ArGOODaki 2014: Η αγάπη δεν έχει όρια!

ArGOODaki 2014: Η αγάπη δεν έχει όρια!

Αυτά τα Χριστούγεννα, το ArGOODaki αγκαλιάζει τα παιδιά που ζουν στα ακριτικά νησιά! 

ArGOODaki σημαίνει Χριστούγεννα, αγάπη, προσφορά: το μακροβιότερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για παιδιά των Goody's έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας, αφού κάθε χρόνο με επιμονή και αφοσίωση υποστηρίζει χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους, και μας προσκαλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο!

Η φετινή αποστολή που αναλαμβάνει το ArGOODaki είναι συνέχεια του περσινού του έργου: αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζει τα ακριτικά νησιά Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος, καλύπτοντας βασικές εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών και μας καλεί, για 13η χρονιά να συμμετάσχουμε ενεργά σε μια εκστρατεία έμπρακτης προσφοράς και αγάπης. Στόχος της φετινής εκστρατείας αγάπης είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής καθώς και η κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών που κατοικούν στα δύο πανέμορφα ακριτικά νησιά της χώρας.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς το ArGOODaki: Mε κάθε γεύμα ArGOODaki, επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε νέα είδη της συλλογής των αγαπημένων μας λούτρινων φίλων και με αυτό τον τρόπο να καλύψουμε ελλείψεις σε πολύτιμο εκπαιδευτικό εξοπλισμό των σχολείων στα Ψαρά και τον Άγιο Ευστράτιο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους!


Αυτά τα Χριστούγεννα "ταξιδεύουμε" όλοι μαζί με το ArGOODaki στα ακριτικά νησιά, αγκαλιάζουμε και νοιαζόμαστε έμπρακτα για τα παιδιά κάνοντας πράξη το μήνυμα ότι: Η αγάπη δεν έχει όρια!

Δείτε το video από το ταξίδι του #ArGOODaki στα ακριτικά νησιά

{youtube}wDqzlPHFzjw{/youtube}