωρίσει για ακόμα μια φορά, αφού ο τίτλος αυτός δεν δίνεται σε άτομα που έχουν τόσο νεαρή ηλικία.

Διαβάστε ακόμη:

Μαλάλα: η έφηβη που έγινε παγκόσμιο Σύμβολο Ειρήνης

Εσείς ξέρατε ότι η Melanie Griffith μεγάλωσε έχοντας για κατοικίδιο ένα... λιοντάρι;